Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@modroocko4201 noo....tak to uz by ti mohlo ukazat aj dnes..sice mozno slabucko ale predsa 🙂
Ahojte, baby, nemam ziadnu otazku, potrebujem sa len vykevat, uz mam pocit, ze mi kvalitne sibe... Rok a pol sa s muzom snazime otehotniet a nic... Uz jedno dieta mame, krasne zlate dievcatko... Povodne som chcela rocny rozdiel medzi detmi, ale zjavne sim sa preratala, necakala som, ze to bude tak dlho trvat... Prve tehu, bolo viac menej v pohode... I ked zo zaciatku to bol des, potratila som hned na zaciatku tehotenstva pocas svadovnej cesty domov... Bolo mi priserne zle, stale som dufala, ze to prejde, dr. mi vtedy potvrdil tehu a potrat, vraj je to normalne, bola som hotova, ale nastastie ma nemuseli cistit a zanedlho som otehotnela a tehu bolo bez problemov ale teraz to tak dlho trva... Je pravda, ze uz mam 35... Po roku snazenia som bola u gyn. A zistila mi nejaku bakteriu, kt. nijako zena nevnima , ale neda sa otehotniet... Brala som antibio s manzelom... Potom som isla na folikulometriu. Prvykrat som nemala ovu, menzes mi chodi ako hodinky 28 dnovy cyklus, druhykrat uz ovu bola normal, muz uz bol na spermiograme, velmi dobre vysledky a stale nic... Najhorsie je to tyzden pred menzesom, stale sa pozorujem, prsia, chute, vone, cikanie... Uz mi fakt sibe...
Bambule, je tu este nejaka ako ja, ktorej Duphaston vobec nezabral? Inak, citala som o psychogennej neplodnosti... to ke ked su partneri zdravi a nedari sa im otehu. Mne uz z toho asi kapka na mozog, ako vsetko riesim a pozorujem. Zevraj viac nez polovica partnerov ma skor psychicky problem ako patogenny. No, kazdopadne si nedokazem poradit ani medecinsky a ani asi psychicky, hoci sa snazim😢
@modroocko4201
Ahojček 🙂
Aj ja som dnes 27 DC 🙂
DPO 8, ms mam nepravidelný, minuly cyklus bol 34 dnoví tak teraz neviem kedy mam skúsiť testnut 😒 mohlo by to už byt 👶🙂
@pupu6 ja beriem duphaston prvý cyklus, ale nasadený bol asi skôr na pms a bolestivu ms. Tehu nie som pravdepodobne, ale dám tomu čas tie tri mesiace ako mi to doktor predpísal. Tiež neviem kde je problém, lebo zdá sa ze je všetko OK len sa nedarí 😕 takže po troch mesiacoch idem znova k lekárovi a chcem to riešiť už ďalej. V septembri to bude rok a to sa blíži rýchlo
@libentina
@pupu6 babeny aj ja uz som z toho zufala pripadam si ako psychopatka niekedy uz 😂 V piatok som bola na folikulometrii a folikul mal 15 mm v nedelu som bola zas a folikul mal stale 15 mm takze asi prestal rast neviem preco ... a ked som vysla zo sona tak som zacala uz tak revat ze uz aj muz na mna pozeral ci mi nesibe ze ved nic sa nedeje 😂Ale ja uz mam toho dost dva roky snazenia si dva roky na to sa uz neda pozerat s usmevom ze ved co ved nic sa nedeje ideme dalej ....
@pupu6 ahoj ani mne nezabral mala som sice ms ale bez ovu tak mi ho hneď vysadil že tade cesta nevedie, a kamaratka inak zdrava nemala ani ms. Nezufaj každá asi iné potrebuje. Tiež stale hovori o strese a uzivajte si, no skús to keď sa nedari a túžis, je to ťažké. Kamarátka sa teraz dala na jogu. Netvrdím že je to cesta ale azda jej to pomoze.
@pupu6 no neviem, ešte čakám na prvú ms, že aká bude a potom poviem ci zabral. Ja mam podozrenie na endometriozu ale HP mi nerobil. Ja chcem zmeniť lekára, lebo ešte sa aj pomýlil keď mi dal recept na lieky, tak zle to vypočítal. Ja nemám zase čas chodiť každý mesiac k nemu, lebo z prace sa nedostanem a mam to 30 km...
Baby kwdy budem mat ovu ked dnes spm dostala ms??? V aprili som nemala ms a v marci od 20.3 ms.. Dakujem za rady.
@tonjadabik2 nik ti v tomto neporadi,lebo vestecku gulu by sme museli mat 😁mas velmi nepravidelny cyklus,zvaz pouzivanie ovu testov,alevo este lepsie meranie bazalnej teploty. A prisla ta mrcha hnusna? No skoda,lebo na testiku urcite bol dusik.
@libentina ahoj zenske telo je velka zahada. Ja mam synceka 2,5 rocneho ktory sa nam podaril hned druhy mesiac snazenia. To som mala 33 rokov. Teraz mam 36 a uz 7 mesiacov nic. Vsetky vysledky su v poriadku. Ale ja som nechcela cakat a isla som na ivf soft do brna. Po stimulacii hormonami sa mi vytvorilo 13 folikulov a ked mi ich odobrali tak zistili ze vsetky su prazdne, ani jedno vajicko. Povedali ze mozno to bolo z clostilbegytu, tak o dva mesiace ideme prirodzene skusit dalsi odber bez liekov. Ale ked aj potom budu prazdne, tak mozno mam uz nekvalitne vajicka. Ale to inak ako odberom vajicok nezistis. Takze moze byt u zeny aj takato skryta zavada, aj napriek ovulacii. Vek je nepriatel otehotnenia 😕 uz mame mozno nekvalitne vajicka
@pupu6 Držím palce aby sa Ti cykly upravili neboj podarí sa 🙂Treba tomu len čas 🙂.
@montblanc Ahoj ja som clostylbegyt brala tamker 2 roky a hrozne mi zcystateli vaječníky mala som 2x také veľké aké by mali byť vaječníky z toho lieku,aj som repstúpilak druhému ženskému hrozne ma vaječníky z toho boleli a ten zalamovalrukami,že ako ja budemmôcť mať z nich deti a nasadil duphaston a všetko sa upravilo z Duphastonom sa mipo pol roku užívania podaril prvý syn a druhý po 3-ch potratoch Inofolicom je to vitamín B8 a B9 ktoré sú nato aby boli vajíčka zdravé brala som 1,5 mesiaca mesiac 2x denne a polmesiaca raz denne a otehotnela som z druhým synom 🙂.Držím palce vyskúšajte ten vitamín a budete mať vajíčka zdravé 🙂
@alison11 ahoj dakujem za rady. Uz sa dopujem nosifolom, to je to iste ako inofolic len ma este vitaminy naviac a beriem este kopec dalsich vitaminov na podporu plodnosti, tak hadam sa to upravi a este nejake zdrave vajko sa najde. A ten clostilbegyt uzivat dva roky? By som zazalovala toho doktora. ved to sa nemoze brat dlhodobo...
@montblanc Ahoj, no asi na tom nieco bude... Len mi je to tazke priznat ;( Dr. mi povedala, ze este mozem skusat prirodzene, ked nic, tak potom hormonalna liecba, a potom spominala asi nieco s vajcovodmi... Teraz som vo faze, ze este tomu davam nadej prirodzene... Vzdy verim tomu, ze uz som tehu (akoby som si myslela, cim viacej budem verit, sa to podari, ze stacilen verit... A blbost... A potom som sklamana...
Ale fakt neviem dokedy to takto vydrzim...
Ahojte baby tak moja ms neprisla .. Vcera som skusila urobit test a boli tam // druha sice slabsia ale bola tam 😍 tak dufam ze zosilnie ;)
Ja viem ze som uz otravna ale este poslednu radu ktora mate s tym skusenosti pouzitie ovulacneho testu na zistenie tehotenstva....je to lepsie robit z prveho ranneho mocu alebo je to jedno z ktoreho
@tamarka9 bol vazne duch??? Ta mozno som potratila bo mam prvykrat bolestivu ms. Povuvaj ak tak kde kupim 30testov naraz? V lekarni? Alebo od niekoho? Bazalku merat..raz som to merala pri synovi ked sme nemohli otehotniet a odvtedy ma manzel nato nervy.. Taze jedine testy.. Ja neviem kalendar mi pise ze mam teraz ovulaciu aj led neviem ako ked mam ms a plodne dni na koncci mesiaca.. Divne.. Uz sa tesim ledy skonci ms.. Ale manzel uz nechce babo..straca nadej..
@zlatovlaska79 ja mam lepsie skusenosti co sa tyka ovu testov robit pocas dna nie hned rano pocas dna sa hlasina lh meni aj dr mi povedala nech si to robim pocas dna radsej ako rano
@waleri17 ale ja chcem spravit ovulacny test na zistenie tehotenstva....aspon tak mi tu niektore baby radili ze na ovulacnom teste sa mi to ukaze skor
@zlatovlaska79 vzdy rano na zistovanie tehu,aj ked chces pouzit ovu test. Kvoli silnej koncentracii mocu a nazbieranemu hcg hormonu.U mna to fzngovalo ze bol ovu test pozitivny,ale to uz aj na tehu teste bol duch,cize neviem,ci ukaze skor. Drzim palce kazdopadne.
@tonjadabik2 ja kupubem ovu testy od @korytnacka1981 a som spokojna,v lekarni su testy drahe. Ked nechces merat teplotu,tak skus aspon tie testy,ty mas tak neoravidelny cyklus,ze na kalendar sa nespoliehaj,ten pocita len priemer,co na zeny,ktore maju nepravidelny cykus,alebo nejaku inu zmenu absolutne neplati. A tvoj manzel nevie asi co nechce,najprv nechcel,potom chce,teraz zase nechce 😁 a on straca nadej,vsak sa snazite treti cyklus 😁nemozem z tych chlapov niekedy 😜

@tamarka9 ďakujem, snáď zosilnie, budem veriť 🙏