icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
19. máj 2017

@misulqaaa moje prasklali až pri 30mm samé 😀

luckanr
19. máj 2017

Ahojte,tak sa konečne pridávam aj ja. 🙂 V septembri začíname stavať dom a aj "pracovať" na rodinke. Už aby to bolo. Pekný deň všetkým

tifinka
19. máj 2017

Dnes 12DC - folikulometria - 15,3mm folikul vlavo. Prekvapivo som sa pytala, ktory vajecnik mi "ovuloval" minuly cyklus a bol to tiez lavy..zeby bol lavy aktivnejsi..aj tak sa nechapem. Mala by som sa tesit ze rastie ale netesim..🙄

montblanc
19. máj 2017

@honeybuney presne tak. Tak sa to robi aj pri IUI. Ked je folikul uz dobrej velkosti tak ti pichnu pregnyl alebo sama si pichnes a do 36 hodin by mal prasknut.

alilka
19. máj 2017

@tifinka zlatko aj mne viac pracuje pravy..a na tom uz nemam ani vajcovod..:( preco sa netesis??polovicka je odcestovana??brala si aj clostyl teraz?

honeybuney
19. máj 2017

@montblanc ale tak potom by mi stačil aj pregnyl nie? Keď folikul je a je aj dost velky len nepraskol. Neviem prečo mi dal ten clostilbegyt... Už som z toho salena..ah :(

pupu6
19. máj 2017

@tifinka mne tiez funguje len lavy vajecnik. Z praveho ovulujem len raz za cas, potvrdila mi to folikulometria. Dokonca ze vajko z praveho vajecnika vyzera akoby poskodene, preto asi funkciu prebera ten lavy. Takze nemusis byt smutna, naozaj, je to uplne normalne.

tifinka
19. máj 2017

@alilka nie nie..drahy ide o tyzden, cize snad este stihneme poskusat..neviem preco sa netesim,proste po tolkych sklamaniach uz sa to so mnou nejako veze..no doteraz som to nepostrehla z ktoreho vajecnika ovulujem, ale ked si to spatne premietam tak sa mi zda ze z laveho to bolo viackrat..a ty ako moja?kolko po ovu si?

tifinka
19. máj 2017

@pupu6 dakujem,no uvidim ako to bude dalej.co moje telo este vymysli..

peta1223
19. máj 2017

Ahojte žienky chcem sa spýtať či ked som potratila po iui kedy sa môžme snažiť alebo ísť znova na iui alebo ivf pondelok idem ešte na sonografiu bo keď som bola naposledy na sone tak tam nič nebolo vidno iba zvisenu sliznicu vopred ďakujem

alilka
19. máj 2017

@tifinka ja som dnes 6dc..čakám či bude ovu zo správneho vaječníka​ alebo zas ten pravý..😁včera sme boli v centre,chcela som že tomu pomôžeme nejak tak nech nás vezmú na IUI ale vôbec nám to neodporúčaju..

lilien2018
19. máj 2017

ahojte vidite tam nieco? 🙂

lilien2018
19. máj 2017
alilka
19. máj 2017

@peta1223 myslím že ty si mala biochemické tehu nie potrat ..či sa mýlim??ak bio tak kľudne do toho 😁 prečo ste boli na IUI?

peta1223
19. máj 2017

@alilka písala som ti správu.

tamarka9
19. máj 2017

@alilka prave som sa chcela opytat co povedali v centre a citim ze neodporucaju...preco? Napis viac...

tamarka9
19. máj 2017

@lilien2018 snazim sa ocumujem,no nevidim 🙁 kolko dpo si,resp meska ti uz ms?

alilka
19. máj 2017

@tamarka9 písala som tu vcera. 😁 Asi si prehliadla..že dr nevidí dôvod na IUI..že ja bez problémov otehotnievam a môj má výborné výsledky..že je to totálne zbytočne..že len si mám vyčkať aby ovuloval ten správny vajecnik s vajcovodom..😁 keď sa ma spýtala ako dlho sa snažíme a ja že od decembra a že už vo februári som bola tehu na mňa kukala ako na blázna..😂😂

miska021
19. máj 2017

Baby take neskutočne mam problémy z naduvanim 😀 a nemôžem si ani uľaviť nejde to, espumisan nepomáha co mi pomôže ? 😖

tamarka9
19. máj 2017

@alilka aha hej prehliadla som,lebo som u nasich doma a neviem kde mi hlava stoji ☺ no tak to su v podstate aj dobre spravy,aj ked teda sa ti nechcelo cakat. Tak verit ze sa to podari cim skor,ked nie,treba tam ist opat. Ja som dnes 4dc, ms trvala len dva dni,ale tie boli strasne silne,potom uz nic,tak dufam ze je vsetko ok a tento mesiac sa opat snazime. Tak mozno budeme spolu testy okukavat 😉

tamarka9
19. máj 2017

@miska021 mne pomahal espumisan,ale robila som si aj rascovy caj a v lekarni som kupila taku mast Pupik,davala som to aj dcerke,ked bola babatko a aj teraz si ju davam,ked mam zastavene vetry ☺masirovat okolo pupka,nie podbrusko...

alilka
19. máj 2017

@tamarka9 nechcela som čakať ale ona mi vysvetlila tak že prirodzené je to rovnaká šanca ako pri IUI..a môj má aj dosť veľa spermií ..na 1ml mal 187milionov..a norma je 15milionov 😁😁 tak to snáď vyde 😁 ja som dnes 7dc a do včera som ešte spinila..čo predtým som mala má 4dni..tak snáď ju nebudem mávať takú dlhú..

slniecko527
19. máj 2017

@ejuska2586 ahoj...neviem ci si ma pamatas zo vcera..ja len, ze teplota stupla z 36,60 dnes na 36,67....tak uz mohla byt ta ovu? alebo este stale nie???uvidime ako to bude zajtra, pozajtra

waleri17
19. máj 2017

@lilien2018 absolutne nic tam nevidim 😕

lala1501
20. máj 2017

@alilka tak tu je moj anovulak😂

alilka
20. máj 2017

@lala1501 jedna krása 😜

lala1501
20. máj 2017

@alilka takze doktor je zrejme slepy😂 som rafa ze som nakoniec odovulovala🙂

alilka
20. máj 2017

@lala1501 ale veď ti nepovedal s úplnou istotou že nebude..😜😜 ja som mala to isté vo februári a vtedy som otehotnela 😜😜 a tiež nevidela žiaden dominántny folikul ,😁 ale základ je že ovu bola 😊😊

lala1501
20. máj 2017

@alilka no mne to povedal ze ano vyzera to na anovulak takze si bol viacmenej isty😂

alilka
20. máj 2017

@lala1501 heej tak potom. Sa riadne sekol 😊😊 ktorý ovulova?