Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 ano pamatam si ta 😉 a nemas zaco dakovat som rada ze si si tu nasla spriaznene duse ako sa vravi 😉
Ano hned po svadbe sme zacali snazilkovat dalej.Ja som dnes 10DC a akurat to riesim,ze mam hlien ako na ovulku.A teda dnes som ho necakala.Boli sme s drahym kupit test a vyzera,zr bude skor ovulka,No som prekvapena z toho.Len teraz neviem ci verit hlienu alebo testu.Ked uz hlien mam.
@alilka moja mam po ms v utorok dvojdnova a dnes..v nedelu biely husty vytok s troskou krvi.. Nechapem.. Sakbovu este daleko alebo sa stal zazrak? Zatual test negativny..este skoro.. Ale nechapem..
@tonjadabik2 ahoj .neviem co by to mohlo byť. Možno si mala len krátku ms alebo máš hormonálnu poruchu.fakt neviem..chod za gyndou skôr ti povie čo to môže byť 😊😊
@honeybuney ahojky...mám sa celkom fajn....na svadbe sme boli včera 🙂 bolo super, teraz som vstala :D ja som zatiaľ na vyšetreniach nebola, ani partner....uvidíme čo tento mesiac- začala som si merať teplotu, tak uvidíme..a ty ako? meriaš?
@adria88 zlati,jak keby vidim svoj😒ale tiez to este uplne nevzdavam,este mam cas do utorka,mozno stredy...takze ak ani u mna nic,tak testujem👍....pocuvaj moja,som rozmyslala,ked si malavten bledoruzovy vytok,nemohla si mat ovu az vtedy??lebo ked na liezla uz ta hnusna choroba,podla mna ti teploty skakali....ci hovadina??😘
@kima1404 no inak aj mňa to napadlo, no neviem, uvidíme ešte v stredu ráno... ale tak nie som nejaká sklamaná, ja som optimistka, čo sa tohoto týka, takže nestrácam nádej... do septembra 😅 potom začnem riešiť seba odznova, ale ja som ok, podľa novembrových vyšetrení a chlap ma štve, že nechce sa dať vyšetriť 😠 potom sa už na to asi ozaj vykašlem už, lebo ja ho fakt nedonútim do toho, na to ho až moc dobre poznám... ale zase koĺko zdravých párov si tiež počká nejaký ten čas na babatko... proste keď nevydalo, tak nevydalo...
@adria88 moja ja to iste....dnes,s prepacenim som bola na wcku asi 5krat,uz ma normalne zadpk boli😒......furt jak keby mi kyselina isla hore,ja nechapem uz toto cele....no mozno su to opat len pms priznaky😴......ja som uz dnes momentalne taka vselijaka😔......proste uz rok a pol.....aj u nas vsetko ok,spermipgram dokonaly a u mna je tiez vsetko ok....ale tak pockame si,zas nemozem to brat tragicky,proste zrejme este ta uplne ze prava chvilka asi neprisla🤒....😘
@slniecko527 rozmýšľala som ze začnem aj ja merať tento mesiac, ale tak idem na tu folikulometriu tak uvidím jak tam dopadnem, či vôbec ovu bude.. Ak mi ju Dr potvrdí, tak začnem ďalší mesiac merať aj ja🙂 koľko sa snažíte? Ak som sa už pýtala tak sorry, zabudla som.. My teraz 7.mesiac
@kima1404 uvidíme mojko, do stredy máme čas ešte 😉 ale mám taký vnútorný pocit, že ovu to nebola v pondelok... keď si všetko tak dozadu premietnem... neviem, no... nevadí, ak by aj ozaj bola, nevyšlo tentokrát, beriem to tak, ak máme mať druhé, tak bude... ak nie, tak nič s tým nespravím, ani keby som sa ako snažila... a ty si podľa mňa tehu a ukáže ti na 15 dpo ako Linuši 😝
@adria88 ja si tiez myslim to co ty...a zlato,ty uz mas malu slecinku a to je velke plus,maminou dokazes byt😉😘a budes dvojnasobnou za chvilku😉ja som z troch surodencov,sestra uz ma malu herecku a mladsi brasko sa stane tatkom v septembri,takze ja nemozem zostat nasucho😝nepripuuuuustaaam😂😎!!!!
@kima1404
no ahoj 🙂 vrátim sa k našim starým prispevkom trosku 🙂 tak ms som vtedy nakoniec dostala ale len 1 deň som ju mala..a skôr taký hnedý výtok ako krv....tento mesiac zatiaľ nič...a ani sa necítim nato.. a inak tebe sa ako darí ?
@martinka270888 ahoooj,iba 1den???a nerobila si testy?ci zvyknes mat aj takuto ms?no u nas zatial nic,akurat tu s babami riesime,ci ocakavame ci nie😂ms by som mala mat o nejake dva,mozno tri dni...dnes som aj test robila(samozrejme😝)no a tam biela belobaaaa😨tak zatial cakam,tento mesiac sme sa hadam aj trafili do ovu,no ale ostatne je v rukach vyssej moci,takze tak.....a vy ako tento cyklus?ovu?teda ak uz nie ste 2v1😉
nikdy som nemala problém s ms...vždy presna ako hodinky 🙂 len v marci som mala nejak o par dni skôr, v apríli jeden deň ten hnedý výtok, takže neviem ci to bola ms alebo mam nejaký problém :/ test som robila asi pred 2 týždňami, bol negatívny...ak rátam od tej poslednej "ms" tak by som mala dostat zajtra...ale necítim sa nato...už neviem čo si mám myslieť o tom 🙂 tak na test je ešte skoro podľa mňa u teba, ešte počkaj 🙂 držím silno palce nech to vyjde 🙂

Baby, snažila som sa poslať fotku, ale nevydalo 😀 prepáčte