icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lala1501
20. máj 2017

@alilka bo ved to ze ani netusim ale bolela lava strana😂

alilka
20. máj 2017

@lala1501 tak snáď z toho niečo bude 😉😉

lala1501
20. máj 2017

@alilka no uvidime ako ako povedal slepy😂

simka2433
20. máj 2017

@lala1501 nespekuluj jak agent s teplou vodou:D bude a hotovo!;)

zaralondon
20. máj 2017

Ahojte, dufam, ze aj ja sa mozem pripojit...o babatko sa snazime pol roka...chcem sa Vas opytat na nazor na caj "pakost smradlavy", ci mate s nim nejake skusenosti a ako casto ho treba pit dakujem😊

montblanc
20. máj 2017

Baby, mali ste niektora ako prvotne priznaky tehotenstva bolest noh a krizov? Som 12 DPO a uz 3 dni ma tak bolia stehna a krize, akoby som odbehla maraton a pritom len vegetim viacmenej.

amelie2017
20. máj 2017

@montblanc ahoj, ja si nie som ista, ci to bolo tym, ale par dni pred ms, ktora uz neprisla ma neskutocne boleli stehna. Dva dni bolest a unava noh ako ked ides na riadnu turu, pricom som nerobila nic ine, ako ostatne dni.

montblanc
20. máj 2017

@amelie2017 jeeeeej. Az mi zimomriavky nabehli. Presne aj mna bolia strasne stehna. Akoby som nachodila kilometre a pritom doma vegetim. Muz mi uz 3 dni musi nohy masirovat 😁 Tiez uz by mi mala prist zajtra, pozajtra ms. Juuuj si ma potesila. Dufam ze uz nepride ☺

amelie2017
20. máj 2017

@montblanc tak drzim palce, len sa na to moc neupinaj..🙂 aj ked je to tazke...kazde pichnutie som brala ako priznak..☺

montblanc
20. máj 2017

@amelie2017 ja viem. Uz som mala vsetky priznaky za tych 8 mesiacov snazenia sa. V pondelok urobim test ak nepride ms. Dam ti potom vediet ☺

amelie2017
20. máj 2017

@montblanc ok, ozvy sa, drzim palce

alash
20. máj 2017

Ahojte holky, píši si o radu. Testuju se tento měsíc poprvé na ovulaci, a až teď poslední dva dny mi vyšly jaky taky proužky. Ten napravo je dnešní, je to moc slabé a nebo to už může být ovulace?

lala1501
20. máj 2017

@alash testovaciu ciarku musis mat silnejsiu ako kontrolnu a ty to nemas ani zdaleka.testuj dalej ono to pride🙂

linda1984
20. máj 2017

@alash ahoj, to je stále negatívny test. Musí byť rovnako tmavý ako kontrolný pasik alebo aj tmavší. Ale možno už je to na dobrej ceste, testuj ďalej 😊

alash
20. máj 2017

@lala1501 , @linda1984 : TAK TO JSEM V KELU! 😀 podle výpočtů jsem ji měla mít včera. Tak jsme se mazlili čtvrtek, pátek, sobota. Tak to až to přijde podle testů, tak už ho asi nezlákám! 🙂 teď mi řekl, že na něj tlačim. A nakonec jsme si udělali leda tak pěknej večer. 😀 tak příště... 🙂

vewerka92
20. máj 2017

Ahojte snazilky, trosku iná téma na otázku materskej. Mám určitú zmluvu, ktorá mi konci 30.9.2017. Ak sa nám s priateľom podarilo, tak v decembri by som šla na materskú. Mala by som nárok na materskú aj v prípade, že by mi v práci zmluvu nepredĺžili? Podmienku odpracovaných 270 dni za posledné dva roky splnam. Ďakujem

tamarka9
21. máj 2017

@montblanc ano ano aj ja som to mala,uz pred ms a asi aj mesiac tehu. A pri kazdom tehu ma takto boleli stehna a akoby ma v nich aj tahalo nirkedy. Silno palve drzim a tiez cakam na kolajnice zajtra 😉

tamarka9
21. máj 2017

@vewerka92 ano mas narok na matersku ked mas odpracovanych tych 270 dni. Aj ked zmluva konci skor,ty si v ochrannej dobe,akurat myslim ze musis zanestavatelovi pisomne ohlasit tehotenstvo. A kedy ti vychadza datum ze budes v 12tt? Mozno by ti predlzili zmluvu keby nevedeli ze si tehu,ci skor vyzera ze nie?

montblanc
21. máj 2017

@tamarka9 no supis. Tak zajtra rano testujem ak nepride ms. Ani nechcem vediet aku nervozitu zasa budem mat ked pojdem testovat a kym sa ukaze vysledok 😀

montblanc
21. máj 2017

@tamarka9 a nepamatas si ci ta boleli aj prsia ked si bola na zaciatku tehu? Este pred ms. Lebo mna moc nebolia a nepamatam si z prveho tehu. Vacsinou baby pisu ze ich strasne bolia prsia a mna nie. Vtedy som sa nesledovala kedze sa zadarilo hned. Ale myslim ze ma neboleli. Dakujem ☺

alilka
21. máj 2017

@montblanc Zlatko držím prsty 😁😁 potešil by nás tu pekný pozitívny testik 😊 a veď ty si mala tak náhodne tu ovu že?keď si dobre spomínam 😁

nadej1111
21. máj 2017

Ahojte baby mam na vas otazocku 🙂 som dnes 14DC a mam hnede spinenie - nikdy predtym som ho v polovici cyklu nemala a nesledujem tento mesiac ovu, nestimulujem ziadnymi liekmi....cim to moze byt?

montblanc
21. máj 2017

@alilka hej hej. Miesto ms co 10 dni meskala prisla ovu. To by bola aka parada ze to tak necakane vyslo. Aj sa bojim si zajtra urobit ten test 😁 to je taky stres. Uz som zajtra 13-14 den po ovu, tak uz by malo byt nieco vidno ak sa nahodou zadarilo. Ach doteraz som bola kludna ale bojim sa zajtrajska.

montblanc
21. máj 2017

@nadej1111 pri ovu niekedy moze byt krvacanie alebo spinenie slabe. Takze to najskor.

alilka
21. máj 2017

@montblanc 12-14 dní?tak to môžeš urobiť už aj teraz 😁 tak šup suuup my chceme vidieť výsledok 😁 samozrejme pozitívny 😉mne testy poobede aj tak lepšie ukázali ako ráno 😁 cakaaaam 😉

montblanc
21. máj 2017

@alilka tyyyyyy!!!!! 😂 nenahovaraj ma 😂

montblanc
21. máj 2017

@alilka si ma teraz nahlodala 😂

alilka
21. máj 2017

@montblanc ja viem veď o to mi ide 😂😂 môžeš spraviť dnes aj zajtra 😁 tak ryyychlo 😛

montblanc
21. máj 2017

@alilka jeeejda. Tak si ma ukecala. Ale az za take 2 hodky lebo predchvilou som bola cikat, oki? Tak nech sa ti nazbiera trochu koncentracia 😁 vydrzis to ? 😂😂😂

alilka
21. máj 2017

@montblanc jeeej 😁😁 no tak vieš čo uskromnim sa a toľko trocha počkám 😂😂 čakám pozitívny výsledok 😊