Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@adulka1989 ja som mala laparoskopicku a som spokojná mám 3 maličké jazvy a po operácii som hneď chodila je to lebsis než prefuky vaječníkov
@adulka1989 no mňa prefuky vaječníkov boleli a aj tak mi to dr nesoravil bo mám úzky kŕčok maternici tak ma nechcel trápiť a laparoskopiu mi robil v narkoze a odstránil z maternici zrazenu krv z ms asi a po 3 mesiacoch sa nám podarilo bábo ale včera mi oznámil že som potratila 😢 a robili mi to v Banskej Bystrici
Ahoojte, pridavam moj dnesny ovu test, mozno pre niekoho aj inapiraciou, ako ma vyzerat pozitivny 🙂 tak uz len cakat..😁 drzte mi palce..bola som aj prvykrat v zivote na folikulometrii a po ovulacii idem uzivat duphaston na predlzenie tej mojej ultrakratkej lutealnej fazy (6dni).
Ale pokrok je, ze tento cyklus mam ovulaciu i tak o 8dni skor huraaa! 😍
Drzim palce vsetkym..
Ahojte všechny, doufám, že se k Vám můžu připojit. S manželem se snažíme o miminko od januára. Vim, že to není zas tak dlouho, že se to má řešit až po roce. Ale jako každá žena mi to přijde zdlouhavééé. 🙂 A ještě asi nejsme s manželem typický snažilové. Když vidim, Vaše pěkné grafy, jak se úravidelně a často snažíte a hlavně v plodném období, tak u nás to tak není. ☹ manžel věří v to, že to musí být jen s chutí a musí to tak cítit a ne že mu bude někdo diktovat kdy a jak často. 🙂 Chápu ho, jen to je o to složitější. 🙂 a svěřovat se mu nemůžu, protože by si myslel, že mi hrabe. 😀
Babenky ktorá maca je najlepšia....chlap ma zlý spermiogram a chceme to skúsiť vylepsit...pre ženy je iný druh alebo sú rovnaké?
@adulka1989 snažili sme sa 4 roky a pred operáciou som nebola tehotná len po operácii sme otehotnela.
@slniecko527 Ahoj. Podla teplot to vyzera, ze ovulka stale nebola. Bud este len bude (co sa mi nezda, kedze pises, ze mavas 30 dnove cykli), alebo to bde anovulacny cyklus.
@alash T som mala na zaciatku ja. Ale vyuzivala om to, ze cez ovulaciu mizov viac pritahujeme (mudra to priroda). Ta som vzdy navarila dobru, ale nie extremne sytu veceru (aby mi po nej nezapal), nahodila do palne sexi pradelko a mala som ho tam, kde som chcela. Teraz, ked vidi, ako dlho sa trapime a tiez vidi moju tuzbu po babatk, tak sa snazi sam od seba. Ale to aj preto, lebo ydel, ako velmi som trpela po 2 potratoch. My sa teraz, naopak, nenazime, kedze cakam este na nejake testy. Vam silno drzim palce...
@honeybuney
@alilka baby tak doktorov anovulak dako nevyšiel ovu predsa len prebehla😂
@alilka len ja som sexivala len jeden alebo dva dni pred ovulkou neviem sa vysomarit kedy bola ale ferrility mi ukazuje ze sim 2dpo tak ro by bolo ze sex bol den pred ovulkou to by bola este sanca daka.len neviem vobec z ktorej strany som sla mala sim ist z pravej ale bolela lava😂
@lala1501 super 🙂 ale ako je to mozne? Prečo ti potom povedal ze bude anovulak?
@honeybuney tak to netusim mozno zle videl ale tak som rada ze ovulka bola aj ked neskor ale bola🙂
ejuska2586 dekuji za slova podpory. 🙂 Však uvidíme, ale začínám provozovat taktiku jak si psala ty. 🙂 Vcera sem urobila cukinovou polevku s parmazanem, pekne se napapal, ale ne tezko a pak prislo to sexi pradelko. Sice mi rekl, ze musim chodit vzdy pocas hokeja, ale ze sem neodolatelna. 🙂 Tak priste uz nebude hokej 😀
Dievčatá, prosím vas, ten clostilbegyt je na vyvolanie ovulácie, však? Moja otázka je - Podporuje aj prasknutie folikulu? Mne folikuly rastu pekne, dostatočne veľké, ale neprasknu. Nebolo by vhodnejšie brat niečo na prasknutie folikulov? Ešte ho neberiem, len si o tom lieku robím prehľad.. Ďakujem vám.
@honeybuney clostilbegyt je na to aby sa ti vo vajecnikoch urobilo viacej folikulov. Nie na praskanie. Na to aby praskol sa picha injekcia pregnyl ☺
@montblanc čiže clostilbegyt mi nepomôže s problémom že mi folikuly nepraskaju..? Joj tak co mam Dr povedat nech mi pichne potom pregnyl keď sa vytvoria a budu dosť velke?
Babule, dr povedala ze ma folikul 27mm a mal uz prasknut... je este sanca ze praskne a bude z toho daco uspesne? :(

Vie mi niekto poradit?aky je rozdiel medzi laparoskopiami prechodu vajcovodou aku si mam vybrat ak tomu dojde...