icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zizzinka
30. apr 2017

@zloba666 pred tým keď sme sa nesnažili som mala cyklus oukej.... Od prvého dňa bez nejakého chránenia sa cyklus sa rozhádzal...áno, nevedeli mi vybrať krv...sedem vpichov do rôznych častí ruky a nic...ani kvapka... Len popraskané žilky a unavená...
@selinaliana mne dnešným dňom mešká 22 dní...včera som mála málinko krvi ale odvtedy nič....

selinaliana
30. apr 2017

@zizzinka fuha tsk to uz riadne dlho a na teste ani duch?

zizzinka
30. apr 2017

@selinaliana ani duch, nič, čisté biele miesto.... Skúšala som škúliť na ten test, či náhodou, ale nič, nedalo sa ani nahovoriť si nič, keďže snehobiele testy s jednou čierkou

pupu6
30. apr 2017

Zienky! Tak ja po kure Duphastonom som 25dc a zacala som spinit. Bolesti ako na ms. Spinila som 20dc, ms neprisla a teraz zasa ale bolesti a klesnuta BT naznacuju, ze mrcha uz klope na dvere. Vecer mam este jednu tabletku Duphastonu. No ale nerozumiem tomu, ved D ma ms oddialovat! A ja som dostala tak skoro ako zvycajne, uzivam ho, lebo mam kratku LF. A zjavne nezabral. Mna uz to vazne nebavi! Do D som davala vsetky nadeje a moje telo si akoby tento doplneny hormon ani nevsimlo. Mate niektora prosim takuto skusenost? 😫

selinaliana
30. apr 2017

@zizzinka
@zizzinka a dr co?

tamarka9
30. apr 2017

@alilka haluz ze ovu prisla,pisali ti baby ze prvy cyklus bude bez ovu. Ale tak super,asoon sa telo rozbehlo. Len to je na prd ze mavas viac z tej strany ovu,kde ti zobrali vajcovod. Ja som mala asi 4 mesiace po sebe z lavej strany,uz som zacala pochybovat ci je pravy ok a potom som mala z pravej. Bodaj by sa to aj u teba tak prehodilo.

zizzinka
30. apr 2017

@selinaliana v podstate nič.... Dr. chcela​ vidieť hladinu mojich hormónov v krvi, ale keďže mi nevytiahli ani na 7. pokus tak sa nič nedozvedeli....pichli mi tu vyvolávaciu injekciu a povedala mi, že dakedy potom mám skúsiť prísť zase....cize dokopy nič... Ja som si povedala, ze počkám kým vyvolaná mrcha prejde a budeme skúsiť znova s mm... To sme skúsili a mne dnes zase mešká...a do Dr. ani nemám chuť ísť..čo zas urobí??? Bude mi chcieť zas vybrať krv, zas sa nepodarí, zas budem ubolena a zas bez výsledku... Tak som si nakúpila ovulacne testy a ten taký lubrikačný gél čo podporuje kvalitu spermií či čo to vlastne robí... Už z takého zúfalstva.. že radšej skúsim niečo sama, lebo od doktorky sa asi nejakej pomoci nedočkáme.... Lebo údajne kým to rok neskusame tak to nejak zásadne ani riešiť nebudú.. vraj tak to je...teraz sa bijem po hlave, že som jej mohla zaklamat že sa snažíme už rok a nič a myslím,že by ma riesila dajako... A nie len na tu krv sa upela

selinaliana
30. apr 2017

@zizzinka no to si mohaa ja som tak vzdy zaklamala cakat rok vsak by ma sibli.

zizzinka
30. apr 2017

@selinaliana ta už neskoro, keby som vedela... Sakra, ale prečo rok???? Skúšame to od min roka a nič...už je tu zajtra máj... Cize pol roka...tak by dačo mohla navrhnúť... Či dokedy mám čakať do 50?

butterfly333
30. apr 2017

@zizzinka aj ja som tak dr povedala že sa snažime už rok aj ked to bolo len pol roka a teraz au už z toho 3roky snaženia.

zizzinka
30. apr 2017

@butterfly333 och, a boli ste s manželom na nejake vyšetrenia? Že kde môže byť chyba???? Či sa len snažíte a každý mesiac čakáte ako to dopadlo??

butterfly333
30. apr 2017

@zizzinka všetko máme za sebou a v poriadku. Aj laparku mi robili. No mám už skoro 38r a asi stare nekvalitne vajká.

alilka
30. apr 2017

@tamarka9 noo veď to..Väčšina báb písala že po mesiaci prišla ms a ja po mesiaci ovu 😁😁 len dúfam že nebudem mať taký dlhý cyklus že bude ako predtým 😁 a práve preto že mi tak čudné funguju tie vajecniky asi budem riešiť IUI..Nech nestracam čas 😁

alilka
30. apr 2017

@lala1501 no pozri dnešný 😁

honeybuney
30. apr 2017

@lala1501
@alilka
@renimac

Vďaka za odpoveď kočky.. čiže len podľa bolesti na tej ktorej strane to viete hej🙂? No ja tiez vždy citim bud jednu alebo druhu stranu tesne pred ovu.. Myslela som, či sa to dá poznať ešte podľa niečoho iného 🙂 stále však rozmýšľam prečo mi nikdy ovu testy nevyšli úplne pozitívne napriek tomu ze mam všetky príznaky ovu :/ zvažujem folikulometriu.. Snáď nemám anovulacne cykly.. (?)

waleri17
30. apr 2017

@zloba666 no uvidime 😕A nie neuzivam ani hormony ani ziadne vitaminy momentalne obcas nejaky zensky caj
@alilka to vazne??ako to ze si otehotnela ked ovu nebola?? 😮A preco to nedopadlo dobre potratila si??

waleri17
30. apr 2017

@alilka teda ovu bola a oni to na sone nevideli??

milasik10
30. apr 2017

@alilka tak bola som na pohotovosti pre istotu... robila mi ultrazvuk, nasla v maternici taky uplne mini gestacny vak ale ze nic v nom este nevidi.. ze 5tt je velmi skoro 🙁 vsetko vraj vyzera byt vporiadku,maternicu mam vraj v strednej pozicii, zvacsenu. Lieky mi nedala lebo ze nie je dovod tak skoro, musime to vraj nechat na prirodu.. cize aj ked pojdem v utorok k mojmu gynekologovi, tak to asi este nic moc neuvidi... ale odporucila odber HCG a sledovanie

renimac
30. apr 2017

@honeybuney radšej meraj bazalnu teplotu. Podľa nej som vedela, že určite ovulujem a mala som to potvrdené aj na sone.

zloba666
30. apr 2017

@waleri17
Hmm no ja by som skusila inofolic na tvojom mieste 😊 ..

waleri17
30. apr 2017

@zloba666 skusim🙂

zloba666
30. apr 2017

@waleri17
Ja keď som uživala inofolic tak na 11dc som 22mm folikul 😊 pomoze dost a mozno aj doktorka ti ho odporuci 🤗 .. mojej švagrine pomohol k deculku po 2r snaženia sa ale oni mali v poriadku spermiogram 🙄 .. len ona mala pco ..😄

honeybuney
30. apr 2017

@renimac a ovu testy si zvykla robiť? Asi fakt začnem s tou BT.. To je najlepšie asi ráno že? Teraz mam ms tak keď skončí, začnem merať.. Musím si o tom niečo načítať, aby som vedela co mi ta teplota vlastne kedy ukazuje 🙂

lala1501
30. apr 2017

@honeybuney sk_SK/plodnost-a-zdravie/symptotermalna-metoda/symptotermalna-metoda-ii--meranie-teploty.html

renimac
30. apr 2017

@honeybuney tie som robila len 2 cykly, lebo ja nepiť nevydržím a potom som mala moc zriedený moč. Po 3 mesiacoch merania budeš už vedieť kedy sa ovulka blíži 😉.

honeybuney
30. apr 2017

@zloba666
Ahoj, Ako dlho si brala inofolic predtým nez si mala 22mm folikul? Ja som dnes dobrala druhe balenie, ale ovu testy mi aj tento aj minulý mesiac vyšli negatívne.. Bola tam síce ta druha čiarka, ale nebola silnejšia nez ta kontrolná.. Príznaky ovulácie som mala jednoznačné ale tie vraj môžu byť aj keď ovu reálne neprebehne.. Dievčata mi radili merať BT a/alebo folikulometriu tak skúsim aj ja.. Dufam ze inofolic pomôže no.. Nemám pco ani žiaden iný problém a minulosti ešte keď sme sa nesnažili viac krát na sone môj Dr ovulku videl tak neviem co si mam o tých ovu testoch myslieť.. Ci ovulujem ci nie.. Ci som len teraz mala po sebe pár anovulacnych cyklov ci co ah.. :/

honeybuney
30. apr 2017

@lala1501 ďakujem 🙂
@renimac ja pijem len menej nie vôbec tie dve hodiny predtým nez si robím testy.. Možno v tom by mohol byť problém (?) tak ci tak to skúsim s BT

renimac
30. apr 2017

@honeybuney kludne to moze byt tym, ale aj nemusi. Pre mna ovulacne testy neboli spolahlive, podla teploty som presne vedela, kedy ovulacia prebehla a aj ci som otehotnela alebo nie 😉.

zloba666
30. apr 2017

@honeybuney
Ahoj 😊
Jeden mesiac som uživala inofolic a hneď nato mesiac na folikulometrii mi nameral 22mm 😍 ...
Ja som si nikdy nerobila ovu testy ..
Najlepšie povedať dokymu že sa snažite rok a hneď bude riešiť .. 😆 a niet na folikulometriu ;) 😉