Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@montblanc to isté pociťujem posledné dni a to som len 4 dni po poslednej ovulacii 😕
babyyy tak ja som si tiež myslela, že asi neskôr ovulujem a nakoniec mi vyšiel pozitívny tehotenský test ešte 4 dni pred menštruáciou, lebo ma strašne prsia začali bolieť a aj za zväčšili, tak mi to nedalo..🙂
@ivkacmuk21 tak neviem ci uz tak skoro mozno citit tie priznaky ale vsetko je mozne. A nemohla si mat skorej ovulku? Mna tak strasne uz 3-4 dni bolia stehna a krize ze idem spat o 2 hodiny skor lebo neviem zniest ako ma tie stehniska bolia 😁
@montblanc netusim ale ovulka podla testov a bazalnej teploty uz tyzden dozadu prebehla.
@alilka achh. Ani tomu nechcem verit ☺ esteze si ma nahovorila. Asi by som do rana ani nezaspala. Tak predsa ta brutalna bolest noh bola priznak. Ale som sa bala lebo ma aj vajecniky pobolievaju slabo obcas. Tak predsa sa oplatilo investovat do tych vsetkych vitaminov, myslim ze nosifol hlavne pomohol. Dufam ze budu ciarocky silniet ☺
@adulka1989 hlavne asi pomohol nosifol 2 sacky denne. A potom vceliu matersku kasicku, zinok, selen, vitamin D a E, kyselinu listovu s B6 a B12, zelezo, magnezium a omega 3-6-9
@montblanc ale podľa čoho si vedela že niečo nieje dobre ešte pred ivf?veď nie dlho ste sa snažili..ja som tiež bola teraz v centre ale nám neodporúčaju nič..že výsledky máme dobré..my sa snažíme relatívne od decembra ale vo februári som otehu bolo to mimomaternicove..čiže akoby 4ty cyklus teraz keď tak vezme. Som mesiac a pol po mimomaternicovom..a tiež som to centrom chcela urýchliť..
Tak ty si otehotnela tak to je ine. Ale prve babo bolo na prvy sup a teraz to pol roka neslo tak sme to chceli urychlit. Maly ide do skolky od septembra a chcela som ist z materskej do materskej nech si nemusim na par mesiacov hladat robotu vies. A potom im piviem ze som tehu.
@amelie2017 ajoj. Tak bola aj moja bolest stehien z tehu. Dnes som si urobila testy dva. Ani verit sa mi nechce ☺
@katarinka1989 Ahoj, závisí od toho, koľko dňový mávaš cyklus a kedy bola ovulka...

@alilka nebud si taka ista. Potom budem sklamana 😉