Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojteee mamulky. 18teho som mala ovulku. Samozrejme snazilkovali sme od skonceni ms ako draci. Dnes mi zacali bolesti ako keby mala prist mrcha.a vraza mi to do krizov Mam aj zvysenu teplotu telesnu 37. Zimnicu mam uz 3 den. A na oboch stranach jazyka citim kovovu chut. Test zatial negativ asi je aj skoro. 🙂 myslite ze by sa zadarilo? Prosim Vas kedy je najlepsie urobot si test? Poslednu ms som mala 3.4 ale nemam pravidelnu.
Zvyknete niektora mat po ovulacii citlive prsa? V pondelok som mala velmi bolestivu ovulku a teraz tie prsia. Nechapem co sa to deje,doteraz každy cyklus bol v norme.
@domidee nie nie je tam strašne slabucka vážne skús urobiť za 3 dní skôr nie HCG stupne
Nie to som len teraz 😂 budem asi od 8 dna uvidím. To ze mne sa to posuva najprv som mala na 21 asi potom na 17 beriem na upravu cyklu lebo som mala dlhy tak sa mi to uz pekne skracuje uvidim ako bude tento mesiac. A ano aj meriam bt to ma celkom bavi😂

@lala1501 nie ..mne to gynda vysvetlovala,ze to s tym nema nic spolocne..ze to sa stava normalne zdravym zenam..a cim dalej tym viac..proste sa zle uhniezdi..a citala som aj papiere z histologie..aspon ja som o tom takto oboznamena..aj ja som uz raz na laparke bola,a dr mi povedal ze dlho nevidela tak peknu maternicu vajcovody atd..to som bola na diagnosticku a tam zistuju aj priechodnost aj vsetko ostatne..ty si mavala nejake cysty alebo nieco??aj ja som vzdy lahko otehotnela,tak sa mi nechce verit,zeby som nieco s vajcovodom mala a vzdy to doslo do maternice,len som zial potratila,kvoli krvy..