icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
montblanc
23. máj 2017

Teraz som dosla od gynekologa a uz bolo na ultrazvuku vidno asi centimetrovu ciernu skvrnku. Takze fazulka je na spravnom mieste ☺Zobrali aj hcg a okolo 15tej mam volat. Kontrola o 2 tyzdne. Len aby to silnelo baby, lebo aj prsia ma prestali boliet. Achh to budu zasa dni plne premyslania.

tonjadabik2
23. máj 2017

@tamarka9 mojka pozajtra cize vo stvrtok by mala byt ovu.. Ta snad stupne do stvrtka alebo az po ovu neviem vobec..

alilka
23. máj 2017

@montblanc to sú super správy 😁 vidíš ráno si robila zbytočne stresy 😁 potom daj vedieť aké bolo HCG 😁

montblanc
23. máj 2017

@alilka myslim ze neboli zbytocne. Vidiet moze byt na uzv ale nemusi sa dalej vyvijat. Ved pozri tie testy. Dva rozne typy. Vzdy vrchnejsi je z nedele a spodnejsi dnes

lala1501
23. máj 2017

@montblanc a kolky Dpo si ?

bea0802
23. máj 2017

@montblanc kolko ti to meska? A kup si dr max testy toe su naj mne pepino teda myslim ze tie vrchne su pepino ukazoval slabu ciarku a dr max riadne kolaje 🙂 a hlavne neboj mysli pozitivne vsetko je ok

montblanc
23. máj 2017

@lala1501
@bea0802 som asi 14 DPO. Posledna ms mi nedosla kvoli stimulacii hormonmi na ivf. Tak neviem kolko mesla lebo neviem ktory dc som. Ale ovu bola 14 dni dozadu. To gyndos videl na uzv. A v nedelu som robila poobede a dnes rano z ranneho mocu. Tak mali byt este silnejsie a nie rovnake ci?

montblanc
23. máj 2017

@lala1501
@bea0802 este urobim poobede kazetovy rapiclear. Som si kupila ten tak uvidime ci bude silnejsia ciarka ako na tychto

ejuska2586
23. máj 2017

@montblanc Uvidis poobede. Podla mna uz bude silnejsi.... Mozno mas fakt poobede silnejsie testy.

lala1501
23. máj 2017

@montblanc alebo ti pomaly stupa hcg.kym nekrvacas tak kľud 🙂

montblanc
23. máj 2017

@ejuska2586
@lala1501 ach baby. Tehotenstvo je 9 mesiacov stresu. Musim dufat. Ved poobede otestujem a dam vediet.

ejuska2586
23. máj 2017

@montblanc Nemôžeš stresovať. To ti nepomôže. Ja som už 2 krát potratila, našli mi kopec diagnóz, v tehotenstve budem brať kopec "drog" (injekcie, lieky, infuzky) a aj tak som optimista. Tak nestresuj! Fakt nemas preco...

bea0802
23. máj 2017

@montblanc ja ta aj chapem ze stresujes poznam ten pocit strachu prve tehu som mala rizikove druhe nedopadlo dobre ...ALE i ked sa bojis tak musis vzdy naozaj vzdy mysliet pozitivne a nic zle si nepripustit lebo sa zblaznis..drzim palce a neboj sa babo je ok a ani sa nenazdas a budes ho drzat v naruci !🙂

tamarka9
23. máj 2017

@montblanc stat sa moze bohuzial cokolvek,ale tak isto sa nic nemusi 😉 bude co ma byt,mysli pozitivne,nech sa fazulka u teba dobre citi ☺

vewerka92
23. máj 2017

@bersi757
Mne to mešká tyzden a test už ukazuje, že som tehu, myslíš, že skočiť na gyndu? Podľa všetkého sme otehotneli 1.5.

montblanc
23. máj 2017

@vewerka92 ja som otehu 8.5. a dnes uz bolo vidno na uzv cierny fliacik. Uhniezdenu fazulku. Tebe uz bude isto nieco vidiet. Len ja mam slabe tehu testy. Tak sa bojim. Mas foto tvojho? ☺

tonjadabik2
23. máj 2017

@vewerka92
@montblanc Baby ako viete kedy ste otehotneli???? myslim datum.. ovu testy nepouzivam len teplota

vewerka92
23. máj 2017

@montblanc chcela som ísť dnes na gyndu, ale nakoniec som nešla. Počkám ešte týždeň 😇

miska021
23. máj 2017

@montblanc
Aj ja som bola dnes u DR a potvrdil mi tehu ze podla ms 7tt ale podla Sona 6tt a našiel aj cystu 😔 neviem co to znamená ale povedal, že to nebude teraz riešiť keďže som tehu. Tak uvidím. A bolesti mam koli cyste 😖

vewerka92
23. máj 2017

@tonjadabik2 ja si len tak myslím, lebo vtedy sme šli prvýkrát "naplno" a podľa kalendára som mala plodne dni 🙂 menzes mám pravidelný

tonjadabik2
23. máj 2017

@vewerka92 ahaa ja som mala tiez pravidelny ale odkedy sa snazime tak mam nepravidelny..teraz si dame zalezat na ovu aj plodne dni..sice aj sa sa snazime kazdy den..

alilka
23. máj 2017

@tonjadabik2 každodenné snaženie nemusí byť ešte výhra,závisí aj od toho ake má partner spermie. Keď sú slabšie alebo menší počet,nemusia sa stíhať dotvárať 😁 radšej by som to poisťovala každý druhý deň keď už 😁

montblanc
23. máj 2017

Baby u mna to nevyzera dobre. 14 dni po ovu HCG 50,4. Dost malo. Z ambulancie sice pisali gratulujeme ste tehotna, ale myslim ze sa to uz dalej nevyvija. Robila som drahy kazetovy test rapiclear a nic. A aj ten isty co v nedelu a je slabsi teraz ako v nedelu 😢

pupu6
23. máj 2017

@montblanc verim ze to bude dobre. Neboj. A kedy si mala termin MS? Drzim palec, stresy su stale...neda sa pocat, stres, pocnes, stres...

tonjadabik2
23. máj 2017

@alilka ja viem.. my sme vzdy do 3 az 4 mesiacov otehotneli ked sme schceli nikdy sme s tym nemali problem takze spermie su ok.. ale nejde o to.. lebo sa moze stat ze sa uz nikdy nepodari a nerada by som tu pisala veci ktore mozu ublizit mamickam co sa dlho snazia..tiez mame skratka teraz problem..som uz stara..

zuzinkaba
23. máj 2017

@tonjadabik2 ja sa neviem uz dockat kym si spravim test aaaa😃Dnes ma pichalo v podbrusku ale len jemne rano inak nic.

tonjadabik2
23. máj 2017

@zuzinkaba a kedy si ides spravit??? si dc alebo dpo?

montblanc
23. máj 2017

Baby mal niekto 14 dni po ovulacii hcg okolo 50 a napokon bolo tehotenstvo ok? Ja mam 50,4. Myslim ze je to moc malo. Zda sa mi ze testy blednu.

alison11
23. máj 2017

@alilka Žiaľ hej a zas bt klesla na 36,25 už 3 x klesla,ja teda neviem čo toto bolesti už nemám zato hlien dosť.

lala1501
23. máj 2017

@montblanc skus pockat aspon 2 dni a tak testnut