icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
kima1404
6. máj 2017

@adria88 mojko,musim vydrzat do pondelka😉😇ale linduska nakopla brutalne,tak ty dufam zajtra a ja este chvilku pockam😉❤😘

linda1984
6. máj 2017

@kima1404 ďakujem pekne 😊 a čakám na dobré správy 🙏tfuj tfuj

kima1404
6. máj 2017

@linda1984 no duuuuuuufam,uz ked sim nam zarezervovala ten januar😅😉😇tesim sa moja moc😘no ale u mna neviem moja,uz mi je skor na ms,takze tak.....

linda1984
6. máj 2017

@kima1404 aj mne bolo na MS ešte včera večer som s tým išla spat, že do rána určite príde MS a nie 😊❤️

lensos29
6. máj 2017

@tonjadabik2
Jeeej dakujeme velmi pekne😍az teraz som si vsimla prispevok...aj ty cakas babenko?🙂)a davame si pozor...ved sa neskutocne moooc tesiiime🙂))v stredu ideme na prvy ultrazvuk😍

miska021
6. máj 2017

Ahojte dievcence
Potrebujem urýchlene radu som 33 DC
Ovu som mala 19DC
A dnes som si len tak neviem co ma to napadlo urobila ovu test a aha co to ma znamenať ?

tifinka
6. máj 2017

@miska021 zlatko a ake dlhe mas cykly? a tehu test si neskusala? 😉

miska021
6. máj 2017

@tifinka
Práveže nemám tehu test, neviem co ma napadol ovu 🙂
cykli tažko povedat všelijaké 30,31

tifinka
6. máj 2017

@miska021 tak sup do lekarne po tehu test! lebo vraj ovu test dokonca ukaze skor tehu ako ten tehu..a tento mas pekne pozitivny 😉..

miska021
6. máj 2017

@tifinka
Utekám 🏃🏼‍♀️

alilka
6. máj 2017

@miska021 test je pekný no nie pozitívny..môže to znamenať aj tehu,môj taký bol keď som aj tehu ozaj bola. Ale zasa aj minulé tu @lala1501 mala pozitívne ovu testy v čase kedy mala doraziť ms a aj jej dorazila..😁 takže ťažko posúdiť..kedze LH a je v tele stále 😁najlepšie urobiť tehu test a vieš na com si 😁

tifinka
6. máj 2017

@alilka ali m oze byt pozitivny aj ked ciarka je slabsia kusticek,..ja aj ked som dostala pregnyl tak som mala takyto "pozitivny" ovu test 😉

alilka
6. máj 2017

@tifinka faakt?no ja že musí byť rovnako silná az silnejšia. 😁ja som takýto mala 4dni pred ovu a nakoniec to ovu nebola až ako píšem o tie 4dni a tam to bolo megapozitivne 😁

tifinka
6. máj 2017

@alilka ja som mala pozitivne ovu testy vzdy len po pregnyle...a vselijako..ja nejako prestavam tymto testom verit ....😂

miska021
6. máj 2017

Vidíte tam niečo ? Ja vidím ducha alebo mi šibe ?

lensos29
6. máj 2017

@miska021
Ahooj,no ja tam vidim nieco-)gratulujeeeem😉

tifinka
6. máj 2017

@miska021 zlatko je to taaaam!!!!!!!!😉🤰

adria88
6. máj 2017

@kima1404 ja sa dnes cítim na ms, aj akné na brade sa mi objavilo ako pred ms, aj potenie dnes také, všetko tomu nasvedčuje, že skôr, či neskôr sa objaví, no len tie prsia dáko nechcú rozbolieť 😀 ale tak Linduš to rozbehla dnes, ja sa pridám zajtra a ty
prevezmeš štafetu v pondelok 😝 tralalalaaaaaaa 🙂

miska021
6. máj 2017

@tifinka
Baby ja plačem Odpadnem
Neverím

adria88
6. máj 2017

@miska021 anooo vidím to aj ja, gratulkaa... nech čiaročka silnie 🙂 nejako sa nám to tu rozbehlo a tak sa mi to páči

sticker
miska021
6. máj 2017

@tifinka
Tuto to je lepsie

tifinka
6. máj 2017

@miska021 klud zlatko...teraz uz len pozitivne!!! silno drzim paste, palce vsetko co sa da!!! uzivaj!! 🙂🤰👶

krajcovicka
6. máj 2017

@miska021 gratulujeeeem, ale sa to tu pekne rozbehlo...

lensos29
6. máj 2017

@miska021
Aj ja som prve minuty prezivala takto isto...aj slzicky stastia boli🙂)gratulujem este raz😍

tifinka
6. máj 2017

Baby!! opat sa nam rozbehuju pozitivne testiky!!prajem aj ostatnym cakatelkam nech to cim skor ukaze takto kranse vsetkym // !!! 🤰

kima1404
6. máj 2017

@adria88 bozeeeee,ja tiez pupacik na brade😂😅pocuvaj,no bude budeme obe,alebo ani jedna😂😅odpadnem,taketo rovnake stavy s tebou prezivam😂ale akurat som pisala lindus,aj ja sa citim na ms😒...no,ale nadej umiera posledna,tak uvidime😇🙏ale ozaj sa nam to tu kraaaasne rozbieha😇🤰

miska021
6. máj 2017

Bože baby ja som neni schopná slova 🙏 teraz co mam robit 🙂 čakať ? Zavolať gynde ? Ci ? 😀😀😀

adulka1989
6. máj 2017

Aj ja gratulujem vsetkym tehulkam a tym ktore sa snazia drzim vela prsteky....

kima1404
6. máj 2017

@miska021 gratulujeeeeeeeeeeeem😇😇🤰👶

alilka
6. máj 2017

@tifinka mne stále vyšiel pozitívny ale predtým som brala clostylbegit..teraz bez neho po operácii samo takto 😁😁 ale ovuloval ten vajecnik kde nemám vajcovod 😁😁