icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
adria88
4. máj 2017

@maja1819 jaj, tak ten vraj neduchuje a je spoľahlivý... a ms prišla na čas normálne? mohlo to byť biochemické tehotenstvo

lala1501
4. máj 2017

@art1991 a teplotu mas ako ?ukaz graf

aleskandra
4. máj 2017

@sandy152 ja mám podobnú skúsenosť...po prvej IUI som si robila dig.test Clearblue...tiež vyšiel pozitívne + 1-2, celá natešená som sa objednala na krv a tá bola negatívna :( od tohto momentu som si povedala, že žiadne testy robiť nebudem, už im neverím a je to len zbytočné vyhadzovanie peňazí pre mňa...
držím palce, aby to nebol tvoj prípad... 🙂

zloba666
4. máj 2017

@art1991
Kym si nedostala mrchu tak mysli pozitivne a ak to nevyjde teraz .. 😉
Tak je ďalšia šanca .. viem sama ake je to sklamanie 😢
Ale treba veriť že raz sa nam splni ten to veľky sen 🤗😇

misdan
4. máj 2017

@ria294 dakujem..
No aspon si mala kratke cykly, ja mam dlhe, neskoro ovulku (26.den) a extra kratku lutealnu 7dni..strasna kombinacia.

tonjadabik2
4. máj 2017

@misdan ja.mam tie neskoro teraz som mala 17 a v maji az 29.. Dlhe cykly.. A stale nic

maja1819
4. máj 2017

@adria88 nie ms mala prist pondelok vtedy som robila aj test...biochemicke? To je ake?

tamarka9
4. máj 2017

@brunkova no je to na tebe,ja mam rozne skusenosti,ked som zacala sma krvacat,tak v ten den som aj potratila, raz to prebehlo same a do nemocky som namiesto kyretu isla len na konrolu, raz mi ostali zvysky a muselai ma cistit,ale to uz bol takmer 12tt a teraz som mierne krvacala 18 dni kym sa potrat rozbehol, cize do zajtra sa nic stat nemusi. Podla toho ako si nastavena...

art1991
4. máj 2017

@zloba666 máš pravdu, len ja mám aj strach, či som v poriadku, či nemám nejaký zápal alebo niečo 😔

@lala1501 teplotu som až dodnes mala vysokú, dnes ráno klesla, ale ms stále nikde 😒
Včera ružovo biely výtok s trochou krvi, taký som nikdy nemala, takže som znepokojená .... ☹

art1991
4. máj 2017

@ikonica držím palce, aby bolo všetko v poriadku. 🙏

ikonica
4. máj 2017

@art1991 pockam do utorka... Ak sa ms nezjavi a bude pokracovat spinenie, zajdem vo stvrtok k lekarovi... To uz budem mat vysledky z hemato, endokrino aj alergo a uvidi sa co dalej...

alison11
4. máj 2017

@art1991 Ahoj,ak by poobedné slabo ukázalo tak zajtra ráno určite bude lepšie vidieť alebo skús ovulačný test ak je pozitívny tak si určite tehu 🙂Držím päste.A bt je super 🙂

alison11
4. máj 2017

@art1991 Ahoj,tak to mi je ľúto,že dnes máš taký pokles ☹.Tak uvidíš ak nepríde je možné,že sa ešte zvýši a potom sa bude držať okolo 37stupňov.

adria88
4. máj 2017

@maja1819 vajíčko sa síce oplodnilo, no plod sa neudržal v maternici a odišiel aj s ms potom.. mne sa to stalo minulý rok v marci, ms meškala asi 2 týždne, tiež testy pozitívne a nakoniec ms prišla... držím palce, nech sa čím skôr zadarí až do úspešného vynosenia babatka 🙂

art1991
4. máj 2017

@alison11 aj mňa to mrzí, lebo sa pekne držala hore a zrazu toto?!? 😔
Neviem, či mám vôbec robiť test....
Ale ms som stále nedostala, mešká dva dni, a ani sa na ňu necítim 😔

maja1819
4. máj 2017

@adria88 dakujem dufam ze sa nam cim skor podari 🙂

miska021
4. máj 2017

@modroocko4201
Ahoj
Dnes mi klesla teplota 😖 asi príde mršisko 😢

modroocko4201
4. máj 2017

@miska021 Ahoj moja ... mne už včera prišla :/ Vo veľkej paráde , takú bolestivú som ešte nemala a to mám každý mesiac takú :/ :( takže začíname nový mesiac

miska021
4. máj 2017

@modroocko4201
Ja posledné 2 cykli mam take ze az studený pot ma oblieva ☹

modroocko4201
4. máj 2017

@miska021 Jjj chápem , neviem čo sa to s nami deje :/ ale tak je tu nový mesiac 🙂

Ja som musela včera vziať lieky proti bolesti aby som dokázala fungovať na nočnej

alison11
4. máj 2017

@art1991 Tak možno len klesla a zajtra zas bude na 37stupňoch 😉 držím päste.

tonjadabik2
4. máj 2017

Mal uz niekto dva dni ms?

miska021
4. máj 2017

@modroocko4201
Ja som si musela dať NO SPU 😒 teraz ležím jak lazar 😔

krajcovicka
4. máj 2017

@tonjadabik2 ja som také mávala rok...

modroocko4201
4. máj 2017

@miska021 Hlavne to vylež , treba si oddýchnuť 🙂 Mne NO Spa nefunguje.... ani iné lieky , jedine čo mi pomáha je Valetol a už keď ani ten nepomôže , tak smer pohotovosť :/ Hlavne to treba vyležať 🙂

linda1984
4. máj 2017

@art1991 mne keď takto klesla, tak ms prišla v ten deň. 😕 tiež sa mi držala dlho hore a potom bum dole. Už som vedela, že je zle. Ale ako sa hovorí, kým nieje ms stále je nádej 😊👌

tonjadabik2
4. máj 2017

@krajcovicka a to z coho preco?

simka2433
4. máj 2017

@modroocko4201 mne tiez vcera prisla a brucho ma bolelo ze az:(

krajcovicka
4. máj 2017

@tonjadabik2 neviem, ja som to mala po Mirene, ale ked som pila alchemilku, tak sa mi to upravilo, ale v tvojom prípade to môže znamenať aj niečo iné😉

ponny26
4. máj 2017

ahojte dievcata viem ze je uz pol roka za nami ale tiez by som sa rada pridala ..s priatelom sme sa este oficialne nedohodli ze sa budeme uplne snazit ... akurat sme tomu nechali uz volny priebeh 🙂 ... velmi uz tuzim po babatku tak dufam ze nam to tento rok vyjde... mam nepravidelny cyklus takze to bude asi len o nahode ... hadam uz by mohla prist nahoda ze by sa to podarilo na prvy krat ... mavam bolesti v podbrusku aj tyzden po sexe som mala a teraz opat dnes boli silnejsie ... aj mi obcas je tak nevolno , prsia nebolia ani nic ... ale tak v kutku duse verim .... test sa bojim este riesit lebo su to este len 3 tyzdne a bojim ze by som bola sklamana tak este pockam aspon do buduceho tyzdna