Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@honeybuney tak to máš paráda 🙂 a akú značku teraz používaš? ja mám ovultest taky ruzovy obal, 3 ks v balení...dnes som 15 DC a uvidíme ako dopadne test...doteraz som mala čisto biely :(
@slniecko527 nemala si vôbec ani slabú čiarku co by naznacovala zvýšenie LH? Mozno budeš mat kus neskôr, ešte testuj.. Ja som teraz kúpila také balenie 5ks z benu lekárne. Boli drahšie než tie z Dr max, ale vyšiel pozitívny no..
Ahojte, mam otazku, ktoru sa uz tu urcite pytali len to neviem najst, tak prepacte, ze sa pytam to iste... prosim vas, vcera som mala pozitivny obu test poobede, bolel ma velmo lavy vajecnik, asi pol hod ma tak pichalo, ze som si musela lahnut. No a vecer sme mali s muzom styk. A dnes rano ma uz ten vajecnik vobec nebolel a spravila som si aj ovu test, ktory uz bol negativny. Teda moja otazka je, ci ovulacia prebehla vcera a staci ked sme mali s muzom styk vcera alebo treba aj dalsie dni. Prepacte, ze sa tak pytam, ale toto je asi prvykrat, co som mala pozitivny ovu test a aj pritomne taketo silne bolesti. Takze neviem kedy realne ne ta sanca na oplodnenie najvyssia. Dakujem vam velmi pekne za vysvetlenie😊
@pupu6 dobre by bolo aj dnes.Nazory nato sa sice roznia no urcite nie je zle to dnes poistit a popripade aj zajtra.Ja som napriklad tento mesiac mala pozitvny ovu test a den predtym som mala ovu hlien.No keksik sme mali v den pozitivneho testu plus sme poistili dalsie 2 dni potom.Ked je pozitivny ovulacny test tak vrchol by mal prebehnut od 24-48h ak sa nemylim.Ak ano,opravte ma 😉
Ahojte babule, aká je šanca, že nám to vyšlo na prvýkrát? S priateľom sme sa začali snažiť len tento mesiac. Cyklus mám pravidelný a pokiaľ viem, milovali sme sa cez plodné dni. Menzes mám dostať až 19.5., no celý týždeñ sa mi ozývali vaječníky a v podbrušku cítim také neurčité "mravčenie". PMS mám obvykle max 2-3 dni pred mrchou, preto mi to príde zvláštne. Myslíte si, že by to mohlo byť ono? 😇
@vewerka92 ahoj no na zaciatku som si aj ja myslela,ze sme vzdy trafili plodne dni.No ja som sa len appkou riadila.Az tu som sa dozvedala,ze ked je ovu hlien vtedy je najlepsie mat keksik.Ono moze byt,ze sa Vam zadarilo,clovek nikdy nevie.Prajem Vam to.No z osobnych skusenosti viem,ze to moze byt a PMS.Ked sa snazilkujete urcite s viac kontolujes ako predtym(aspon ja to tak robim) a kazdy naznak hoc,len malinky pripisujem tehu.Raz mi dokonca 4 dni meskala mrcha(inak pravidelny cyklus mam).Som sa tesila a nic z toho.Asi aj to nase telo to nejak citi a potom si robi co chce s nami 😉..kazdopadne drzim palce aby to nebol tvoj pripad a aby mrcha neprisla 😘💜
@alison11 to je tak strašne individuálne. Súhlasím, že tlačiť na pílu môže byť kontraproduktívne, na druhej strane keď sa mi podarilo prvý krát otehotnieť, mali sme sex 3 dni po sebe a v deň D 2x. Niektoré veci sú podľa mňa, po tom všetkom, čím sme si prešli, záležitosťou medzi nebom a zemou... 🙂.
@honeybuney zatiaľ len včera večer na 15DC som mala slabučkú čiarku...môžeš mi napísať presný názov tých testov?

@lala1501 no ja mavam cykly 35-50/60.. uz som mala aj 90..ja ovu nemam, aj napriek tomu ze mam ovu hlien aj vsetko..tak neviem..ale s liekmi mam 35dc..