Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka @kima1404 @linda1984 držme si palce ženy 😘 tifinka, neviem kedy presne, asi teraz v strede týždňa tipujem... presne to neviem, ale teplota pomalyčky začala stúpať 26.4. ak by som to mala brať do úvahy, žeby som bola už 5-6 dpo? a dnes slabé ružové špinenie a teraz už len biely ťahavý hlien, no uvidíme... ale pichá ma v podbrušku a mám také pocity, akoby som mala ms
Ahojte dievčence ,potrebujem radu od vás . Tento mesiac sme sa intenzívnejšie snažili o bábo 🙂 Pár dni ma strašne pobolievajú prsia , podbruško a chrbát . Som 27 DC a dnes ráno som mala na toaletaku trochu krvy a viac nič,podbruško ma aj ďalej pobolieva ... myslíte ,že sa zadarilo ? O dva dni mi má prísť mrcha ... ukazal by už niečo test ... potrebujem radu od skúsenejšich 🙂 Ďakujem za každú radu
@modroocko4201 ak ma o dva dni prist mrcha,test by uz mohol nieco máo ukazat. Ale urcite ranny moc,cez den este neukaze..drzim palce...
@tamarka9 Ďakujem za odpoveď 🙂 Zajtra ráno testnem a snáď sa tam už bude niečo risovať 🙂
@modroocko4201 ano ale nezufaj ked nie, predsa je to este dost skoro. Tak dufam v dobre spravy 😉
@modroocko4201 ahoj ak mas pravidelnu ms 28D tak ti ukaze uz aj dned..kolegyni ukazalo uz 26DC vecer.. 🙂
@tamarka9 Už sa snažime druhy mesiac 🙂 takže by sme sa aj potešili a ak nie tak ďalší mesiac opäť
@linda1984 no ja som dnes 30DC ale ja mam tak 35dnovy...ale vobec neviem kedy a ci som mala ovu..pretoze som bola na 18DC na folikulometrii a mala som 18mm ale ovu hlien som mala den predtym a odvtedy uz nic...dostala som v sterdu pregnyl, stvrtok sme skusili..cize nemam potuchy ci z tohto nieco bude..a AK tak to bude zazracne dieta 😂

@linda1984 @adria88 @kima1404 no dievcata asi aj ja sa k vam pridam k majovym pokusom tak to vyzera...a adri ty si mala ovu minuly ci predminuly tyzden? lebo to by mohlo byt aj uhniezdovanie 😉