Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

No žienky, začínajú ma bolieť prsia, ale iba tak po bokoch a pri dotyku, ako modrinky.... no neviem, čo si mám myslieť, ráno sa uvidí 🙂
@miska021 Gratulujem a ako som už pár krát písala ovu testy sú najskôr pozitívne skôr než tehu testy 🙂 ja som tak zistila pri druhom synovi skôr než tehu testy boli pozitívne 🙂.
A u teba aj na tehu testoch pekne vidieť 🙂 Gratulujem a odychuj,a k lekárovi stačí ísť až keďmešká 2 týždne aby bolo vidieť plodový vak v maternici uhniezdený a prípadne aj srdiečko biť 🙂
@linda1984 no okolo 6.30 to je u mňa automatika aj cez víkendy😀 ale uvidíme, dnes som tak vstala, šla som na wc všetci ešte spali, tak som znova ľahla a zaspala... neviem sa dočkať normálne, ale je mi dosť zle od žalúdka teraz... ale dávam za vinu mojej dnešnej pažravosti... jedno cez druhé😔
@linda1984 ano moja,ale je to normalne. Aj to nafuknutie,hlavne vecer. Bude tam treba urobit miesto pre min trojkilove babo,telo sa pripravuje. Kocky az mi scrdce stiska, ja uz som mala mat brusko,niekedy este tomu prepadnem,ale potom pride mala,zavresti nieco na mna a uz nie je casu na lutost 😉 ale tesim sa ze sa vam zadarilo,vy ste tusim obe zacali v septembri skusat,ze?
@linda1984 aj mna tak baby pobolievalo aj teraz ma obcas boli aj krize ale pokial vytok je priesvitny biely tak niet sa coho bat maternics rastie a v case menses ta bude boliet ako na menses ja som stale chodila pozerat ci som nedostala🙂

@lala1501 :D :D maas recht Marenko:D aspon sa nenudite somnou;) ci?