icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
waleri17
2. máj 2017

@brunkova boze to ma velmi mrzi dufam ze sa to uz nezopakuje a vsetko dobre dopadne ...co to mohlo sposobit??

miska021
2. máj 2017

@modroocko4201
Dám vedieť cez víkend 👍 😉

kima1404
2. máj 2017

@adria88 moooooja,tak ako BT???mame nieco nove???😇🙏

sticker
adria88
2. máj 2017

@kima1404 ahoooj, no bola som dnes u Dr., mám angínu, takže ani bt neberiem do úvahy... chcela mi dať antib., ale som jej povedala, že radšej nie, kdyby neco náhodou 😉 nos mám ako vodovodný kohútik, bruško pobolieva... no, uvidíme, čo sa z toho vykľuje... a ty ako?

art1991
2. máj 2017

Tak ja som asi skončila dievčatá, dnes ma pobolieva podbruško ako keby už mala prísť ms, aj dosť veľa bieleho hustého výtoku mám. Teplota sa zatiaľ síce drží hore, ale neviem no.... 12 DPO dnes a test biely ☹
Navyše včera a dnes mám hroznù migrénu, už sa psychický pripravujem na ďalší neúspech....

kima1404
2. máj 2017

@adria88 no zbohom,takze angina??inak aj ja dnes kycham,smrkam....u mna nic,citim sa maximalnevne netehotne🙄uz aj brucho zacina boliet,ako keby mam svalovicu😒....takze u mna to vyzera o tyzden na mrchu,no uvidime......

kima1404
2. máj 2017

@art1991 este to moze byt,nezufaj🙂a keby aj nie,mame estevpar volnych flekov na majovu vyzvu,takze ta radi privitame😉(ak naaaaaaahodouuuuu😉)

adria88
2. máj 2017

@kima1404 jo, angína, takže som PN, v piatok idem na kontrolu a kýcham stále tiež... no ty uvidíš moja, ja som sa tiež cítila netehotne prvýkrát 😉 takže nešpekuluj 😝

alison11
2. máj 2017

@art1991 Ahoj,podľa mňa to bude // 🙂 Držím palce teraz u teba bude asi len uhniezďvanie za 5 dní budeš mať //.Držím palce 😉.

kima1404
2. máj 2017

@adria88 faaakt???no zlato,tak ked to vyjde,asi sa pojdem normalne opit z detskeho sampanskeho😂😅😝...aaach,inak PN by sa zisla aj mne,total blazninec v praci😠....chodim domov uplne vystavena🙄....ale vidis,energia na sebapozorovonie mi este zostava,tak to nie je este asi take zle😂😂😝....skore uzdravenie moja,no a dufam,ze ma potesis o tyzden😉😘

adria88
2. máj 2017

@kima1404 anooo, aj ja aj ja 😂 a to 2.6. máme 10. výročie svadby, taký darček, to by bolo fajné 😍 drahému, keby som podhodila fotečku... nooo, ja moc roboty nemám v práci, ale tak som rada, že môžem byť doma🙂 tak to ano, to je energia forever 😀 Ďakujem pekne, no necháme sa prekvapiť😇

sandy152
2. máj 2017

Ahojte baby, tak snad sa budem moct o chvilu tesit s vami aj ja. Zatial mi meska 1 den ale tlna teste uz bola slaba druha ciarka. Dost sa bojim, kedze som o babo prisla v dec 2016 v 7 tyzdni a zistili mi to az na ultrazvuku ked som si myslela ze som uz v 12 ☹ Necitala som celu diskusiu ale stalo sa tl aj niektorej z vas? Ak ano ako zvladate to aby ste sa nebali a nestresovali uz od zaciatku? 🙂 dakujem za kazdu radu 😉

kima1404
2. máj 2017

@adria88 no moj ma prave dnes 33😍tiez by som prijala,keby mu o tyzden dam este jeden oneskoreny darcek👶🤰😇tak si drzme palce,nech to vyjde😘

kima1404
2. máj 2017

@sandy152 ahoj,no asi ten strach a neistota tam bude vzdy,ale skus sa pomalicky a potichucky tesit a verit tomu,ze tentokrat to bude vsetko ok a donosis krasne a zdrave babatko😉asi nic ine nepomaha,iba viera🙏drzim palceky,nech je to ok🙂

tifinka
2. máj 2017

dievcata 12DPO je skoro na test?podla appky mam 6 dni do ms 🙄

adria88
2. máj 2017

@tifinka vyskúšaj 🙂 ak nič, tak potom čakaj do dňa ms a potom testuj... ale 12 dpo už vačšinou ukazuje aspoň ducha... držím palce

sandy152
2. máj 2017

@kima1404 ahoj, mas pravdu, musim verit a aj sa mi to chvilu dari ale potom zase pridu zle myslienky. Aj ked viem, ze to nemozem ovplyvnit, chcem urobit vsetko preto aby to bolo tentokrat v poriadku 🙂

tifinka
2. máj 2017

@adria88 praveze uz som skusala a nic, vobec ☹..a dnes kolegyna konecne priznala ze je tehu v 10tt a jej este pred troma tyzdnami test ni neukazal...ona si to vlastne potvrdila az dnes na sone...aaach jo..uz mam bolesti ako ms, cize zase vsetko zle..preco??😢

kima1404
2. máj 2017

@sandy152 veruze,treba verit🙂ja mam za sebou dve biochem.,ale predchadzalo tomu vselico,najskor ze je to mmt,potom ze potrat...a uz to cele trva rok a pol a doteraz stale nic😒...uz sme boli na milion vysetreniach,vsetko je ok,takze aj ja som sa uz tak nastavila,ze do tretice vsetko dobre😉takze nezufaj,vsetko sa pre nieco deje a nase vytuzene miminka k nam pridu,neboj😉a zrejme tebe uz aj pomalicky pride,tak sa nic neboj🙂

adria88
2. máj 2017

@tifinka no vidíš, je to individuálne, neboj, nestrácaj nádej, bolesti ako na ms sú aj v tehu... silno držím palčeky, nech nepríde mrcha jedna...

sandy152
2. máj 2017

@kima1404 tak uz si si tiez prezila svoje ☹ ostava mam len dufat ze teraz vsetko dobre dopadne 😉 ty uz tiez cakas na test alebo este sa len snazite?

tifinka
2. máj 2017

@adria88 dakujem 😘 no aj tak som z toho zufala...

tifinka
2. máj 2017

@kima1404 ahoj...a ty uz mas dieta ci este nie? kolko mas rokov, ked uz si tolko prekonala...obdivujem ta ze to tak zvladas! 😉 zasluzis si babo!

zlatovlaska79
2. máj 2017

12DPO a 32DC testy negativne zatial mrcha tiez nikde....neviem co mam robit 😟

maja1819
2. máj 2017

@tifinka ja som robila test 3 dni pred ms neukazalo nic a robila som 1 den meskania a uz tam bola slaba druha ciarla 🙂

kima1404
2. máj 2017

@sandy152 tak tak,bolo uz vselico...no my sme mali pauzu,pretoze to druhe bioch.tehot. bolo v oktobri a uz som bola tak zufala a hotova,ze som nas objednala ne reproimuno.ci nahodou netvorim protilatky,tam nam dali termin az na februar,vysledky boli v marci,chvalabohu je vsetko ok,takze odvtedy sa opat snazime🙂takze druhy cyklus a teraz ma prist ms o tyzden,tak uvidime...ale velmi som sa ukludnila po tych vysledkoch,lebo reprodukcna imunologia odhali velmi vela,ani gynekolog nevie urobit take podrobne vysetrenie...takze teraz sa snazime vo velkom😉a vy??uz mate dietatko?ci ocakavate prve?

tifinka
2. máj 2017

@zlatovlaska79 ja som na tom presne tak isto ☹

maja1819
2. máj 2017

@sandy152 ahoj ja som na tom podobne o babo som tiez prisla v decembri a teraz som si tiez nasla na teste slabu druhu ciarku 🙂 takze viem ako sa citis ...ten strach je tam...len musime verit ze vsetko bude v poriadku ;)

kima1404
2. máj 2017

@tifinka dakujem moja😘nie nie,este zial nie...teraz budem mat 29 takze do 30 to musime dat urcite😉👶🙏....bohuzial,este pred tymto vsetkym som prisla aj o mamicku pred dvomi rokmi,takze mozno som si uz vtedy siahla na uplne dno mojich sil,bolo to velmi tazke,ale na druhej strane ma to urobilo silnejsou....asi....neviem....takze moj strazny anjel hore v nebicku urcite nedopusti,aby som zostala bez dietatka...viem to a verim tomu❤......len po takejto velkej a velmi bolestivej strate je tuzba mat dietatko este vacsia,akoby tu bolest trosku vykompenzovat tym najvacsim stastim...takze uz len verit a pride to❤a nie len mne,ale vsetkym co sme tu🙂

tifinka
2. máj 2017

@maja1819 kiez by to taak bolo uz aj u mna...kazdy mesiacom je ta nadej mensia a mensia u mna