Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

baby ja uz som nacisto zmagoreta... kukam na youtube jak si zenske robia tehutesty a revem....
@zuzu2901 ak si mala vvten den poz.test tak ovulka ti prebehla tak 24 -48 hodin takze dnes si podla mna bola len 14po a tym padom to sedi a mala prist dnes co pises ze aj prisla.mrzi ma to .ale do buduceho cyklu budes vediet aku mas fazu dlhu a kedy mas cakat ms ktora verim ze uz nepride a budem ti velmi drzat palce
@lala1501 no praveze ja teplotu nemozem merat.Pracujem v 4zmennej prevadzke.Kazdy treti den mam inak zmenu.Raz mam rannu,potom poobednu a nocnu.Takze neviem najst rovnaku hodinu pocas dna kedy by som merala. 😐 Nastastie mam cyklus pravidelny akurat sem tam dostanem skor alebo neskor o 1-2 dni. 😉
@slniecko527 ahoj, celkom fajn, včera sme kúpili dovolenku a 2.6 odlietame do Grécka tak sa tesim, že oddychneme 🙂 ešte tam mam aj ovu mat, tak uvidíme :p dnes mam dostať ms ale zatiaľ nikde nič, ale chcela by som nech dôjde,ked už musí, nech príde načas,aby som ms nemala na dofci.. Ty sa máš ako? 🙂
Dievčatá, poraďte.. Tento mesiac anovulak (potvrdený folikulometriou). DNes mam dostať ms. Vždy dostávam načas ale tentoraz zatiaľ nič. Ani sa na MS necítim. Brala som 10dni duphastol. Myslíte, že by mi duphastol posunul ms? Mate niekto takúto skúsenost? Dúfam že mi nerozhadzal môj super pravidelny cyklus, lebo ma porazí. O týždeň ideme na dovolenku a nechcem mať ms tam.. :(
@honeybuney aknsi mala anovulak tak sa ti posunie ms bude neskor len z hormonálne spadu budes mat dlhsi cyklus.mne tiez lekar pivedal ze anovulak a ovulka predsa bola kalendar mi ukazuje ze uz 3 dni meskam ale kedze ovulka bola neskor tak cakam az v utorok
@zuzu2901 tu je to pisane https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav... vrmi dobry clanok
@zuzu2901 zle dom to poslala toto je ono https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
@lala1501 ah bože tak dúfam ze len o deň dva sa posunie ms teraz.. Nechcem ju mat na dofci :(
@lala1501 a netestovala si? 🙂 co ak.. 👶
A inak to sa akože tvoj dr pomýlil? Keď ovu bola..
@honeybuney no veru sekol sa trosku😂 ale nevadí hlavne ze bola. Testovať este je skoro🙂

@zuzu2901 no mala ak dobre ratam tak dnes by si mala byt uz 16dpo a lutealka byva najdlhsie tych 16 ale vacsinou tak okolo 14 ja mam 13 napr.neskusila si uz testovat ?