Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@matuska133 no ale ja uz som 13den po ovu..ja uz by som mala cez vikend dostat ms...a dostala som pregnyl pri 18mm..ale tento cyklus bol cely nejaky divny...cize fakt netusim co sa "tam dole" u mna deje...moja, tak snad ti to dobre dopadne!!!myslim na teba stale
@art1991 prepac citam ze si malanejaky divny vytok... aky? ja by som mala do piatku dostat ms.. teda radsej by som nedostala a mam uz druhy den taku ruzovkasty vytok.. ale nikdy som pred ms toto nemala...,rovno sa spustila hnedym spinenim alebo priamo cervenou krvu.. a teraz toto... ale nemam to ani na intimke ale len ked sa utieram na wc... nechapem... bojim sa... vo febr som bola na kyret... ale po nom prisli dve normalne mrchy, tak nerozumiem co sa deje... testy su biele, aj ked som ich robila poobede vacsinou,,, skusim zajtra rano... mala som pocit ze na jednom zo vcera sa nieco mihlo... ale ja uz vidim ducha aj tam kde nie je... na dnesnom poobednom nic... ale ina znacka....
Ach jaj ahojte zienky dosla som sa k Vam vyzalovat trocha.Vsetky snazilky bedia,ze stres nerobi dobrotu ak sa snazite o babo.Odkedy sa snazime vsetkym som povedala,ze nechcem zazivat stres ak sa da domu predist.No v praci mame kolegynu(ona ma psychicke problemy).Ja som nekonfliktny clovek(hadky priam neznasam).Aby bolo jasne pracujem vo vyrobe.Vo firme kde pracujem(5rokov) som sa vzdy citila super s radostou som chodila do prace no posledneho pol roka chodim do prace s tym,ze cakam kedy sa co stane a ta moja kolegyna opat raz vybuchne.A to s nou robim kazdy den(pretoze nikto s nou nechce robit).Dnes prisiel den D no uz som si nedala skakat po hlave a povedala som jej,ze ja uz mam toho dost.Ta zena ma psychicky nici.Nie som typ osoby co zaluje no uz som to musela riesit,potrebujem klud.Vsetci ma v tom podporuju.Snad som neurobila zle a ta kolegyna sa ukludni lebo inak neviem.Z prace odist nechcem pretoze zarabam velmi slusne peniaze a hlavne uz tam mam nejake meno.Na rozdiel od tej mojej kolegyne.Baby drzte mi palce lebo ja sa zblaznim ak sa to nezmeni nejako.😐
@tifinka boze prepac ja uz som mesuge 😴 tak mozno prave v takom divnom cykle to vyjde a najdete 2 ciarky na teste ;) verim tomu
Dakujem si strasne zlata snad aj nam bude dopriate.ja to o to horsie beriem lebo mi je luto mojho muza.on je v poriadku ja som ta co ,,nefunguje,, a je to premna tak tazko chapatelne.zobral si ma rozvedenu lubi mna aj malu ako keby bola jeho tak strasne by som chcela....asi o to horsie ze tak tlacim na pilu
@zuzu2901 ahoj....stres z kolegyne...presne viem co zazivas..ja tiez kazdy den cakam co este moze prist..a zakazdym taham v praci nadcasy, kt.su za krasny usmev jedine..darmo som si uz aj povedala, ze sa nenecham rozhadzat..nejako sa to neda..len sa drz a necit sa previnilo..aj ked si svoju chybu ta osoba neprizna...drzim palce
@janulino u mna je presne ten problem ako pises vzdy sa citim previnilo aj ked chybu neurobim.Ludia to samozrejme casto zneuzivaju.Ja som fakt taky dobracisko a nekonfliktny clovek...vies kolko krat som si to ja povedala,ze budem kaslat nato,ale to sa neda ked ta osoba zacne hadzat s materialom o zem(sem tam aj po tebe) tak sa neda byt kludna.No kazdopadne uvidime co sa bude diat.A dakujem 😉
@zlatovlaska79
@tifinka hej no viem,ze vsetky mame svoje problemy,len tak som mala potrebu sa vyrozpravat.Problem s tou zenskou(mimochodm mladsia odo mna) je ten,ze ona sa par rokov dozadu rezala,bola aj na psychiatrii.Sympatizujem s nou,ze uz sa 3 roky nereze,ale vadi mi,ze ocividne jej robi problem pracovat v 4 zmennej prevadzke no neprizna to.Nikto s nou nechce pracovat a tak to ostava na mne.Na obetavej Zuzke 😐
@zuzu2901 ja som to myslela v dobrom vzdy ta tu radi vypocujeme len som sa ti chcela pripodobnit ze zazivam to iste teda dost podobne sice sa nereze ale je mladsia odo mna a tiez som zuzana 😀
Ahojte kocky...mozno mate skusenost, mali ste niektora prilis kratku lutealnu fazu, t.j.DPO? Ja mam len 7dni 😢
Viem, kolko ma byt..
Viem, ze treba riesit s gyn, uz som jej pisala a asi sa nevyhneme liekom.
Skor by ma zaujimali vase osobne skusenosti, co ste uzivali napr.
Alebo ci sa vam to same upravilo..
Prip.nedajboze ci ste aj s takou kratkou luteal.fazou otehotneli..
Vdaka ❤
@zlatovlaska79 hej jj mne to je jasne,ze si to myslela v dobrom.Asi len ta veta tak vyznela.Ona sa uz nereze 3 roky.Proste ona ma tu psychiku riadne nastrbenu.Vsetci v praci su nervaci,alebo skor nie vzdy ma kazdy naladu,ale ona je extrem.Ja s nou robim kazdy den lebo veduci vie,ze tak bude pokoj lebo ja som mierumilovna.No vcera ked zase bezdovodne vyletela na mna a mne praskli nervy tak som jej povedala svoje. A zacala to riesit s veducim lebo ja nechcem chodit do roboty s tym,ze zase bude vyskakovat,podotykam bezdovodne.A tesi ma Zuzka 😉
@tifinka Nikto s nou nechce robit.Ona je v pohode pokial nahodou jej neprepne.No v poslednej dobe to je kazdy druhy den.Aby bolo jasne ona tam je 2 roky a posledny pol rok je taka neprijemne,raidne.Ja som dost citliva a proste uz mam toho dost.Ja som psychicky znicena po kazdej zmene s nou.A to dojdem s dobrou naladou lebo ma manzel ukludni
Ahojte baby, tak dnes rano som si urobila test a vysiel pozitivny 🙂 Clearblue digital mi ukazal + a 1-2 tyzden 🙂 ale potom som si robila este dalsi z lekarne klasicky a ten mi neukazal nic, tak neviem teraz ci sa mam tesit alebo nie 😒 nemate s tym skusenost niektora??
Baby v pondelok som robila test boli tam 2 ciarky..sice druha slaba ale bola tam ..dnes som skusila dalsi na nom nebolo nic ..a teraz tak to vyzera ze dosla ms..moze test ukazat 2 ciarky aj keby som nebola tehotna?
@art1991 och... No mne zatial nemeskaju... Do zajtra by mali dojst... V sobotu to uz budem povazovat za meskanie... Ale vyviedlo ma to z miery pretoze doteraz cyklus bez problemov...posledne co potrebujem je aby sa mi este cyklus rozhadzal... Aj prsia mam zvacsene aj podbrusko a krize bolia... Ale test rano biely... Pri predch tehu som mala ducha na 24DC... Dnes je 27 DC a nic.... Ani ovutest ani tehu.. Bojim sa, ci sa mi neco neposahalo po kyrete... Ale dve ms po nom boli ok....
Ahojte dievcata. Zajtra mam ist na kyret. Zacala som krvacat nie silno. Mam pockat do zajtra, alebo ist dnes?

@tifinka cele zle toto ine rodia ako jablone ani nechcu a niekto :( ja som sa tam po tej hyfosy zlozila taky zachvat placu som dostala a 2 dni mi trvalo kym som sa znova nastartovala.
13DPO neni az tak vela ci?ja som pri prvom cykle s clostylom mala este len na 14DC 18 mm folik tak este mas na ovu cas.budem drzat prsty nech uz je a nech sa vam podari co najlepsie tento mesiac ;)
Vies co teraz v piatok dam posledny duphaston a potom o nejale 2 dni tak mozno v nedelu.
To fakt myslis ze 3krat mam ist na nieco co dopredu vsetci vedia ako skonci?3 premarnene mesice a 3krat po sebe 150€ parada 😢