icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
adria88
29. apr 2017

@selinaliana my sme si prestali dávať pozor minulý rok v januári alebo fabruári, ani neviem už... v marci minulý rok som mala biochemické, po 2 týždňoch prišla ms a odvtedy nič... som si povedala, ak sa nezadarí babatko do septembra, tak idem na všetky vyšetrenia... no teraz snáď sme trafili aj ovu, tak dúfam 🙂

selinaliana
29. apr 2017

@adria88 drzim silno palce

waleri17
29. apr 2017

@zloba666 dakujem aj ja drzim tebe ✊️✊️🙂Budeme sa informovat 🙂

adria88
29. apr 2017

@selinaliana Ďakujem

kima1404
29. apr 2017

@adria88
Ja neviem moja co tito dnesny chlapi,aj tento moj chce babatenko,ale asi caka,ze ma oplodni pan Boh😅😂katastrofa,ale uz ho nebudem nahanat...oni to podla mna beru inak,vidis my zenske sledujeme kazdu odchylku od "normalu",meriame,cikame na nejaku tycinku,ktora nam ma urcit ten spravny moment😂no neviem,mozno aj ja tlacim na pilu...potom aj to lubenie je ine,ked mas v hlave to,ze musis lebo dnes ovulujes🙄....takze to uz nechavam tak....😉😘

linda1984
29. apr 2017

@adria88 aj ja čakám do septembra, to už bude rok, ak dovtedy nič idem riešiť 😊

zloba666
29. apr 2017

@waleri17
Možem sa opytať koľko rokov maš ?? A či je toto prve dieťatko o ktore sa snažite ??😝

waleri17
29. apr 2017

@zloba666 ja 27 a ano o prve sa snazime a ty??

tamarka9
29. apr 2017

@rula pocuj a ked ty tak perfisne fungujes,ovulka potvrdena testom,teplotou atd,nebude problem v chlapovi? Bol na spermiogram?

zloba666
29. apr 2017

@waleri17
Mam 25r 😉
A tiež o prvé ..
Aj keď v juny som mala mma 😟 a od vtedy sa nam nedarí .. ale mam užasneho doktora ktory sa veľmi snaži 😊 ..

tamarka9
29. apr 2017

@alilka no vyzera ze to uz mam za sebou,v utorok idem na kontrolne sono,vo stvrtok som prestala aj spinit cez den. Konecne som dnes do rana mohla spat bez nohaviciek,to aka sloboda 😁 a o sexe ani nehovorim ako sa nan trasiem,mesiac nebol kvoli tehu,mesiac kvoli krvacaniu,som dnes v drogerke kupovala extra velke balenie kondomov 😁 len verim ze nepride studena sprcha v utorok,ze to treba docistit. Ani neviem ako mam ratst cyklus,ze asi kedy by mala dojst dalsia mrcha,kedze mesiac vkuse som krvacala. Aj ked tak riadne sa to spustilo minuly stvrtok,tak mozno ten den budem ratat ako 1dc...tebe este nedosla?

alilka
29. apr 2017

@tamarka9 mesiac v kuse?Panecky..Takže máš ms teraz tak akurát dosť 😁😁 no verím ti s tým sexom ja tiež keď som bola tehu a nevedela som čo a ako tak sme čakali a potom som už nevedela vydržať 😁 mne ešte nedošla vo štvrtok som bola na gynde tak som v polke cyklu .Ešte len ovu bude..Na pravom vajecniku som mala 16mm folikul ale na tej strane nemám vajcovod 😁 začínam sa dosť zahrávať a myšlienkou IUI predsa by to malo pomoct..Tak uvidíme..Vy ako dlho musíte teraz čakať?

matrix87
29. apr 2017

Caute. Tak sa hlasim po dlhej dobe. Boli sme v heliose v martine.sme sa konecne odhodlali. Dnes na druhej konzultacii. Zistili sme ze mi nerastu vajicka aj ked ich mam dost... dali mi clostyl a pregnyl na dalsi cyklus.tak uvidime...

adria88
29. apr 2017

@kima1404 @1984 nebojte baby, my to dáme a kima, svätá pravda, kašlať na to, ja si to vravím cyklus čo cyklus, no nejde to, furt sa musím sledovať 😀 je to ťažko pre mňa 😝

rula
29. apr 2017

@tamarka9 no fungujem perfisne len chlapici asi maju ,,mechanicku,,prekazku a neprederu sa do ciela. je to ale len moja domnienka. Mam myom,endometriozu aj zrasty po slepaku a moj dr. to nechal doteraz tak. preto ho menim idem do BA 23'5. mm ma spg vyborny.

tamarka9
29. apr 2017

@rula no tak to isto vymen lekara,myom aj endo.etrioza sa daju riesit a aj musia,mne tiez kontrolovali ci ju nemam,predtym ako sme sa zacali snazit. Ja mam brucho plne zrastov po sekcii,dokonca mi maternicu vytiahli 10cm vyssie ako ma byt a aj tak sa mi pidarilo otehu. Az teda na ten smutny koniec. No kazdopadne nech ti poriesia co sa da,mozno staci malo 😉

tamarka9
29. apr 2017

@alilka urcite do toho chod,mozno ked budes mat v hlave pozitivny plan,ze ak to nepojde same,pojdes na iui, tak to pride samo ☺a ja idem cakat do buducej mrchy,nech sa telo resetuje a pripadne este s ms odidu nejake male nepozorovane zvysky. A potom ideme opat na to...ale ako som pisala,neviem kedy mam mrchu cakat,kedze neviem urcit 1dc.

honeybuney
29. apr 2017

@slniecko527 ahoj tak ako? MS došla? Ja som zatiaľ nedostala, ale mam strasne naliate prsia, takže si myslím, že príde, žiaľ :( naliate prsia mam vždy pred MS.. Ale bolesti v podbrušku nemám vôbec a to mi je kus divne.. No uvidíme.. Možno to príde až zajtra :( ale nemuselo by.. 🙂

slniecko527
29. apr 2017

@honeybuney ahojky...myslela som na teba 🙂 mne zatiaľ nedošla ale teplota mi už včera klesla na 36,67 a dnes ráno 36,45 :( takže čakám každú chvíľku...ale som nervózna, lebo keď má prísť nech príde teraz a nech nemešká..budúcu sobotu ideme na svadbu...potom daj vedieť 🙂

honeybuney
29. apr 2017

@slniecko527 nevadí, zabojujeme ďalší mesiac 🙂 ja BT nemeram, zatiaľ.. Tento mesiac mi ani nevyšiel pozitivny ovu test, takže tiež ms skôr čakám než nečakám.. :/ aj keď čítala som, že niektoré baby otehotneli aj keď mali ovu testy negatívne.. Tak neviem.. Ale veľké nádeje tomu nedávam.. užite si svadbu 🙂

alilka
29. apr 2017

@tamarka9 vieš čo si všímam skoro vždy mi ovuluje len pravý vajecnik..Zo 4roch mesiac mi 3x ovuluje a ľavý tam kde vajcovod mám len raz..preto nechcem zbytočne dobabrat mesiac kedy bude ovulovat a bude šanca na tehu ,preto zvažujem to IUI..😉 tak super že počkáte mesiac a idete znova na to..Verím že nám to čo najskôr vyde až do šťastného konca 😊😊

slniecko527
29. apr 2017

@honeybuney ja som tiež len teraz nedávno začala merať....presne ako hovoríš, budeme bojovať ďalší mesiac :D ak dojde ms dám vedieť

bersi757
29. apr 2017

Ahojte 🙂 mám otázočku, snažíme sa o dieťa už 4mesiac....Ale teraz je to také zvláštne, som síce iba 27DC ms mávam až 31-33Dc ....Ale už asi týždeň mám dosť silné pichanie v podbrušku,hlavne ľavá strana a hlavne večer 🙂 ... Stretla ste sa s tým niektorá? ...Chceli by sme bábätko, ale nechcem sa tešiť dopredu 🙂

ela0915
29. apr 2017

@bersi757 ja mavam posledne styri dni tiez take pichanie v podbrusku a bolest krizov, tak sa v duchu po tichucky tesim, lebo nikdy pred tym som taketo "pichanie" nemavala. Do menstruacie zostava 7 dni a dufam, ze ani nepride!!!! 🙂)

waleri17
29. apr 2017

@zloba666 no to ma mrzi 😕A zdravotne ste obaja ok? Ja uz zajtra na sono som zvedava kedy budem mat ovu 🙂

zloba666
29. apr 2017

@waleri17
Ale ano sme .. až na ten spermiogram 😛 ... juuj držim palce nech je čim skor...😇 ..vačšinou praskne od veľkosti 22mm tak som zvedava aku veľkosť budeš mať zajtra 😉 ..
Chodiš do centra keď aj nedelu ordinuju ?? 🤗

bersi757
29. apr 2017

@ela0915 držím palce, daj mi potom vedieť 🙂 ako dlho sa snažíte??

Priateľ sa už vytešuje ale ja sa moc nechcem tešiť dopredu, aby som nebola sklamaná 😉

waleri17
29. apr 2017

@zloba666 jj do centra chodime v piatok som mala len 15 mm folikul ale ja mavam ovulaciu az na 18 dc zvacsa a v piatok to bol len 11 dc tak som zvedava co mi povedia 🙂

waleri17
29. apr 2017

A spermiogram mate aky?? My tiez nic moc@zloba666

alilka
29. apr 2017

@waleri17 ja som štvrtok mala 16mm a dnes je už ovu test pozitivny 😁 o bolestiach ani nehovorím 😁😁