Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 len tak to tu jednym okom sledujem popri uceni a toto vyzera super;) drzim palce
@natalia11111 dievky isto vam dam vediet🙂 dakujem moc!!!🙂 na statnice sa ucis?🙂 moc ti drzim palce ja som to mala min.rok 18.5.statnice a 7.5.svadba:D
@slniecko939 ahojky urcite skus testnut 😉Ved ako vela bab boli tehu a priznaky nemali ziadne 🙂Daj vediet ako si dopadla drzim palceee 😉
@waleri17 tak zajtra zabehnem do lekárne po test, dúfam že to už konečne bude ono!! 🙂 Nechcem sa zbytočné tesit, aj keď sa mi ešte nestalo že by mi takto meškala menštruácia tak snáď to bude tehu 😋
@simka2433
@zuzinkaba Aj mňa pri prvom hrozne svrbeli bradavky a potom boleli prsia ja som vtom čase mala posunutú ovulku a tiež ako vy píšete,ten hnedastý výtok a troškou krvi som mala aj ja a kvôli tomu som tehu testy mala negatívne v čase ms keď mala prísť až o nejakých 10 dní boli testy pozitívne,tak si pripočítajtenejaký týždeň +3 dni od toho výtoku až potom ráno testujte.
@simka2433 aj ja som dnes nakupil zasoby😂😂myslim ze sme na to presne tak isto obidve😂😂a co mas krvou? Dufam ze nic vazne. Neviem kedy sa to da zistit z krvy. Mne inak tiez doktorka dala teraz nejake lieky ale povedala ze ich nemozem brat ak by som bola teho tak som si ich este nedala pockam az na ms ci pride a potom si ich dam ked tak
@slniecko939 verim ze to uz bude ono!! A ano aj ja poznam tie sklamania 😕Ale teraz to mozno vyslo takze drzim palce daj vediet ked testnes 😉
@waleri17dakujeem 😘 jasné dám vedieť 🙂 myslíš že by som mohla testnut aj cez deň alebo až v sobotu ráno?
Ahojte. Takze aj moje babatko to vzdalo a odislo 😢 Uz sem nebudem ani chodit ako Krajcovicka. Tiez mam pocit ze to tu prinasa smolu. Drzim vsetkym palce.
@montblanc moja to mi je velmi velmi luto..bohuzial stava sa castejsie ako by sme chceli. A kedze odislo tak skoro, mozte sa zacat snazit hned ako budes ovulovat. Uz aspon vidis, ze to este stale ide. Drzim palce
@amelie2017
@tonjadabik2 dakujem. Dnes som po 3 dnoch robila testy a uz ani len duchov nebolo vidno a to uz mali byt tmave ako svet. Zobrali mi hcg a v pondelok bude vysledok. Dr.povedal aj moznost mimomaternicoveho. Dufam ze len to nie.
@montblanc och to mi je luto, hlavne presne teraz dufat ze nic ako mimomaternicove to nebude. Ale myslim ze nie,kedze ste videli dutinku pekne v maternici, to len oni potrebuju vylucit vsetky moznosti. A chapem, ze chces opustit skupinku,vela stastia tii zelam do buducna. Aj ked skupinka s tym nic nema, statistiky su neuprosne, az 80% tehu konci v týchto uplnych zaciatkoch a 30% do toho 9tt. Vies je to tym, ze tu vsetky baby velmi tuzia po babu, testuju vtedy ked by ine zeny este na tehu ani nemysleli a preto sa nam zda ze je to az prilis caste. A tie co sme o babo prisli neskor,mame aj zdravotne problemy...ale ako pisem, uplne ta chapem,to len tak na okraj.. drz sa a daj aspon vediet,ako to dopadlo!
Baby. Ja 26dc, 13 dpo. Tt snehobiele, rano bol ovulacny test takmer pozitivny. A teraz som zacala mierne krvacat. Taku krasnu ovu ako tento mesiac som nemala uz rok. Malo to vyjst! A zasa nic. A co ten moj takmer pozitivny ovu test?

@kakatulik bodajby si mala pravdu🙂