Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@katka1601 Nemáš mať z čoho depku. Teploty sú krásne. Stále je možné, že si tehuľka, len si skoro testovala.
@lala1501 viem aj o progesterone ktorý zvyšuje BT po ovu..tak pozri .9.2 som mala pozitívny ovu test..10.2 bola na sone Tekutina po ovu..😁
Druhý graf 11.1 pozit ovu test 13.1 Tekutina na sone..
Posledný 3ti graf..29.4 pozit ovu test..o deň na to 30.4 bola ovu mala som neskutočne bolesti..takže tak 😁
@honeybuney tak to ti prajem príjemnú dovolenku 🙂 ja zatiaľ meriam, meriam a uvidíme čo bude...dnes som 27DC , v nedelu by mala byt ms
Chcela by som sa opytat ci ste sa aj vy stretli s vytokom a troskou krvi na 7DPO. Pichalo maj v podbrusku asi 2 dni ale len tak obcas. Snazili sme sa o mimco presne cez ovulaciu. Je mozne ze ide o uhniezdenie? Dakujem
Ahojte kočky 🤗 potrebujem od Vás radu.. mešká mi menzes síce už tretí deň, lenže stále nemám žiadne príznaky..ani na tehotenstvo, ani na menštruáciu.. sem-tam sa mi síce točí hlava alebo mi je kus blbo, ale to je asi aj tým počasím. Zajtra si asi zabehnem kúpiť test ak nepríde menštruácia, ale bojím sa ďalšieho sklamania.. myslíte že to môže byť tehu? Bez zväčšených pŕs, bolesti v nich, v podstate nič podozrivé som si nevšimla.. akurát som dosť unavená už asi štvrtý deň.. :/ nechcem si robiť zbytočné nádeje, pokúšame sa už 9 mesiacov.. za každú odpoveď ďakujem 😗

@lala1501 tak tak, no uvidime..bude ako ma byt. Uz to neovplyvnime (aspon nie tento mesiac 😂)
Mna pobolieva, taha, kazdy den od ovulky, viac vpravo (tam aj ovuloval vajecnik), unavena som (ale maly je tento tyzden ako cert, a zacal vstavat rano o 6tej, este som si nezvykla)..
Dnes trocha krize, cele telo citim- ale mozno na mna nieco lezie, necitim sa proste fit.
A jasne, ze sa aj strasne pozorujem, je to nanic. Pri prvom som nic neriesila, vyslo to hned. Ale teda ziadne taketo pobolievanie som isto nemala, az potom prsia..celkovo, teraz mavam strasne bolestivu ovu, pred prvym tehot.voobec, ani som o nej nevedela..sranda no.