Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@montblanc Dakujem za odpoved.
Este mam predsa ďalšiu otazku jedna lekárka nam poradila na zlepšenie spermiogramu pichanie si hormónov tých istých ako pri ivf. Nemate s tým niekto skúsenosť? O nejaký tyzden az dva by mal ist manzel na kontrolu po 20 injekciách tak neviem co cakat. Samozrejme to zlepšenie vraj nie je trvale.
Dievčence viete mi poradiť ?
Mam ist za 2 týždne zubárovi mám dosť veľký kaz, musia mi dať injekciu... Môžu ? Neublíži to bábätku ? Ďakujem
@tifinka ja som sa obj.koncom cyklu tušim okolo 28dc dva dni do ms. Potom som mala ms 4dni a na 7dc ma operovali.
@butterfly333 preco az 2x?? ja neviem preco sa tak bojim..taky vnutorny strach mam stale ☹
@tifinka raz to bolo ešte pred 19r mala som problemi a museli mi aj nezhubny nador na maternici vyoperovat na onkologii a tam mi aj laparku hned robili.
@butterfly333 jejda..tak ale vyzera ze to dobre dopadlo 🙂 ...este ze tak...no uvidim ako to ja prezijem ak ma tam poslu..ale ak uz aj to bude v poriadku tak neviem..ale povedal mi ze ak budu nepriechodne ze by som mala ist rovno na umele..a ja som ako dieta mala dost casto zapali mocovy mechur a cesty a v dospievani aj zapali gynekologicke..tak uz sa zacinam aj obavat ci mi to aj nezanechalo nejake "nasledky" 🙄
@tifinka aj ja som mala zápal močovych ciest a bola som ako 4ročna 2 mesiace v nemocnici s horučkami cez 40C skoro som tam že zomrela.
@butterfly333 tak takto som ja asi az nebola ale doteraz si pamatam ako som kazdy druhy tyzden pomaly travila v ambulancii u doktorky detskej, ktora mi riesila tieto problemy
@petronela66 o tomto zial neviem nic, lebo moj ma super spermiogram tak toto nemam nastudovane 🙂
@tifinka preco by si musela ist na ivf?? Keby si ich mala nepriechodne mozu ti ich rovno pri laparke aj spriechodnit presne koli zapalom mala moja mama zrasty sa na laparku zrasty jej odstranili sla do kupelov na tri tyzdne a ked sa vratila podarila som sa hned ja a uplne prirodzene 😉😉
@waleri17 a do kupelov ju poslal lekar po laparke? ci to nie je podmienka? 😲 ..no zalezi v ci sa tie zrasty budu dat odstranit ci nie..ale tak co uz narobim..zistili mi ze nemam ovu, tak mi ju aj navodili aj bola a aj tak sa nepodarilo, tak uz len toto "prezit" inak to nevidim..ale dakujem za info 🙂

@tifinka podla mna je to jedno kedy jedine nemoze byt prave mrcha 🙂