Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 mojka pozajtra cize vo stvrtok by mala byt ovu.. Ta snad stupne do stvrtka alebo az po ovu neviem vobec..
@montblanc Uvidis poobede. Podla mna uz bude silnejsi.... Mozno mas fakt poobede silnejsie testy.
@ejuska2586
@lala1501 ach baby. Tehotenstvo je 9 mesiacov stresu. Musim dufat. Ved poobede otestujem a dam vediet.
@montblanc Nemôžeš stresovať. To ti nepomôže. Ja som už 2 krát potratila, našli mi kopec diagnóz, v tehotenstve budem brať kopec "drog" (injekcie, lieky, infuzky) a aj tak som optimista. Tak nestresuj! Fakt nemas preco...
@montblanc ja ta aj chapem ze stresujes poznam ten pocit strachu prve tehu som mala rizikove druhe nedopadlo dobre ...ALE i ked sa bojis tak musis vzdy naozaj vzdy mysliet pozitivne a nic zle si nepripustit lebo sa zblaznis..drzim palce a neboj sa babo je ok a ani sa nenazdas a budes ho drzat v naruci !🙂
@tonjadabik2 ja si len tak myslím, lebo vtedy sme šli prvýkrát "naplno" a podľa kalendára som mala plodne dni 🙂 menzes mám pravidelný
@vewerka92 ahaa ja som mala tiez pravidelny ale odkedy sa snazime tak mam nepravidelny..teraz si dame zalezat na ovu aj plodne dni..sice aj sa sa snazime kazdy den..
@tonjadabik2 každodenné snaženie nemusí byť ešte výhra,závisí aj od toho ake má partner spermie. Keď sú slabšie alebo menší počet,nemusia sa stíhať dotvárať 😁 radšej by som to poisťovala každý druhý deň keď už 😁
Baby u mna to nevyzera dobre. 14 dni po ovu HCG 50,4. Dost malo. Z ambulancie sice pisali gratulujeme ste tehotna, ale myslim ze sa to uz dalej nevyvija. Robila som drahy kazetovy test rapiclear a nic. A aj ten isty co v nedelu a je slabsi teraz ako v nedelu 😢
@alilka ja viem.. my sme vzdy do 3 az 4 mesiacov otehotneli ked sme schceli nikdy sme s tym nemali problem takze spermie su ok.. ale nejde o to.. lebo sa moze stat ze sa uz nikdy nepodari a nerada by som tu pisala veci ktore mozu ublizit mamickam co sa dlho snazia..tiez mame skratka teraz problem..som uz stara..
@tonjadabik2 ja sa neviem uz dockat kym si spravim test aaaa😃Dnes ma pichalo v podbrusku ale len jemne rano inak nic.
Baby mal niekto 14 dni po ovulacii hcg okolo 50 a napokon bolo tehotenstvo ok? Ja mam 50,4. Myslim ze je to moc malo. Zda sa mi ze testy blednu.

Teraz som dosla od gynekologa a uz bolo na ultrazvuku vidno asi centimetrovu ciernu skvrnku. Takze fazulka je na spravnom mieste ☺Zobrali aj hcg a okolo 15tej mam volat. Kontrola o 2 tyzdne. Len aby to silnelo baby, lebo aj prsia ma prestali boliet. Achh to budu zasa dni plne premyslania.