icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
26. apr 2017

@lala1501 nie ..mne to gynda vysvetlovala,ze to s tym nema nic spolocne..ze to sa stava normalne zdravym zenam..a cim dalej tym viac..proste sa zle uhniezdi..a citala som aj papiere z histologie..aspon ja som o tom takto oboznamena..aj ja som uz raz na laparke bola,a dr mi povedal ze dlho nevidela tak peknu maternicu vajcovody atd..to som bola na diagnosticku a tam zistuju aj priechodnost aj vsetko ostatne..ty si mavala nejake cysty alebo nieco??aj ja som vzdy lahko otehotnela,tak sa mi nechce verit,zeby som nieco s vajcovodom mala a vzdy to doslo do maternice,len som zial potratila,kvoli krvy..

lala1501
26. apr 2017

@alilka ja mam tiez cistu maternicu a cystu som nikdy nemala.mne zas gyndos povedal ze to moze byt z nejakeho zapalu ktory som mohla mat a ani som nevedela o nom .vtedy byva mimo a este ked mas endometriozu ale tu nemam

alilka
26. apr 2017

@lala1501 tak tu nemam ani ja,ani neviem co to je..ja v case ked som otehotnela drahy bral antibiotika..gynda mi povedala ze kludne mohla byt aj to pricina..vraj ked bol chory mohla byt zla spermia,zle sa to vyvijalo a zle sa aj uhniezdilo..ale kto ho vie,ako to cele je..🙂

lala1501
26. apr 2017

@alilka spermia na to vplyv nema.ono sa vajko jednoducho niekde zaseklo na ceste a nevedelo sa pohnut tak sa tam uhniezdilo .ae nech to bolo ako bolo a dalsie sa uhniezdi kde ma a tam pekne bude 9 mesiacov,no nie ?😀

alilka
26. apr 2017

@lala1501 ako mna veci stylu ze by to nemalo byt dobre,ani nenapadaju..🙂

natalusik005
26. apr 2017

Ahojteee mamulky. 18teho som mala ovulku. Samozrejme snazilkovali sme od skonceni ms ako draci. Dnes mi zacali bolesti ako keby mala prist mrcha.a vraza mi to do krizov Mam aj zvysenu teplotu telesnu 37. Zimnicu mam uz 3 den. A na oboch stranach jazyka citim kovovu chut. Test zatial negativ asi je aj skoro. 🙂 myslite ze by sa zadarilo? Prosim Vas kedy je najlepsie urobot si test? Poslednu ms som mala 3.4 ale nemam pravidelnu.

milasik10
26. apr 2017

Dnesny testik... uz nech je utorok 🙄🙄🙄🙄

domidee
26. apr 2017

Prosim vidite tam niečo ?? Uz ani neviem ci mam pokračovať v testovaní .

waleri17
26. apr 2017

@danko85 nebooj isto vyslo!!ale test este nemusel ukazat nic daj vediet ako to pokracuje drzim palce 😉✊️

milasik10
26. apr 2017

@domidee nevidim nic🙄 Kolko dpo si?

alilka
26. apr 2017

@milasik10 daj ich pekne pod seba nech sa pokochame ako ti silnejú 😉😉

waleri17
26. apr 2017

@domidee ja nic nevidim 😕

domidee
26. apr 2017

@milasik10 12 dpo...

lala1501
26. apr 2017

@alilka prvy tento cyklus😂

juju7
26. apr 2017

Zvyknete niektora mat po ovulacii citlive prsa? V pondelok som mala velmi bolestivu ovulku a teraz tie prsia. Nechapem co sa to deje,doteraz každy cyklus bol v norme.

milasik10
26. apr 2017

@domidee mozno je este skoro... skus si kupit clear blue, mne tak skoro ine testy iba slabulinko duchovali.. ake clear-blue ukazal 1-2tt uz vtedy 😉

domidee
26. apr 2017

@waleri17 tak nič 😀 už som si zvykla ze vidím aj to čo tam nieje 😅

sonazitnanova
26. apr 2017

@domidee mne sa tam niečo marí

domidee
26. apr 2017

@sonazitnanova toto ze aj mne ale myslela som ze to mam len v hlave 😀

eliss19
26. apr 2017

@domidee mne sa dačo zdá na tom spodnom

waleri17
26. apr 2017

@domidee ale tak to este nic neznamena skus pockat 🙂To aj ja vsade uz vidim a zatial nic 😕

domidee
26. apr 2017

@eliss19 takze mi nesibe ?? 😀

sonazitnanova
26. apr 2017

@domidee nie nie je tam strašne slabucka vážne skús urobiť za 3 dní skôr nie HCG stupne

sonazitnanova
26. apr 2017

@domidee aaaaaaale kdezeeeee 😁 to by muselo aj nám 😂

domidee
26. apr 2017

@sonazitnanova okej dakujem pekne za odpoveď

sonazitnanova
26. apr 2017

@domidee za máličko 😉

milasik10
26. apr 2017

@alilka nie je to sice take esteticke ako tie vase testiky ale verim,ze ucel splnia 😂 Posledny test je dnesny... vcerajsi tam nemam lebo som ho strcila do vrecka zupana a dala ho potom vyprat 😂😂😂

alilka
26. apr 2017

@lala1501 slabunky 😁😁 tak skoro už začínaš testovať?Kedy mavas ovu?Aj meras bt?

lala1501
26. apr 2017

Nie to som len teraz 😂 budem asi od 8 dna uvidím. To ze mne sa to posuva najprv som mala na 21 asi potom na 17 beriem na upravu cyklu lebo som mala dlhy tak sa mi to uz pekne skracuje uvidim ako bude tento mesiac. A ano aj meriam bt to ma celkom bavi😂

eliss19
26. apr 2017

@domidee nie :D neboj