Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@adria88 faaakt???no zlato,tak ked to vyjde,asi sa pojdem normalne opit z detskeho sampanskeho😂😅😝...aaach,inak PN by sa zisla aj mne,total blazninec v praci😠....chodim domov uplne vystavena🙄....ale vidis,energia na sebapozorovonie mi este zostava,tak to nie je este asi take zle😂😂😝....skore uzdravenie moja,no a dufam,ze ma potesis o tyzden😉😘
@kima1404 anooo, aj ja aj ja 😂 a to 2.6. máme 10. výročie svadby, taký darček, to by bolo fajné 😍 drahému, keby som podhodila fotečku... nooo, ja moc roboty nemám v práci, ale tak som rada, že môžem byť doma🙂 tak to ano, to je energia forever 😀 Ďakujem pekne, no necháme sa prekvapiť😇
Ahojte baby, tak snad sa budem moct o chvilu tesit s vami aj ja. Zatial mi meska 1 den ale tlna teste uz bola slaba druha ciarka. Dost sa bojim, kedze som o babo prisla v dec 2016 v 7 tyzdni a zistili mi to az na ultrazvuku ked som si myslela ze som uz v 12 ☹ Necitala som celu diskusiu ale stalo sa tl aj niektorej z vas? Ak ano ako zvladate to aby ste sa nebali a nestresovali uz od zaciatku? 🙂 dakujem za kazdu radu 😉
@sandy152 veruze,treba verit🙂ja mam za sebou dve biochem.,ale predchadzalo tomu vselico,najskor ze je to mmt,potom ze potrat...a uz to cele trva rok a pol a doteraz stale nic😒...uz sme boli na milion vysetreniach,vsetko je ok,takze aj ja som sa uz tak nastavila,ze do tretice vsetko dobre😉takze nezufaj,vsetko sa pre nieco deje a nase vytuzene miminka k nam pridu,neboj😉a zrejme tebe uz aj pomalicky pride,tak sa nic neboj🙂
12DPO a 32DC testy negativne zatial mrcha tiez nikde....neviem co mam robit 😟
@sandy152 tak tak,bolo uz vselico...no my sme mali pauzu,pretoze to druhe bioch.tehot. bolo v oktobri a uz som bola tak zufala a hotova,ze som nas objednala ne reproimuno.ci nahodou netvorim protilatky,tam nam dali termin az na februar,vysledky boli v marci,chvalabohu je vsetko ok,takze odvtedy sa opat snazime🙂takze druhy cyklus a teraz ma prist ms o tyzden,tak uvidime...ale velmi som sa ukludnila po tych vysledkoch,lebo reprodukcna imunologia odhali velmi vela,ani gynekolog nevie urobit take podrobne vysetrenie...takze teraz sa snazime vo velkom😉a vy??uz mate dietatko?ci ocakavate prve?
@tifinka dakujem moja😘nie nie,este zial nie...teraz budem mat 29 takze do 30 to musime dat urcite😉👶🙏....bohuzial,este pred tymto vsetkym som prisla aj o mamicku pred dvomi rokmi,takze mozno som si uz vtedy siahla na uplne dno mojich sil,bolo to velmi tazke,ale na druhej strane ma to urobilo silnejsou....asi....neviem....takze moj strazny anjel hore v nebicku urcite nedopusti,aby som zostala bez dietatka...viem to a verim tomu❤......len po takejto velkej a velmi bolestivej strate je tuzba mat dietatko este vacsia,akoby tu bolest trosku vykompenzovat tym najvacsim stastim...takze uz len verit a pride to❤a nie len mne,ale vsetkym co sme tu🙂

@brunkova boze to ma velmi mrzi dufam ze sa to uz nezopakuje a vsetko dobre dopadne ...co to mohlo sposobit??