Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@miska021 Ahoj,nechcem ťa strašiť ale mňa to rozťahovanie maternice dolelo do 5 mesiaca pri prvom a potom od 7 mesiaca až po koniec ako dieťatko priberalo na váhe tuk až som mala pocit pálenia v maternica aj akoby svrbela :-/. Daj si magnézko to uvolní hladké svaly maternice počas tehu si môžeš aj 3x denne dať. 🙂
Ahojte rada by som sa poradit kto ma skusenosti.na 19 ty den cyklu som zacala krvacat trva to 3 den ale teraz to slabne myslite ze moze to byt aj tehotenstvo? Mam pobolievanie v podbrusku,normalne na 3 den menzesu som bolesti uz nemavala.S partnerom planujeme len neviem ci je to co som dostala normalna menstruacia.kedy najskor robit tehotensky test?dakujem za rady🙏
@ivkacmuk21 Skús ovulačný test,ak sú rovnaké čiarky tak môžeš mať ovuláciu a ak je druhá čiarka silnejšia než kontrolná tak tomôže byť aj tehotenstvo,prípadne uhniezďovanie skús aj tehotenský test.
@alison11 dnes som skúsila ovulacny tak druhá čiarka slabucka čiže negatívny.rano skúsim tehotenský.rozmyslam či nebola cysta lebo druhý cyklus som brala clostilbegyt.
Ahojte 🙂 tie čo už ste tehuľky alebo maminy, som len v 5tt a každý večer ma dosť silno boli v podbrušku, ako keď som mávala silnú ms a občas ma aj pichne. Mám hneď bežať k doktorke alebo je to normálne?? Lebo ma objednala prvý krát až 22.5
@lala1501 dnes som tak 8dpo..predtým som mala lf 13dni jeden mesiac a druhý neviem ,otehotnela som..takže rátam ďalej tých 13-14dni..ešte mám taký týždeň .ale už to ze má začínajú bolieť prsia značí že je to celé na dobrej ceste 😁😁 len mám dosť hlien..čo niesom zvyknutá na to..a pobolievaju má vaječníky na striedačku 😁 bozee šak ja od januára som ms nemala ,😁😁 noo tak dúfam že dnes už bude pozitivny..😁povedz mi čo nie sme my divné,ovulujeme z blbej strany ale my sa o sto šesť kontrolujeme,merané bt,testujeme ako šialené 😂😂😂😂😂

@adria88 ooooo,ja som sa uz v 25 videla s kocarom😝😇🤰a presli 4 roky a nic...no,myslim,ze kazda z,nas sa na materstvo citi...skor ci neskor...sestra mala vtedy 30 ked otehotnela,podotykam ze z jej ust som hadam nikdy nepocula ze babatko no a dnes ma krpata uz pomaly 5 rokov a nedala by ju za nic❤a ja tiez nie😇😘👧❤