icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zloba666
29. apr 2017

@waleri17
Aha 😊 ale asi teraz budeš mať skor ovulku ako 18dc ;) ..
Spermiogram sme mali 20.4 astenozoospermia a v piatok 28.4 oligoastenozoospermia 😞 a vy ??

slniecko527
29. apr 2017

@honeybuney no tak moja ms už prišla :( dúfam, že budeš mať viac šťastia ako ja 🙂

tonjadabik2
29. apr 2017

Robeny dnes a po hodine zmizlo... Co vravite baby..hrabe.mi ci?

ela0915
29. apr 2017

@bersi757 ďakujem, aj ty daj vedieť 🙂 my sme sa nesnažili, ale ani nebránili...a nejako sa to stalo, až som sa jeden deň zobudila a úplne som mala taký ten zvláštny pocit, že sa asi zadarilo. Po tomto pocite prišli tie kŕče a bolesti v krížoch, začala som byt nenormálne citlivá na pachy a vône a dnes som sa len tak z ničoho nič rozplakala :D tak sama čakám, čo sa z toho vykľuje ;))))) držím palce aj ja tebe ❤️

tamarka9
29. apr 2017

@tonjadabik2 no nehrabe,ja tam veru ciarocku vidim 😉 akobto u teba vyzera? Kedy by mala dorazit mrcha?

tonjadabik2
29. apr 2017

@tamarka9 uz mala byt davnooo.. 22.4.. Ale stale cakam..kupime este test a uvidime

waleri17
29. apr 2017

@zloba666 no aj my astenozoospermia a druhy teratozoospermia takze aj zly tvar spermii 😕Uvidime co zajtra povedia a ideme na to 🙂Hadam sa zadari 🙂🙂

waleri17
29. apr 2017

@alilka no dufam ze aj mne zajtra rano na sone povedia ze je vsetko ok a ovulka je uz tu 🙂🙂

honeybuney
29. apr 2017

@slniecko527 keď už musí prísť tak aspoň ze na čas. Uvidíme co ja zajtra. A vďaka 🙂 dam vedieť

zloba666
29. apr 2017

@waleri17
Je to zvlaštne ako sa rychlo zmeni spermiogram 🙄
Ale dufam že sa nam zadari .🤗😍

waleri17
29. apr 2017

@zloba666 no veru je to divne aj ja dufam 😕✊️

bersi757
30. apr 2017

@ela0915 ja som dnes nevydržala urobila test a je negatívny...Síce je len 28Dc to znamená pre mňa skoro....Ale opäť len sklamanie....
Tebe veľmi gratulujem 🙂

milasik10
30. apr 2017

Baby,ktore ste mali mimomat. ,ako vam to zistili? Zacali ste krvacat alebo to zistil az lekar pri kontrole??

lala1501
30. apr 2017

@milasik10 ja som jemne spinila bolesti som nemala ziadne.zobrali mi hcg mala som 880 .pozerali sono a nebolo bic vidiet ale povedali ze do 1000 nemusí byt este nic vidiet.o dva sni som isla zas na krv vraj ak sa hcg zdvihne dvojnasobne tak je ro normalne tehu .hcg som mala o dva sni 1970 .ale spinila som dalej tak ma znovu pozreli a stele v maternici nebolo nic .takze uz to bolo jasne a rovno na sal

milasik10
30. apr 2017

@lala1501 a v ktory DC ti prvykrat brali hcg? Resp. V ktorom tyzdni ?

lala1501
30. apr 2017

@milasik10 meviem kolky den cykku vtesy som to tak nesledovala ale bol to necely tyzden po meškaní ms

milasik10
30. apr 2017

@lala1501 ahaa... a kde ti to potom nasli?

lala1501
30. apr 2017

@milasik10 pravy vajcovod uz som ho mala roztrhnuty a krvacala som do brucha

milasik10
30. apr 2017

@lala1501 uff, tak dakujem za skusenost a drzim palce,ak snazilkujes 😘

lala1501
30. apr 2017

@milasik10 dalujem🙂

alilka
30. apr 2017

@milasik10 ahoj..Jja tiež podobne ako @lala1501,bez bolesti,bez všetkého len spinenie .Úplne minimálne a HCG slabo stúpalo..V deň operácii som už tiež krvácala do brucha,a tiež pravý vajcovod 😊 prečo sa pýtaš?

renimac
30. apr 2017

@milasik10 išla som najskôr s bolesťami, ale v tom čase som bola len nejaký začiatok 5.týždňa, čiže tak či tak by nebolo nič vidieť. O dva dni na to som už spinila. HCG mi sledovali niekoľko dní, síce rástlo, ale nie dvojnásobne. Tiež som už mala krv v bruchu, keď mi robili laparku. Zobrali mi pravý vajcovod.

milasik10
30. apr 2017

@alilka len tak zistujem... ja nespinim,len dnes ma dost zacala pichat v lavom vajecniku a citim to az dakde pod prsiami v zaludku... ale je to taka nepravidelna bolest... tak neviem co si mam mysliet. K dokimu idem v utorok,testy mam uz uplne tmave

lala1501
30. apr 2017

@milasik10 vies co to je uplne notmalne doki vravel ze zvykne bolievat ya strana z ktoreh si otehotnela zo zaciatku tak.sa zbytocne nestresuj😘

alilka
30. apr 2017

@milasik10 ako som písala ja som bola bez bolesti..Keď sa bojíš,choď na pohotovost..Budeš aspoň kľudná..,😁 testy som mala dosť tmavé aj ja,tým že HCG stále stúpalo aj testy tmavli..Ale presne tu má baby prehovárali že či to nebude mimomaternicove..A hlavne @lala1501. A nakoniec mala pravdu..

alilka
30. apr 2017

@renimac
@lala1501 baby nieje to zvlášťne že všetky 3 sme prišli o pravý vajcovod? 😁😁

milasik10
30. apr 2017

@lala1501 mne dnes meska MS 6. Den ,citila som aj predtym pobolievanie ale toto je take divne... aj taky ako keby chlad tam citim 🙁🙁

renimac
30. apr 2017

@alilka presne to isté napadlo aj mne 😉.

lala1501
30. apr 2017

@alilka aj moja kamoska tiez prisla o pravý a aj moja dr. Co u nej pracujem .ale utesujem sa tym ze ona potom normalne otehotnela po 3 mesiacoch a tetaz ma 2 dospelych synov🙂

zizzinka
30. apr 2017

Kto poradí? Začali sme sa s mm snažiť v decembri minulého roka.... Odkedy sa snažíme mi meska ms ...už som bola u dr. pichala mi vyvolávaciu injekciu... A scenár sa zase opakuje... Človek si povie "jupí mešká to, možno....." Urobim si test a stále len jedna čiarka!!! Už ma ta jedna čiarka unavuje!!!! A sprosté otázky ľudí ešte viac "a ty kedy bábätko?" No do kelu, čo mám teraz každému hovoriť ako sa veci majú a že ma to trápi? Blízkemu áno poviem, ale inak nemám záujem,alebo tu sa vykecam takto "anonymne"... roky ubiehajú ako voda, ja mám ešte mm staršieho pro mňa o 6 rokov... Doktorka mi ešte ako na potvoru nemohla vytiahnuť krv...dopichali ma tam a výsledok žiadny...cize som sa ani z krvi nič nedozvedela...obávam sa, že keď sa do dr. zas objednám, že má len zas dopicha a zas z toho nebude nič, len ja budem dopichana a znechutená.... Už mám nakúpené ovulacne testy, že keď príde ms tak začneme to sledovať, ale !ne nechce prísť!!!!! 😨