Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@renimac pozerám že tebe sa to už ozaj riadne kráti 😁 dlho po mimomaternicovom ste sa snažili?,ja som akurát včera mala pozitívny ovu test,ale ovuluje mi strana,kde práve ten vajcovod nemám..A to som ešte nemala ms po laparke..Včera som mala neskutočne bolesti vaječníka, podbruška a krížov 😲😲
Babeny prosim vas co znamena ked mi za dva dni vobec nenarastol folikul mala som 15mm a dnes po dvoch dnoch tiez 15 mm .. znamena to ze uz mi nenarastie a ovulacia nepride???
@alilka vieš čo, po 8 mesiacoch od mmt mi muž povedal, že už stačilo a ideme skúsiť natívne IVF. Už mi z toho riadne hrabalo, keďže ani po 3 rokoch snaženia výsledok neprišiel. Brali sme to ako hop alebo trop, lebo ja som hormóny odmietla, a teda natív až takú úspešnosť nemá. Ale ono ti to vyšlo 🙂. A vajko bolo z pravej strany 😉. Nikdy nevieš, možno ten druhý vajcovod preberie funkciu chýbajúceho.
@renimac takže nakoniec si otehu s IVF či prirodzene?Som to nejako nepochopila 😁😁 ja rozmýšľam že skúsime IUI..Nechcem zbytočne čakať. Veď na čo?Mám už 31 a deti ešte žiadne 😁 a predsa IUI nieje až také zásah ,ale pomôcť to môže,hoc predtým som otehotnela rýchlo,ale tak ten vajcovod tam proste chyba 😁 vieš že sme si už písali ,ale prepáč nepamätám si 😁😁
@lala1501 waauu tak testik je pekný .Ale ono to skáče..Predtým som to napr ja nemala také skákajuce ako tento mesiac 😁 ale som úplne bez liekov .Predtým som brala clostylbegit a prednison tak kto vie ako to pôsobí na telo..Môj bol včera taký silny ako ešte nikdy predtým 😁😁 veď kuk
@slniecko527 tak, slniečko nemala som viac šťastia :( ms prišla v noci.. Mrcha jedna ani vyspať ma nenechala.. :/ počuj oplatí sa tu BT merať? Vieš podľa toho isto určiť ci ovu bola? Rozmýšľam či ešte dat šancu ovu testom, či začať merať BT, alebo ci ísť na folikulometriu..
@lala1501 nooo ale ja len keď som ho namočila videla som že už si tam 2ale boli ešte slabé .Kým stmavli my sme sexovali 😁😁 takže som si nestihla ani pozrieť ako vyzerá .Až potom po,ale to som myslela že zo mňa oči vypadnú 😁😁 nečakala som to az také 😁 a večer bolesti a dnes cítim že to vajko tam už nemám..Predtým som ho cítila 😁 ale bt ešte nesla hore..Zatiaľ 36,5.. potom daj vedieť aký bol. 😁 Ja sa uz cítim ako zavislacka na testoch 😁😁 aj ja ešte poobede spravím lebo som zvedavá aký bude dnes 😁
@lala1501 ahoj 🙂 ako vies/viete z ktorej strany ovulujete? Ako to zistím? 🙂 dik vopred
@honeybuney no ono sa to zvykne striedať a ja vzdy citim pobolievanie na tej strane z ktorej to ide🙂
@honeybuney sú len 2 možnosti. Buď to cítiš ty sama, mňa konkrétne vždy bolela strana, z ktorej ovulácia prebehla, alebo ti doktor urobí folikulometriu.
@honeybuney
Ahoj ja som bola štvrtok na kontrolu u gyndy a robila mi aj sono a tam videla vajko 16mm..Tak preto som už vedela že nesprávna strana ide 😁😁 a od piatka som to tam už aj cítila..Akoby loptičku som tam mala 😁😁 a včera tie brutálne bolesti na tej pravej strane 😁
@zizzinka ja mam momentalne to iste . Meskat mi to meska a testy snehobiele :(
@zizzinka
Ahoj 🙄
Hmm no je to zvlaštne .. predtym keď ste sa nesnažili tak ti chodila mrcha na čas ??
Skusila si niečo uživať na upravu cyklu ?? Napr . Alchemilku.. inofolic .. ??
Nerozumiem ako do pichali ?? Nevedela ti vziať krv .. čo je to za sestričku ?? Keď nejde krv tak nieje v žile 😉 ...
A žiadne vysledky ... ?? By som asi zmenila doktorku 😛
@zizzinka nie este nie dnes som 30dc mavam tak 26 dc testy a meska mi to ach jaj
@honeybuney ja som začala merať bt až 4 dni pred ms....takže zistím až budúci mesiac.....robila som si len testy a tam som nejak nevystihla vrchol 🙂 takže neviem poradiť

@bersi757 vieš čo, ja som tiež skúšala test 7dpo čo je teda tiež skoro, takze som čakala že nič neukáže :D a niekde v kútiku duše to proste tuším 😇 skúsim v deň (ne)prichádzajúcej menštruácie - kedy by si mala mat ty? Spoliehaj sa viac na vlastnú intuíciu než testy ❤️