Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@montblanc zlatko klud..hlavne nevrav ze z toho nic nebude..mam teraz dve tehu kolegyne a jednej test ukazal dve // uz tri dni pred ms a druha mala este v siedmom tyzdni negativny test..potvrdila si vlastne tehu az na sone v 10tt..ty teraz hladkaj brusko a prihovaraj sa fazulke ze sa nema coho bat ze sa bude mat u vas dobre 😊..a kolegyni tiez ukazal dr na sone uz v 5tt gestacny vak 😉
@lala1501
nebudem sa s vami hadat. Maj si svoj nazor. A to co pisu iny doktori ktori nevideli moj uzv ma nezaujima. Ver tomu co citas na nete ze sa neda a hotovo.
@alilka v prispevku predtym si pisala ze to neni tak skoro mozne vidiet. Popriala som vam pekny den, tak uz ma nerieste ked neverite ze moj gynekolog aj ja sme videli ze kde je uz uhniezdene.
@alilka TOTO SI PISALA LALE!!! OKOPIROVANY TVOJ PRISPEVOK. SA SMEJES NA TOM ESTE. "mne to povedali 3lekari u ktorých som aj bola viacnásobné na sono..a HCG som mala na konci 300..aj na nete je to všade napísané.. ale tak nebudem niekomu pretláčať pravdu,keď mi nechcú veriť  ale s týmto som si istá. A dupľom nie pri HCG 50..tam môže byť Max vidieť zvýšenú sliznicu nic viac "
@montblanc písala som že pri takom nízkom HCG to nieje možné vidieť nie je tak "tak skoro to nieje možné vidieť..to su 2rozdielne veci . Čítaj poriadne..ja som ti už napísala aj predtým že vôbec to nieje o tom že neverím tebe že si videla alebo dr,ale že či si nezmylili výsledky..že HCG máš omnoho vyššie len sa sekli.ale ty si furt budeš splietat svoje tak nech sa páči..aj tebe pekný deň..
@montblanc moja viem ze si nervna a presne viem ako ste sa tu zamotali. Pri hcg 50 naozaj nemoze byt totalne nic vidno,ale kedze vidno bolo,co ste obaja s lekarom potvrdili,tak to ma len dve moznosti. Ako pisala alilka,tak chybne vysledky (co by ale test bol silnejsi),alebo tvoja teiria,ze to bolo biochemicke a hcg uz klesa,cize sa urobil gestacny vak a plod nie. Je mi to uprimne luto a kocky ti tiez nechceli zle,len ja som to citala cele a vidim ten chaos ☺kazda o svojom ☺ uvidime co bude dalej. Este ma napadlo ci ozaj ta ovu nemohla byt inokedy...
@lala1501 jasne vrd preco by ste to mali mysliet zle,len ked si ptedstavim v akom strese je montblanc a ma urcite info od lekara a potom rychlo precita ze vy jej pisete ze nrmoze byt nic vidno a oni videli a uz sa to viezlo. Je jasne ze videli,ale potom nieco ine nemoze byt ok. Proste zly den,ale musime drzat spolu 😉
@alilka ja sa musím zastať
@montblanc lebo ona sa nepýtala vy ste jej hneď povedali že to není možné vôbec vidieť na sone s takým HCG ako každý sme iný u každého sa ukazuje HCG inak niekomu pomaly iným rýchlo tak nik nemôže povedať na 100% že to není možné ..,. Vy máte také skúsenosti no my zas také ja som mala HCG 150 a bolo vidieť !a s nikým sa nehadam či to je možné či nie .....preto aj @montblanc reagovala takto
@sonazitnanova dakujem krasne za pochopenie ☺ si zlata. Pochopi len ten kto s tym ma osobnu skusenost ☺
@sonazitnanova ale veď my sme písali len vlastne skúsenosti..a ako to tvoje tehu dopadlo?
@alilka ja som si ta tu oblubila a ked budes k sebe uprimna a precitas si spatne celu konverzaciu, tak zrovna ako podpora sa neda nazvat to co si dnes pisala. Aj s lalou si nastojcivo tvrdite ze neni mozne nic vidiet aj ked ste pri tom sone neboli. Dnes by som mala byt 4+1tt, takze uz zacina piaty a jednoducho to u mna bolo vidno. Mohla si napisat ze to je ojedinele alebo zaujimave a nie pisat Lale a sa smiat ze pri hcg 50 nemoze byt nic vidiet a davat rehotajucich sa smajlikov. ja sa uz nechcem dalej o tom hadat, lebo isto mi to neprospieva. Ked neveris tomu co pisem tak si to precitaj alebo preskoc ale nevysmievaj sa. Dobru noc.
@montblanc Ahoj,Držím palce aby drobátko krásne rástlo a obaja ste boli zdravučký,verím,že všetko dobre dopadne a iste novšie soná môžu zachytiť už tak skoro gestačný vak 🙂.Môj gynekológžiaľmá len 2D čierno-biele sono,ktorémneobe deti zachytilo až ked som bola v 6tt. A zas v hcg sa ja nevyznám 🙂. Ale verím,že bude rásť u vás 🙂.Všetko dobré a neber si k srdcu čo baby napísali,každá zo svojej skúsenosti písala,nemysleli to zle.
@lala1501 prepac, ale porodna asistentka ma daleko od lekara.
@montblanc ahoj. Vsetko som precitala, drzim ti moc palce. To nase ludske telo je ozaj jedinecne..a aj zazraky sa deju, tak potichucky budem s tebou dufat ❤ mozno si mala predsalen neskor ovu a uhniezdenie..ale asi by som sa pripravila aj na zle spravy, a ak to predsalen vyjde, tak budes ta najstastnejsia.. 🙂
@montblanc no pozri smajlov som dávala tých dávam ja skoro všade,si všimni..vôbec si to nepochopila správne..a ani raz som nepochybovala žeby si tam nič nevidela..skôr som pochybovala o to. HCG čo sa niekde nestal omyl..nevadí. ak sa ťa to dotklo tak prepáč ale určite môj úmysel nebol taký a nieto ešte výsledný..nikdy som sa tu z nikoho nevysmievala ani nič podobné a vždy som poradila keď som vedela..nechcela som ani teba uraziť áno nič..tiež sa nechcem hádať a navvajom sa ignorovať..veď nie nato sem chodím..😁

@montblanc prrcitaj si toto tam to pise odborbik.