Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte,tak sa konečne pridávam aj ja. 🙂 V septembri začíname stavať dom a aj "pracovať" na rodinke. Už aby to bolo. Pekný deň všetkým
Dnes 12DC - folikulometria - 15,3mm folikul vlavo. Prekvapivo som sa pytala, ktory vajecnik mi "ovuloval" minuly cyklus a bol to tiez lavy..zeby bol lavy aktivnejsi..aj tak sa nechapem. Mala by som sa tesit ze rastie ale netesim..🙄
@honeybuney presne tak. Tak sa to robi aj pri IUI. Ked je folikul uz dobrej velkosti tak ti pichnu pregnyl alebo sama si pichnes a do 36 hodin by mal prasknut.
@montblanc ale tak potom by mi stačil aj pregnyl nie? Keď folikul je a je aj dost velky len nepraskol. Neviem prečo mi dal ten clostilbegyt... Už som z toho salena..ah :(
@alilka nie nie..drahy ide o tyzden, cize snad este stihneme poskusat..neviem preco sa netesim,proste po tolkych sklamaniach uz sa to so mnou nejako veze..no doteraz som to nepostrehla z ktoreho vajecnika ovulujem, ale ked si to spatne premietam tak sa mi zda ze z laveho to bolo viackrat..a ty ako moja?kolko po ovu si?
Ahojte žienky chcem sa spýtať či ked som potratila po iui kedy sa môžme snažiť alebo ísť znova na iui alebo ivf pondelok idem ešte na sonografiu bo keď som bola naposledy na sone tak tam nič nebolo vidno iba zvisenu sliznicu vopred ďakujem
@tamarka9 písala som tu vcera. 😁 Asi si prehliadla..že dr nevidí dôvod na IUI..že ja bez problémov otehotnievam a môj má výborné výsledky..že je to totálne zbytočne..že len si mám vyčkať aby ovuloval ten správny vajecnik s vajcovodom..😁 keď sa ma spýtala ako dlho sa snažíme a ja že od decembra a že už vo februári som bola tehu na mňa kukala ako na blázna..😂😂
Baby take neskutočne mam problémy z naduvanim 😀 a nemôžem si ani uľaviť nejde to, espumisan nepomáha co mi pomôže ? 😖
@alilka aha hej prehliadla som,lebo som u nasich doma a neviem kde mi hlava stoji ☺ no tak to su v podstate aj dobre spravy,aj ked teda sa ti nechcelo cakat. Tak verit ze sa to podari cim skor,ked nie,treba tam ist opat. Ja som dnes 4dc, ms trvala len dva dni,ale tie boli strasne silne,potom uz nic,tak dufam ze je vsetko ok a tento mesiac sa opat snazime. Tak mozno budeme spolu testy okukavat 😉
@tamarka9 nechcela som čakať ale ona mi vysvetlila tak že prirodzené je to rovnaká šanca ako pri IUI..a môj má aj dosť veľa spermií ..na 1ml mal 187milionov..a norma je 15milionov 😁😁 tak to snáď vyde 😁 ja som dnes 7dc a do včera som ešte spinila..čo predtým som mala má 4dni..tak snáď ju nebudem mávať takú dlhú..
@ejuska2586 ahoj...neviem ci si ma pamatas zo vcera..ja len, ze teplota stupla z 36,60 dnes na 36,67....tak uz mohla byt ta ovu? alebo este stale nie???uvidime ako to bude zajtra, pozajtra

@misulqaaa moje prasklali až pri 30mm samé 😀