icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
sandy152
2. máj 2017

@kima1404 ja som si dala sama urobit len vysetrenia z krvi lebo lekarka povedala ze po prvom potrate sa este vysetrenia nerobia. Este nemame dietatko ale tak dufam, ze teraz sa to uz podari. Mam este dva dni do ms a ukazal mi test yz slabsiu ale viditelnu druhu ciarku tak chcem este pockat tie dva dni a urobim si test znova 🙂

kima1404
2. máj 2017

@sandy152 urcite urob a potes nas tu potom vsetky😉

sandy152
2. máj 2017

@maja1819 ahoj tak to nam drzim palce teda aby to vsetko dobre dopadlo 🙏 ak sa smiem spytat v ktorom si bola tyzdni ked si prisla o babo?

maja1819
2. máj 2017

@tifinka musis verit ze to tak bude.. Ja tomu este tiez neverim uplne kym mi to dr nepotvrdi

tifinka
2. máj 2017

@maja1819 ale dobre bude!!uz ked je druha ciarocka uz je to tam! 😉

maja1819
2. máj 2017

@sandy152 aj ja nam drzim velmi prsty 🙂 ja som bola v 10 tt vtedy a to som ani nevedela ze som potratila

maja1819
2. máj 2017

@tifinka bola tam ale velmi slabucka este..vyskusam urobit o par dni ..dufam ze uz zosilnie 🙂

sandy152
2. máj 2017

No ja v 12 tt a mala som ist na prvu poradnu no zacala som cez vikend slabo spinit tak sme sli na pohotovost a tam uz padol zaver ze plod sa od 7 tt nevyvijal. Takze bud to lekarka na poslednej kontrole uz zle videla alebo sa prestal vyvijat hned potom.

sandy152
2. máj 2017

@maja1819 to bola pre teba ta posledna odpoved 🙂

art1991
2. máj 2017

@kima1404 ďakujem za povzbudivé slová 😉 uvidíme, čo prinesú ďalšie dni. A ak nie, máj bude náš!!! 🤰

@alison11 ďakujem veľmi pekne, bodaj by si mala pravdu a boli tam dve //
Sama som zvedavá, že ako to dopadne. 😕

janulino
2. máj 2017

Na odlahcenie mojho depresivneho a vasho tiez mozno nie najlepsieho dna...... Ja si len tak pocitam plodne dni.. a tak si citam text dalej... a vidite to tam aj vy? Ak sa mi narodi dieta 18.januara bude narodene v znameni NOSOROŽEC?😂

maja1819
2. máj 2017

@sandy152 u mna to bolo tak ze som sla na kontrolu a uz nic nebolo vidiet ...ja som nemala ani bolesti ani som nekrvacala az potom po cisteni

alison11
2. máj 2017

@art1991 Držím palce,ja len podľa tej dominantnej červenej čiary a teplotyna grafesom počítala dni zahniezďovanie je na 10deň po ovulácií,a potom o 5 dní by mali byť testy pozitívne čiže 2 týždne od ovulácie 🙂

@janulino Super 😀 nové znamenie ktoré by malo byť Kozorožec 😀.

tamarka9
2. máj 2017

😀

lala1501
2. máj 2017

@janulino tak ja som potom tiez nosorožec 😂 ako som sa dobre zasmiala😀

tamarka9
2. máj 2017

@janulino ten smajlik je pre teba,ze Nosorozec...

janulino
2. máj 2017

@tamarka9
@lala1501 aj mna to hrozne pobavilo 😅 uplna bodka dnesneho blbeho dna..

sevcikovaanna
2. máj 2017

Baby poradte dnes som bola u lekara ovulacia uz bola(videl tekutinu) kázal my v piatok si urobiť test ...nie je to skoro a aka značka je najlepsia?

lala1501
2. máj 2017

@sevcikovaanna a aj ti povedal ze kedy asi bola ?alebo merias bt ze by si ty vedela kedy prebehla?

sevcikovaanna
2. máj 2017

Bola asi nedela pondelok...bolel ma vajecnik..v piatok nebola lebo som bola u neho a videl ze este nic sa nedeje

lala1501
2. máj 2017

@sevcikovaanna tak v piatok je na test este urcite skoro to ti neukaze esye nic

alilka
3. máj 2017

Babulky,tak mi sme už objednaný do toho centra na konzultáciu 18.5 😊 normálne sa tam teším,snáď len dobre správy nám povedia a že môžme čím skôr IUI..Už som rozhodnuta že nechcem čakať tak to budem riešiť cez centrum 😁😁

lala1501
3. máj 2017

@alilka potom daj vediet ze co a ako🙂

bea0802
3. máj 2017

@alilka super drzim palce nech su same dobre spravy potom pis co a ako 🙂

linda1984
3. máj 2017

@alilka aj ja som zvedavá 😊 kam ideš? Ja to asi tiež budem riešiť zachvilu takto... Držím palce, čakáme na info 😊

alilka
3. máj 2017

@bea0802
@lala1501 jasné ozvem sa ,som ozaj zvedavá čo to tam bude..A kto ho vie možno aj v máji ešte stihneme IUI ale bez stimulácie..😁 uvidíme..Teraz mi ovuloval nesprávny vajecnik,bez vajcovodu a väčšinou mi len on ovuluje preto sme sa rozhodli pre tento krok 😁

alilka
3. máj 2017

@linda1984 ideme do Gyncare v KE doc.Toporcerova..😉 možno je to skoro ale kašlem na to..Nechcem čakať a už 😁😁

bea0802
3. máj 2017

@alilka urcite to je dobre rozhodnutie mas istotu ze ste sa trafili do spravnej ovu ...drzim palce nech je vsetko ok a nech mate iui co najskor a uspesne 🤰

alilka
3. máj 2017

@bea0802 všakže??Teší má keď ma v tom niekto podpori že je to správne 😁 presne. Za 4 mesiace mi vajecnik kde vajcovod mám ovuloval raz .Preto nechcem zbytočne čakať..Keby ovuloval každý druhý mesiac tak by som ešte počkala ale takto nie 😁😁

bea0802
3. máj 2017

@alilka tak to je fajn tam to pekne odsleduju a trafia spravny cas aj spravnu stranu 🙂 treba robit tak ako to citis ja by som tiez necakala ked mas vacsinou ovulku z pravej strany ...drzim palce 😘