Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Jaj zeny moje,neviem ako tento mesiac so snazenim. Mala som velmi kratku mrchu,len dva dni,zato poriadne silnu. Teraz som 7dc a brutalne ma boli vajecnik,uplne ako ked mam ovu. No pride mi to strasne skoro,navyse neboli priznaky ako hlien,ten byva vzdy 2 dni pred bolestou. Ovu test negativny,aj ked on uz vcase bolesti byva vzdy negativny. Moze byt ze krd bola tak kratka mrcha,tak je skor ovu? Obvykle ju mavam okolo 10 dc..
@tamarka9 Ahoj,je to možné,že bola skôr ovu,aj ja mám teraz tak bolesti a ovu testy som skúšala od 12dc dnes mám už 16dc a mala som mať podľa min. cyklu včera a testy stále negatívne a sem-tam ma bodavá bolesť chytá v maternici po stranách :-/ ako ihlou keby ma pichali presne ako pri uhniezdovaní...tak neviem čosi myslieť aj graf som nahodila ráno sem a nik sa nevyjadruje.
Zienky sedecne Vam gratulujem k fazulke v brusku a zelam vela stastia🍀😘. Verim ze pozitivnym pristupom sa vsetk dopracujeme k rovnakemu vysledku. Len treba vydrzat!
@ejuska2586 myslis, ze to mohlo byt na ten 17 DC? a nevadi ten pokles na ten 19 DC?
@slniecko527 Podľa mňa áno. Na 17DC. Ten pokles je nič, veď ten bol minimálny...
Baby pred časom som vám tu spomínala,že som vyhrala Veroval domáci test plodnosti pre chlapov..test má vyhodnotiť,čo je dostatočny počet spermií v ejakulate..😊 keďže my sme boli na spermiogram a máme to chvála panu Bohu až nadpriemerne dobré,a test sme nestihli použiť,, rozhodla som sa že tento test niektorej z vás podarujem (za poštovné!! Bežné stojí myslím cez 17€)..😊 možno to niekomu pomôže..my by sme ho len zbytočne už "skantrili" 😊 ozvyte sa ktorá ho chcete a napíšete aspoň ako dlho sa snažíte,aby som sa vedela rozhodnut,ak by vás náhod bolo viac 😊
Ahojte, aj ja pridavam do tejto skupiny 😊Zacala som brat inofolic asi tak 10 den a mali sme nechranne styk s priatelom presne cez ovulaciu( bazalna teplota mi potvrdila) tak dufam ze tento krat zaberie a aj ja uvidim //😊Len si musim pockat este 10 dni ci pride ms😏
Mozem sa opytat trosku blbu otazku😃Je mozne ze len par dni po sexe mam uplne naliate prsia jak pri ms? Normalne az tak ze ledva zapne podprsenku😂Mozem to brat ako pozitivne znamenie? Ms ma prist az tak 10 dni
@zuzinkaba moj ja tohto mesiaca mam tolko nasexovane az ma boli hehe..pomaly kazdy den.. tak snad pride neaky vysledok lebo uz nevladzem naozaj..
@zuzinkaba ja mam tak naliate bolia ma na dotyk.. aj ja dufam ze sa stane zazrak..
cakam na ovu..vo stvrtok..vraj..graf dobry..ms bola tri dni..teraz cakame
@tonjadabik2 drzim palce velmi. Ja som uz strasne nedockava najradsej by som si spravila test uz teraz ale tak viem ze by to bolo zbytocne.

@vewerka92
@bersi757 kocky velka gratulacia, drzim palce do stastneho konca 😉