Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

No ja v 12 tt a mala som ist na prvu poradnu no zacala som cez vikend slabo spinit tak sme sli na pohotovost a tam uz padol zaver ze plod sa od 7 tt nevyvijal. Takze bud to lekarka na poslednej kontrole uz zle videla alebo sa prestal vyvijat hned potom.
Baby poradte dnes som bola u lekara ovulacia uz bola(videl tekutinu) kázal my v piatok si urobiť test ...nie je to skoro a aka značka je najlepsia?
@sevcikovaanna a aj ti povedal ze kedy asi bola ?alebo merias bt ze by si ty vedela kedy prebehla?
Bola asi nedela pondelok...bolel ma vajecnik..v piatok nebola lebo som bola u neho a videl ze este nic sa nedeje
Babulky,tak mi sme už objednaný do toho centra na konzultáciu 18.5 😊 normálne sa tam teším,snáď len dobre správy nám povedia a že môžme čím skôr IUI..Už som rozhodnuta že nechcem čakať tak to budem riešiť cez centrum 😁😁

@kima1404 ja som si dala sama urobit len vysetrenia z krvi lebo lekarka povedala ze po prvom potrate sa este vysetrenia nerobia. Este nemame dietatko ale tak dufam, ze teraz sa to uz podari. Mam este dva dni do ms a ukazal mi test yz slabsiu ale viditelnu druhu ciarku tak chcem este pockat tie dva dni a urobim si test znova 🙂