Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sandy152 ja mám podobnú skúsenosť...po prvej IUI som si robila dig.test Clearblue...tiež vyšiel pozitívne + 1-2, celá natešená som sa objednala na krv a tá bola negatívna :( od tohto momentu som si povedala, že žiadne testy robiť nebudem, už im neverím a je to len zbytočné vyhadzovanie peňazí pre mňa...
držím palce, aby to nebol tvoj prípad... 🙂
@misdan ja.mam tie neskoro teraz som mala 17 a v maji az 29.. Dlhe cykly.. A stale nic
@brunkova no je to na tebe,ja mam rozne skusenosti,ked som zacala sma krvacat,tak v ten den som aj potratila, raz to prebehlo same a do nemocky som namiesto kyretu isla len na konrolu, raz mi ostali zvysky a muselai ma cistit,ale to uz bol takmer 12tt a teraz som mierne krvacala 18 dni kym sa potrat rozbehol, cize do zajtra sa nic stat nemusi. Podla toho ako si nastavena...
@miska021 Ahoj moja ... mne už včera prišla :/ Vo veľkej paráde , takú bolestivú som ešte nemala a to mám každý mesiac takú :/ :( takže začíname nový mesiac
@miska021 Jjj chápem , neviem čo sa to s nami deje :/ ale tak je tu nový mesiac 🙂
Ja som musela včera vziať lieky proti bolesti aby som dokázala fungovať na nočnej
@miska021 Hlavne to vylež , treba si oddýchnuť 🙂 Mne NO Spa nefunguje.... ani iné lieky , jedine čo mi pomáha je Valetol a už keď ani ten nepomôže , tak smer pohotovosť :/ Hlavne to treba vyležať 🙂
@tonjadabik2 neviem, ja som to mala po Mirene, ale ked som pila alchemilku, tak sa mi to upravilo, ale v tvojom prípade to môže znamenať aj niečo iné😉
ahojte dievcata viem ze je uz pol roka za nami ale tiez by som sa rada pridala ..s priatelom sme sa este oficialne nedohodli ze sa budeme uplne snazit ... akurat sme tomu nechali uz volny priebeh 🙂 ... velmi uz tuzim po babatku tak dufam ze nam to tento rok vyjde... mam nepravidelny cyklus takze to bude asi len o nahode ... hadam uz by mohla prist nahoda ze by sa to podarilo na prvy krat ... mavam bolesti v podbrusku aj tyzden po sexe som mala a teraz opat dnes boli silnejsie ... aj mi obcas je tak nevolno , prsia nebolia ani nic ... ale tak v kutku duse verim .... test sa bojim este riesit lebo su to este len 3 tyzdne a bojim ze by som bola sklamana tak este pockam aspon do buduceho tyzdna

@maja1819 jaj, tak ten vraj neduchuje a je spoľahlivý... a ms prišla na čas normálne? mohlo to byť biochemické tehotenstvo