Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ovulku mavam 16dc a cyklus doposial bol pravidelny 28dnovy ale posledne dva mesiace na 32dc dosla mrcha. Odkedy berem closttil.
@katarinka1989 tak ešte počkaj, ak nepríde do stredy, tak potom najskôr sprav... držím palce 😉
Tak dakujem uvidime ci z toho nieco bude. Aj ked by po dvoch rokoch uz by aj mohlo
@montblanc skvele...☺☺☺☺ tesim sa s tebou..🙂 boze ake je to vsetko v tom nasom tele komplikovane..nedavno vsetky folikuly prazdne a teraz si otehotnela prirodzenem.odpadavam..
@amelie2017 dakujeeem ☺ myslim ze len vdaka tej kope vitaminov co som do seba pchala. Pomohlo to dozretiu vajicka 😉
@katarinka1989 neboj, dočkáš sa určite, skôr, či neskôr babatko príde aj ku Vám 🙂
aj ja tam vidim druhu carocku, tak doufam ze bude kazdym dnem silnejsi a pak uz jen doktor ukaze pekny obrazek. 🙂
Ahojte, viete I odporucat nejake dobreho gynekologa v Ba, ktora ma nevysmeje kedze ako 41 rocna by som chcela este babatko ? Dakujem pekne.
@tamarka9 dakujem zlatik 😉 no vcera ma @alilka pod hrozbou nasilia donutila urobit test 😂😂😂 som chcela az dnes. Dufam ze bude silniet. Zajtra rano urobim dalsi. A ano mame uz synceka krasneho. To je zazrak ze tie vitaminy tak zabrali. Myslim ze hlavne nosifol pomohol. Kazdej odporucam co ma problem s kvalitou. Aj ked zistit sa to da az odberom pri ivf. No je to zazrak. Strasne ma boleli stehna a krize take 4 dni, tak som v kutiku duse dufala ☺

@montblanc Aaaaano, vidím slabé čiarky, vyzerá, že sa zadarilo 🙂 gratulujem