Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 ja žeriem tiež v poslednom čase nejako veľa... a odrazilo sa to na mne 😒 zbytočne som cvičila 😅 a inak blbosť, až budúcu sobotu očakávaš ms? no tak to klesanie neber do úvahy... nebojkaj sa, len ver... ja som dnes robila poriadok vo fotkách a našla som testy z minulého roka 😢 som mala biochemické... ale prišlo mi to ľúto, keď som to zbadala☹ neboj, budeme mať bábo ani sa nenazdáme a bodka!!!!!!!🙂
@adria88
@linda1984 caute baby moje😘no mne je od rana na grc a neskutocne ma pali zaha(to som mala aj minule a nebol to ziaden priznak)....je sice pravda,ze sme vcera trosku zurovali,ale vypila som mozno dva pohare vina🙄...a to uz je vecer,vyspata som do ruzova,navarene,upratane,vyzehlene...vsetko som postihala😝...tak ja neviem baby...ja som raz taka natesena,optimistka....a raz ma totalne prepadne depka a mam chut sa uz na to vykaslat...rok a pol je uz dlha doba😴
@kima1404 @adria88 baby ja tiež jeden deň tak, druhý deň tak, mam asi rozdvojenu osobnosť 😂 sama seba nespoznavam. Včera som bola v nákupnom centre a len bábätká som kukala 😀 co teda ja nezvyknem, som skôr na psov zaťažená 😀 ale asi pms sa prejavuje u mňa, lebo už aj ja chcem takeee... Nooo a papám veľa, vôbec žiadne hranice nemám 😀 a pritom leto za rohom 🐷🐖
@linda1984 ja sama neviem, koľký dpo.... lúbili sme sa v stredu v noci, ovulka asi štvrtok, no neni to ale skoro? fakt nevbiem, bt som dnes nemerala, keďže sa išlo neskoro spať a bola trošku "žúrka" 😀 len som fakt chorá.... už aj kašlať začínam a pomaly celý večer som prekýchala...

@kima1404 @linda1984 baby akooo? ja dnes dutiny, hrdlo a každú chvíľu kýcham... celé zle.. ale máme "prvomájovú oslavu" tak sa snáď vypáli červíček 😂