Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 kedze som mala nezvycajne dlhu mrchu tak sa asi aj ovulacia posunula takze si myslim ze by mala prist teraz piateho...ale bt sa chvala bohu drzi este vysoko 😉
@montblanc No vidíš vtedy som mala len 20 rokov,som nevedela,nič okolo ovulácie a tak,a ten lekár ma každý mesiac preháňal,na folikulometriu a tie lieky pred pisoval clostilbegyt a zakaždým tvrdil,že už budem mať ovuláciu a vtedy a hen tedy sa máme snažiť a nič,tak som ho zmenila a tento ma dal do poriadku antoľko,že približne viem už sama kedy ovulujem a aj cysty zmyzli z vaječníkov 🙂.
@tamarka9 ahaa oki skusim sa jej ozvat..pocula som ze predava za 20centov jeden.ved toto ale doteraz som mala klasika kazdy mesiac v jeden datum ale od januara neviem co sa deje.. zacina to haprovat. mala by som asi nieco nejake vitaminy aspon brat aby sa mi maternica dala dokopy lebo je oslabena vraj.. a co sa tyka manzela hej raz chce raz nechce..mu vravim ze ma asi pivove spermie hehe..a potom mi povedal ze co ak je chyba vo mne? a asi ma pravdu..neviem co s tym.. ale ja by som este chcela babo..ale ked sa nechce prijat..
@miska021 Ahojky 🙂 No test by ti už mohol niečo ukázať . Ja som si včera večer robila jeden test a mám pociť , že tám bol slabulinký duch a dnes ráno som na ďalšom nič nevidela :/ Takže čakám a o dva dni skúsim ďalší testík Držím palce
Ahojte dievčence potrebujem sa poradiť 🙂 MS mám dostať zajtra, ale posledné dva dni mám vždy ráno na toaletáku trochu krvi , stalo sa to včera a dnes ráno sa to opakovalo .... do večera už nebola žiadna krv. Včera večer som si robila test a mám pocit , že tam je mini dušík ... ale nechcem si nahovárať , ale boli by sme radi 🙂 prikladám aj dve fotky zo včera . Dnes ráno som tiež testla , ale už som tam nič nevidela ... Myslíte , že by to mohlo byť dobré znamenie ,... testnúť chcem o dva dni .. Včera som bola 27DC ... Vidíte tam niečo .....?
@brunkova ja sedim v cakarni u gyndy a idem na kontrolu. Tiez sa moja 9 tyzdnova radost skoncila ☹ no nesla som za zakrok,cakala som,nech si telo pomoze same a teraz idem na kontrolu. Smutok je to obrovsky,ale neboj,nie si v tom sama,prajem ti nech sa telo rychlo zahoji a po kyrete odporucam pit alchemilkovy caj,mne po kyrete velmi pomohil,cyklus krasne nabehol po 4 tyzdnoch. Po tej prvej mrche to uz bude lepsie uvidus. A ked ti pride tazko,vyzaluj sa,bars aj tu nam 😉
@tonjadabik2 ano mozno to chce nejake vitaminy,mozno skus zacat cajom z alchemilky,ale pozor,pit iba po ovulaciu,potom uz nie. A take vseobecne vitaminy doplnit,po zime sme vystavene ☺a chyba nie je ziadna,co si,mas 4 deti 😉a nie czdy to ide na prvykrat,kocky co nemali ziadne diagnozy cakali na tehu aj roky,cize je to casto o tom,ci je vsetko v spravny cas,na spravnom mieste ☺
@modroocko4201
Ahoj,ja by som este na tvojom mieste pockala,mozno ti pride,mozno nie🙂no na tych tvojich testoch ja osobne nevidim nic..ale drzim palce😉
@modroocko4201
Nam sa podarilo,ked sme to najmenej cakali,pritom manzel mal aj trocha problemy...a na 31.den cyklu som si vecer urobila test a krasne ciarky bol😊a to sme ani necakali😀
Baby vyborne novinky,kontrola dopadla super,vycistena som pekne,nie je ziadny problem. Este mi pre uplnu istotu zobrala krv. Cize tri tyzdne spinrnia a cakania kym potratim v strasnim psychickom stave a potom tyzden samotneho krvacania sa vyplatili,doktorka ma pochvalila,ako som to zvladla,ze je to pre buducnost urcite lepsie,normalne ma to potesilo. Tak ideme dalej,hoci smutok este ostava,be to omnoho lepsie....
Ahoj kočky. Ja som dnes 22.DC (cca 5.deň po Ovulke). Včera som mala slabé špinenie/krv vo výtoku. Len tak trošku na toaleťáku. Dnes ešte trošičku také hnedé. Bude to uhniezďovanie? 😲 Jasne že som aj testovala ráno, ale zatiaľ iba / 😉
@tamarka9 ok lasko a kde kupim tu alchemilku? a naco to vlastne je comu to pomaha? potrebujem nieco na spevnenie maternice a nato aby som mohla otehotniet
@lensos29 obrovska Gratulaaacia zo srdiecka vam to prajem hlavne vela zdravicka. davaj na seba pozor.

@zlatovlaska79 nie je za co... A kedy ti ma prist mrcha?