Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zuzu2901 pokiaľ máš ovu tak určite..ja jeden deň meram ráno o 4tej keď vstavam na dennú..druhý deň normalne,lebo idem až na nočnú..3ti deň som po nočnej tak okolo 10tej vstávam a 4ty deň zasa normane .5ty znova je akoby prvý čiže denná t.j o 4tej..a tak tocim dookola..robím denná,nočná 2dni voľná..😁 a pekne vychádza.v januári pekne vyšiel graf,február to isté,vtedy som aj otehu,žiaľ mimomaternicove..aj teraz v apríli po mimomaternicovom znova pekne..a teraz som 13dc zatiaľ by dole..takto..😉
@mirka6882 ahoj..ja som po mimomaternicovom (29.3 má operovali) miesto ms prišla ovu..a tá došla o 31 dní (29.4) 😀 tak to možno teraz vychadza aj u teba 😀 tak možno bude..a mne neodporúčali vôbec čakať a pritom to bol zásah,nie ako u teba že to išlo samo..moja gynda mi povedala že to len ti starí lekári už teraz odporúčaju čakať po potrate..že telo je "naštartované" na tehu a tým pádom sa ľahšie otehotnieva 😉 tak držím palce
@alilka aha no super.Ja robim 2 dni denna,2 dni poobedna a 2 dni nocna,2 dni volno a takto sa to strieda cely mesiac.Po nocnej si uz o 10 hore? Fuh no ja som riadny spachtos potom.Ja po nocnej vstavam okolo 1 poobede.Skusim si to nejak rozpisat aby som sa vedela nastavit.Teraz mam 2DC takze merat zacnem po skonceni mrchy.Sama som zvedava,ale verim,ze mi to bude takto pekne vychadzat ako tebe.Keby som bola z toho zmatena tak dufam,ze mi pomozete 😉...no viem poznam tvoj pribeh aj pribehy kazdej zienky tu,len nie som tu casto.Niekedy dojdem po 2 dnoch a potom sa prehrabav a sledujem.No vo vela veciach mi uz MK a baby tu pomohli,poradili a usmernili ma.Dakujem velmi pekne za pomoc. 😉 a drzim palce aby sa aj Vam uz postastilo a hlavne aby sa babo udrzalo 😉
@zuzu2901 ďakujem 😉 jasné že poradíme kľudne píšte ak budeš z toho domiesana vo najskôr budeš keďže to bude prvý mesiac a snáď ďalší mesiac už nebude potrebné merať 😊 tak ja mam nočnú raz za 4dni tak sa to dá..už 5ty rok som tam a od začiatku som sa nastavila tak vstávať aby som nemala výčitky že som prespala celý deň..hoc chodím unavená ako kôň o nohách ani nevravím 😁
@zuzu2901 ja robím na ČS..čiže sa tam premelie kvantum ľudí takže ani sadnúť si poriadne nemozem nieto ešte pospať..ale zvykla som a mám rada svoju prácu 😁 tak zas ja som vždy bola ranostaj..ja aj keď mám voľno už o 7mej sarapatim po byte 😁 môj ešte cez víkend napr.spi a ja už kade čo robím 😁😁
Caute baby co si myslite o tomto mojom grafe.ms mi meska dva dni.testovala som pred vcerom bol negativny.robila som ho sice poobede ale nebol tam ani naznak ducha.mam striedavo navali tepla potom je mi zima a picha ma na obidvoch vajecnikoch a obcas aj akokeby v maternici.pri prvom tehu som sa takto necitila tak neviem co odtoho cakat.normalne sa bojim testovat. 😉
@lala1501 pocuj, prave som prisla domov, isla som na wc a ms sice nemam, ale mam nejaky vytok, nepali, nesvrbi, taky do biela je.. nemas podobnu skusenost? pred ms nikdy nemavam vytok..moze to suvisiet s tym ze tento cyklus bol anovulacny, ci? Dik!
@honeybuney biely vytok ke uplne bezny pokial nezspacha nesvrbi ja to mavam pravidelne.nikto ma via niekto menej🙂
@katka1601 Hej, ale ked si mavala 28 dnovy cyklus, tak predpokladam, ze si mala cca na 14 den ovulaciu a 14 dni luterarnu fazu. Teraz si 11dpo, cize az za 3 dni dostanes, ak dostanes.

ahojte, presne pred mesiacom mi v 6tt odišla moja "bublinka", prirodzene, bez kyretu, doktor odporučil počkať aspoň jeden-dva cykly. Samozrejme, že mne sa čakať nechce. Takže pekne naostro od skončenia krvácania pravidelno-nepravidelne sa snažíme. Neviem, kedy sa opäť vaječníky nakopli alebo nakopnú, nič si nemeriam, len sa trochu sledujem, spravila som si dva ovu testy, ten druhý vyzeral, že by už ovu mohla byť tento týždeň, tak uvidíme. Včera aj dnes som cítila v podbrušku bolesti ako pred ms, ale myslím, že je to ovu 🙂