Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@aronna Ahoj. Ano, test moze byt pozitivny aj 3 dni vkuse. Potom rataj ovulaciu od 12-72 hodin od posledneho pozitivneho testu. Tak sup sup snazilkovat. Drzim palce
@ejuska2586 ďakujem pekne, len včera ako na potvoru moj ochorel tak som v posteli mala nervy, že zas nič dúfam, že dnes už bude schopný 😀
@honeybuney ved len ten clostyl,ale skus ten jeden mesiac tak ako som ti pisala..nedaj boze by sa ti stalo to co mne a bolo by neskoro plakat..ja som okrem toho mimomaternicoveho uz 4x potratila..takze..aa skoda slov..ale nestracam vieru..🙂 teraz neberiem nic..pijem alchemilku a nic viac..som 6 tyzdnov po tom mimomaternicovom..uvidim co zajtra bude v centre..🙂
@lienka737 ja neviem ci to brat ci nie.. Bojím sa aby mi to voac neuškodilo než pomohlo..
@slniecko527 verím ze aspoň ty ovu budeš mat a už sa potom s manzelom zladite aj keby neviem co bolo🙂
@aronna ahoj ako dlho si nemala pozitívne testy? Koľko cyklov? Ja som testovala 5 cyklov a firt negatívne a teraz som bola na folikulometrii a zistili mi anovulacny cyklus. Berieš niečo na stimulaciu ovu ci nie? Dik za odpoveď.
@honeybuney ja som bola tiez v pondelok na gynde ze som 23 den cyklu ze ivu nikde nech sa mi kukne ci bude ci nebude.povedal ze vyzera ze budem mat anovulak .tak som si chvela uz pichnut vyvolavacku ale este som vcera testa a vysiel poz.tak teraz idem cakat ci teplota stupne a ci odoovulujem a ak ano tak doktor sa sekol ze bude anivulak.som zvedava🙂
@honeybuney Ahoj skúšala som testovať 3 cykli, neberiem nič mala som len kvapky gynex a pila som alchemilku, ale po gynex kvapkách mi ešte viac meškala ms. Ani som nechcela už testovať, lebo tento mesiac som mala zápal močových ciest, ale akosi mi to nedalo, tak som skúsila a čiarka o dosť výrazná ako som vždy mala. Inak mám dostať za 5 dní ms, ale určite sa mi ovulka posunula, lebo aj minulý mesiac mi meškali 2 týždňe.
@ejuska2586 pouzívam testy GS Ovultest....hlien bol na 14,15,16 DC, teplota kolise a test najsilnejsi na 17DC doobedu
@honeybuney vieš, aj keby bola ovu a manžel je v robote tak je to na figu :( ale aj tak vdaka za povzbudenie 🙂
Ahojte snažiteľky, predávam neotvorenú krabičku INOFOLIC, 60 kusov vrecúšok, ak by mal niekto záujem. Nám sa podarilo už po jednej krabičke, takže druhú posuniem, nech spraví radosť a "poslúži". Pekný dník prajem! 🙂
@slniecko527 Nikde neviem nájsť, akú má ten GS Ovultest. Ale existujú 2 citlivosti testov - 20 a 10. Skús si kúpiť tie 10 - tie ti možno lepšie ukážu ovulku, lebo môžeš mať menej hormónu a tým pádom ti ten 20 nemusí ukázať vrchol, aj keď ho máš. Zatiaľ by som sa držala toho, že pozitívny bol ten na 17DC, keďže vtedy bol najsilnejší. Dnes si koľký deň cyklu? Ako sa tvári teplota?
@ejuska2586 dnes som 20DC a teplota 36,60....poobede môžem poslať graf...ja som tiež nikde nenašla tú citlivosť testov GS Ovultest
@slniecko527 ja som dnes 18dc a teplota tiez 36,6.. cakam snad po vikende zacne stupat..alebo az na plodne dni...
Ahojte dievčatá, aj ja sa pomaly k vám pridávam a dúfam, že v 2017 sa podarí aj nám 🙂
Držím palčeky všetkým 🙏🍀

Ahojte čo si myslite včera som mala takýto ovulacny test a dnes zas takto ten včerajší bol presne taký istý ako dnes len ja som ho odfotila po zaschnutí to môže byt tak dlho pozitívny ?? Lebo doteraz som pozitívny ani raz nemala