icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mirka6882
25. máj 2017

ahojte, presne pred mesiacom mi v 6tt odišla moja "bublinka", prirodzene, bez kyretu, doktor odporučil počkať aspoň jeden-dva cykly. Samozrejme, že mne sa čakať nechce. Takže pekne naostro od skončenia krvácania pravidelno-nepravidelne sa snažíme. Neviem, kedy sa opäť vaječníky nakopli alebo nakopnú, nič si nemeriam, len sa trochu sledujem, spravila som si dva ovu testy, ten druhý vyzeral, že by už ovu mohla byť tento týždeň, tak uvidíme. Včera aj dnes som cítila v podbrušku bolesti ako pred ms, ale myslím, že je to ovu 🙂

selinaliana
25. máj 2017

@mirka6882 drzim palce

alilka
25. máj 2017

@zuzu2901 pokiaľ máš ovu tak určite..ja jeden deň meram ráno o 4tej keď vstavam na dennú..druhý deň normalne,lebo idem až na nočnú..3ti deň som po nočnej tak okolo 10tej vstávam a 4ty deň zasa normane .5ty znova je akoby prvý čiže denná t.j o 4tej..a tak tocim dookola..robím denná,nočná 2dni voľná..😁 a pekne vychádza.v januári pekne vyšiel graf,február to isté,vtedy som aj otehu,žiaľ mimomaternicove..aj teraz v apríli po mimomaternicovom znova pekne..a teraz som 13dc zatiaľ by dole..takto..😉

alilka
25. máj 2017

@mirka6882 ahoj..ja som po mimomaternicovom (29.3 má operovali) miesto ms prišla ovu..a tá došla o 31 dní (29.4) 😀 tak to možno teraz vychadza aj u teba 😀 tak možno bude..a mne neodporúčali vôbec čakať a pritom to bol zásah,nie ako u teba že to išlo samo..moja gynda mi povedala že to len ti starí lekári už teraz odporúčaju čakať po potrate..že telo je "naštartované" na tehu a tým pádom sa ľahšie otehotnieva 😉 tak držím palce

misdan
25. máj 2017

@lala1501 inak, podobne dlho sa snazime (resp.kratko)..my od februara, no prvu ovu som prepasla, lebo som neverila, ze je az 26.den..ale bola..

zuzu2901
autor
25. máj 2017

@alilka aha no super.Ja robim 2 dni denna,2 dni poobedna a 2 dni nocna,2 dni volno a takto sa to strieda cely mesiac.Po nocnej si uz o 10 hore? Fuh no ja som riadny spachtos potom.Ja po nocnej vstavam okolo 1 poobede.Skusim si to nejak rozpisat aby som sa vedela nastavit.Teraz mam 2DC takze merat zacnem po skonceni mrchy.Sama som zvedava,ale verim,ze mi to bude takto pekne vychadzat ako tebe.Keby som bola z toho zmatena tak dufam,ze mi pomozete 😉...no viem poznam tvoj pribeh aj pribehy kazdej zienky tu,len nie som tu casto.Niekedy dojdem po 2 dnoch a potom sa prehrabav a sledujem.No vo vela veciach mi uz MK a baby tu pomohli,poradili a usmernili ma.Dakujem velmi pekne za pomoc. 😉 a drzim palce aby sa aj Vam uz postastilo a hlavne aby sa babo udrzalo 😉

lala1501
25. máj 2017

@misdan tak snad sa nam aj zadari rychlo a narovnako🙂

alilka
25. máj 2017

@zuzu2901 ďakujem 😉 jasné že poradíme kľudne píšte ak budeš z toho domiesana vo najskôr budeš keďže to bude prvý mesiac a snáď ďalší mesiac už nebude potrebné merať 😊 tak ja mam nočnú raz za 4dni tak sa to dá..už 5ty rok som tam a od začiatku som sa nastavila tak vstávať aby som nemala výčitky že som prespala celý deň..hoc chodím unavená ako kôň o nohách ani nevravím 😁

zuzu2901
autor
25. máj 2017

@alilka ved to uz to vidim aky chaos budem mat z toho v hlave. Aj ja v mojej praci robim uz 5 rok 😁.Tiez mam podobne problemy s unavou.Ja si zas rada pospim ked mozem 😉..o to to budem mat tazie ked pride babo 😁...a co robis ak sa smiem opytat? 😉

alilka
25. máj 2017

@zuzu2901 ja robím na ČS..čiže sa tam premelie kvantum ľudí takže ani sadnúť si poriadne nemozem nieto ešte pospať..ale zvykla som a mám rada svoju prácu 😁 tak zas ja som vždy bola ranostaj..ja aj keď mám voľno už o 7mej sarapatim po byte 😁 môj ešte cez víkend napr.spi a ja už kade čo robím 😁😁

katka1601
25. máj 2017

Caute baby co si myslite o tomto mojom grafe.ms mi meska dva dni.testovala som pred vcerom bol negativny.robila som ho sice poobede ale nebol tam ani naznak ducha.mam striedavo navali tepla potom je mi zima a picha ma na obidvoch vajecnikoch a obcas aj akokeby v maternici.pri prvom tehu som sa takto necitila tak neviem co odtoho cakat.normalne sa bojim testovat. 😉

zuzu2901
autor
25. máj 2017

@alilka heh neviem co je ČS,prepac.Hej no je dolezite hlavne,ze ti vyhovuje praca.Ja uz som sa viackrat snazila vstavat skor,ale nejak postel je mocny carodej pre mna 😁...mozno to meranie bt ma prinuti skor vstavat 😉

lala1501
25. máj 2017

@zuzu2901 ja si nastavyjem budík na 5 aj cez vikedn a uz vstavam aj bez neho 😂

alilka
25. máj 2017

@zuzu2901 ČS-cerpacia stanica 😁 benzínka 😁 never tomu že meranie tá zobudí .prebudí zmeras a spis ďalej 😁😁😁

zuzu2901
autor
25. máj 2017

@lala1501 no podobne budem nato aj ja.Bez budika to asi nepojde 😁...co narobis ked ta postel je tak uzastna 😀

honeybuney
25. máj 2017

@lala1501 pocuj, prave som prisla domov, isla som na wc a ms sice nemam, ale mam nejaky vytok, nepali, nesvrbi, taky do biela je.. nemas podobnu skusenost? pred ms nikdy nemavam vytok..moze to suvisiet s tym ze tento cyklus bol anovulacny, ci? Dik!

alilka
25. máj 2017

@katka1601 mne sa nezdá žeby ti už meškala. Si tak 9dpo a lf býva od 12-14..čiže o 5dni máš dostať..preto ti aj test nič neukázal aj keby si tehu bola 😁 vyckaj ešte a tak testni 😉

zuzu2901
autor
25. máj 2017

@alilka a sakra 😂...jaj dakujem za ujasnenie 😉...ja zas pracujem vo vyrobe a niekedy je to dost znicujuce hlavne ked sa nieco pokazi a vsetci potom musime doslova lietat aby sme nezastavili vyrobu uplne 😂...no tiez som spokojna v praci a bavi ma to 😉

katka1601
25. máj 2017

@alilka ja ale mavam 27-28 cyklus preto mi je to divne.dnes som 30dc to u mna nebyva.ale moze byt ze to nic neznamena.

alilka
25. máj 2017

@katka1601 no ak by si mala lf 7dni ako si písala že 2dni mešká tak je to malo. Tam nemáš šancu na otehu..lebo ani uhniezdovanie nestihne prebehnut..aj minulý mesiac si to tak mala ?aj si merala?

misdan
25. máj 2017

@lala1501 to by bolo super..potom ma oznac, ked budes nahodou testovat ;)
Mas aj graf? 🙂

lala1501
25. máj 2017

@honeybuney biely vytok ke uplne bezny pokial nezspacha nesvrbi ja to mavam pravidelne.nikto ma via niekto menej🙂

lala1501
25. máj 2017

@misdan no zatial takto ale ziadne zavery sa este robit nedaju 🙂

lala1501
25. máj 2017

@katka1601 ms ti nemeska ako pise alilka posunula sa ti ovulka a tym pafom sa predlzil aj cyklus

misdan
25. máj 2017

@katka1601 graf mas zatial krasny, teplota je hore, menzes nikde zatial, tak by som skusila testnut zajtra rano ;) drzim palce

katka1601
25. máj 2017

@alilka ale ved dnes som 11dpo.

misdan
25. máj 2017

@lala1501 jeeeej velmi pekne!!! Tfuj tfuj. 🙂 ako podbrusko?
Moj je takyto zatial..🙂

ejuska2586
25. máj 2017

@katka1601 Hej, ale ked si mavala 28 dnovy cyklus, tak predpokladam, ze si mala cca na 14 den ovulaciu a 14 dni luterarnu fazu. Teraz si 11dpo, cize az za 3 dni dostanes, ak dostanes.

lala1501
25. máj 2017

@misdan no len keby vydržali hore🙂 podbrusko raz boli raz neboli a tvoje ako ?

katka1601
25. máj 2017

Ok holky prave som zacala mat depku.☹