Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@waleri17
Hmm a zatiaľ skušate sponntane ?? Aj na folikulometriu chodite ?? 🤗
No my sme sa snažili cca 1rok ale minuly tyžden sme boli na spermiograme a mali sme tam zaver astenozoospermia .. tak že nam doktor hned navrhol iui 🙄😗 a dnes som po 🙃 .. a o 2 tyždne budem vedieť vysledok ci sa zadarilo ..
@zloba666 no aj moj muz ma tuto diagnozu ale nam povedali ze mame skusat..na folikulomerii som bola dnes prvy krat ale este je skoro mala som len 15mm folikul mam prist este v nedelu tak uvidime 🙂A drzim palcee dufam ze anooo a pisala si ze to bolelo???teraz sa zacinam toho bat 😱Ved pisali ze to neni bolestive 😕
@gabrriela1 ahoj, ano , stalo sa mi to minuly cyklus, test brutalne pozitivny a ms v plnom prude. tehotna nie som, prisiel dalsi cyklus, dnes som 6DC a test mam zasa pozitivny, poslem foto
@waleri17
Upresnim to trošku .. preto nam navrhol IUI lebo uz sme 3x skusili v čase ovulky ked nam vyratal podla folikulometrii kedy je ten den 😉 a ani raz sa nezadarilo .. .. a aj skrz tej diagnozy keď som doniesla spermiogram inak keby bol dobry spermiogram tak idem ja na laparku 😎 ...
Každá ma iny prach bolesti 😄 ale
ked my vlozil kateter tak ma to bolelo ako keby som mala dostat menstruaciu take podobne krče ..
Ale neni čoho sa bať .. trva to max 10min aj to som vela povedala ..
Držkam palce nech sa vam zadari ..
Juuj v nedelu uz bude pekne velka cca 19mm 😍 ..
@gabrriela1 aj u mna to tak bolo. Dnes som bohuzial 3 dc. Treba si skor robit tehotensky test nie ovu test.
@zloba666 ja som bola aj na priechodnosti vajcovodov a aj to bolo v poriadku takze aj my chceme skusit iui len teraz ideme mat planovany aj ked ja vacsinou citim kedy mam ovulaciu ale chcela som to mat potvrdene a dakujem dufam ze vajko narastie este 🙂🙂a drzim palce urcite daj vediet ako to dopadlo 🙂
@gabrriela1 tak si spravime rano tehu test a presunieme sa do inej skupiny...mamickovskej 💃🤰
@gabrriela1 ani ty nemas pozitivny ovu test,aj ked teda urcite je hladina hormonu zvysena, do pozitivneho vela nechyba...
baby, ved si ten test dobre pozrite ako je otoceny, testovacia vybehla hned ako na nu prisiel moč
@kima1404 @adria88 ja ti neviem, čakala som na nejaké bolesti bruška na 6DPO a nič ani ružový výtok, takže asi žiadne uhniezdenie... Takže skôr nečakám ako čakám, že by to vyšlo. My sme sa snažili dosť, ale to zakaždým a prd z toho 😀 navyše beriem ten duphaston, tak som zvedavá ako mi to zmení cyklus. Vy sa ako cítite?
@kima1404 @linda1984 no chystať sa chystáme.. mali sme lásku z utorka na stredu a ovulka bola mám taký pocit, že vo štvrtok 😕 .. no neviem ti povedať presne, pocity mám ako pred týždňom 😀 len ma viac bolí podbruško ako na ms... tak som z toho jeleň, uvidím zajtra teplotu ráno... ale hlienu je požehnane 😀 tiež banujem, že sme včera ešte neskúsili, ak sa dnes ešte podarí, budem happy 🙂

@natalysb gratulujem moc 😍