Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tonjadabik2
Jeeej dakujeme velmi pekne😍az teraz som si vsimla prispevok...aj ty cakas babenko?🙂)a davame si pozor...ved sa neskutocne moooc tesiiime🙂))v stredu ideme na prvy ultrazvuk😍
@miska021 test je pekný no nie pozitívny..môže to znamenať aj tehu,môj taký bol keď som aj tehu ozaj bola. Ale zasa aj minulé tu @lala1501 mala pozitívne ovu testy v čase kedy mala doraziť ms a aj jej dorazila..😁 takže ťažko posúdiť..kedze LH a je v tele stále 😁najlepšie urobiť tehu test a vieš na com si 😁
@kima1404 ja sa dnes cítim na ms, aj akné na brade sa mi objavilo ako pred ms, aj potenie dnes také, všetko tomu nasvedčuje, že skôr, či neskôr sa objaví, no len tie prsia dáko nechcú rozbolieť 😀 ale tak Linduš to rozbehla dnes, ja sa pridám zajtra a ty
prevezmeš štafetu v pondelok 😝 tralalalaaaaaaa 🙂
Baby!! opat sa nam rozbehuju pozitivne testiky!!prajem aj ostatnym cakatelkam nech to cim skor ukaze takto kranse vsetkym // !!! 🤰
Bože baby ja som neni schopná slova 🙏 teraz co mam robit 🙂 čakať ? Zavolať gynde ? Ci ? 😀😀😀
Aj ja gratulujem vsetkym tehulkam a tym ktore sa snazia drzim vela prsteky....

@adria88 mojko,musim vydrzat do pondelka😉😇ale linduska nakopla brutalne,tak ty dufam zajtra a ja este chvilku pockam😉❤😘