icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
25. máj 2017

@kakatulik bodajby si mala pravdu🙂

natalia11111
25. máj 2017

@simka2433 len tak to tu jednym okom sledujem popri uceni a toto vyzera super;) drzim palce

simka2433
25. máj 2017

@natalia11111 dievky isto vam dam vediet🙂 dakujem moc!!!🙂 na statnice sa ucis?🙂 moc ti drzim palce ja som to mala min.rok 18.5.statnice a 7.5.svadba:D

waleri17
25. máj 2017

@slniecko939 ahojky urcite skus testnut 😉Ved ako vela bab boli tehu a priznaky nemali ziadne 🙂Daj vediet ako si dopadla drzim palceee 😉

alison11
25. máj 2017

@zuzinkaba Tak hej vyzerá to tak,že máš uhniezďovanie 🙂Držím palce aby si malana teste //.
@simka2433 Aj u teba to vyzerá nádejne držím palce 🙂.

slniecko939
25. máj 2017

@waleri17 tak zajtra zabehnem do lekárne po test, dúfam že to už konečne bude ono!! 🙂 Nechcem sa zbytočné tesit, aj keď sa mi ešte nestalo že by mi takto meškala menštruácia tak snáď to bude tehu 😋

zuzinkaba
25. máj 2017

@simka2433 mna nesvrbia prsia iba ich mam take naliate ako pred ms ale ja ju mam mat az v utorok😕Ani ja uz nemam ten vytok to bolo len trosicku cez den a teraz uz nic. Tak drzim palce nech nepride aj ja v to velmi dufam😊

simka2433
25. máj 2017

@zuzinkaba :D aj jaa v utorook:D:D
@alison11 dakujem velmi pekne za podporu🙂

zuzinkaba
25. máj 2017

@alison11 dufam ze mas pravdu 😊

zuzinkaba
25. máj 2017

@simka2433 haha tak dufam, ze obe uvidime //😊Drzim palce. Uz sa neviem dockat najradsej by som uz ocuravala testy teraz😂

simka2433
25. máj 2017

@zuzinkaba :D pocuj ja som dnes kupila a zajtra ciknem ked bude neg.vyhovaram sa na nizke hcg:D ale budem kludnejsia🙂 ptm uz vydrzim do utorka🙂

alison11
25. máj 2017

@simka2433
@zuzinkaba Aj mňa pri prvom hrozne svrbeli bradavky a potom boleli prsia ja som vtom čase mala posunutú ovulku a tiež ako vy píšete,ten hnedastý výtok a troškou krvi som mala aj ja a kvôli tomu som tehu testy mala negatívne v čase ms keď mala prísť až o nejakých 10 dní boli testy pozitívne,tak si pripočítajtenejaký týždeň +3 dni od toho výtoku až potom ráno testujte.

simka2433
25. máj 2017

@alison11 fuuuha no u mna aby nebolo neskoro:( mam s krvou problemy a hemat.mi povedala hned ako zistim ze som tehotna mam naklusat.. z krvi mi to gyn.nezisti skor? Musim ptm brat nieco na udrzanie plodu:(

zuzinkaba
25. máj 2017

@simka2433 aj ja som dnes nakupil zasoby😂😂myslim ze sme na to presne tak isto obidve😂😂a co mas krvou? Dufam ze nic vazne. Neviem kedy sa to da zistit z krvy. Mne inak tiez doktorka dala teraz nejake lieky ale povedala ze ich nemozem brat ak by som bola teho tak som si ich este nedala pockam az na ms ci pride a potom si ich dam ked tak

waleri17
25. máj 2017

@slniecko939 verim ze to uz bude ono!! A ano aj ja poznam tie sklamania 😕Ale teraz to mozno vyslo takze drzim palce daj vediet ked testnes 😉

slniecko939
25. máj 2017

@waleri17dakujeem 😘 jasné dám vedieť 🙂 myslíš že by som mohla testnut aj cez deň alebo až v sobotu ráno?

montblanc
26. máj 2017

Ahojte. Takze aj moje babatko to vzdalo a odislo 😢 Uz sem nebudem ani chodit ako Krajcovicka. Tiez mam pocit ze to tu prinasa smolu. Drzim vsetkym palce.

amelie2017
26. máj 2017

@montblanc moja to mi je velmi velmi luto..bohuzial stava sa castejsie ako by sme chceli. A kedze odislo tak skoro, mozte sa zacat snazit hned ako budes ovulovat. Uz aspon vidis, ze to este stale ide. Drzim palce

tonjadabik2
26. máj 2017

@montblanc moje to ma.mrzi.co sa stalo? Nestracaj nadej.drIm ti palce.

montblanc
26. máj 2017

@amelie2017
@tonjadabik2 dakujem. Dnes som po 3 dnoch robila testy a uz ani len duchov nebolo vidno a to uz mali byt tmave ako svet. Zobrali mi hcg a v pondelok bude vysledok. Dr.povedal aj moznost mimomaternicoveho. Dufam ze len to nie.

simka2433
26. máj 2017

@zuzinkaba mam trombofiliu :-/ kedy budes testovat?🙂

tamarka9
26. máj 2017

@montblanc och to mi je luto, hlavne presne teraz dufat ze nic ako mimomaternicove to nebude. Ale myslim ze nie,kedze ste videli dutinku pekne v maternici, to len oni potrebuju vylucit vsetky moznosti. A chapem, ze chces opustit skupinku,vela stastia tii zelam do buducna. Aj ked skupinka s tym nic nema, statistiky su neuprosne, az 80% tehu konci v týchto uplnych zaciatkoch a 30% do toho 9tt. Vies je to tym, ze tu vsetky baby velmi tuzia po babu, testuju vtedy ked by ine zeny este na tehu ani nemysleli a preto sa nam zda ze je to az prilis caste. A tie co sme o babo prisli neskor,mame aj zdravotne problemy...ale ako pisem, uplne ta chapem,to len tak na okraj.. drz sa a daj aspon vediet,ako to dopadlo!

pupu6
26. máj 2017

Baby. Ja 26dc, 13 dpo. Tt snehobiele, rano bol ovulacny test takmer pozitivny. A teraz som zacala mierne krvacat. Taku krasnu ovu ako tento mesiac som nemala uz rok. Malo to vyjst! A zasa nic. A co ten moj takmer pozitivny ovu test?

lala1501
26. máj 2017

@montblanc to myslim ze mat nebudes ja som pri tim mala normalny test ako pri ozajstnim tehu

montblanc
26. máj 2017

@lala1501 tak aj ja v to verim. Dnes robil znovu sono a ta dutinka co mala v utorok 2mm mala teraz 4mm. Ale povedal ze niekedy sa to moze ukazat v maternici a pritom je to mimo. Ale to by aspon trochu tie testy stmavli a nie zbledli. Tak hadaam nebude.

lala1501
26. máj 2017

@montblanc ano urcite by ztmavli levo hcg ti rastie aj pri mimo

alison11
26. máj 2017

@simka2433 Z krvi by sa dalo zistiť skôr ako testmi ale len o pár dní,objednaj sa k ženskému na krv.

alison11
26. máj 2017

Ahojte tak mi sme,zmeškali ovu včera obarili ma deti,tak mám boľavé stehno.

montblanc
26. máj 2017

@lala1501 ale vies co je sranda. Ze mi teraz nameral 25 mm sliznicu. Ze mam sliznicu ako nadherne tehotna. Ze od utorka este podrastla. Ako ja tomu fakt nerozumiem.

tamarka9
26. máj 2017

@montblanc mojmu telu este mesiac po odumreti plodu trvalo kym zistilo ze je koniec. Aj mne rastla dutinka a srdiecko uz nebilo. Ono kym nezacnes krvacat,nic nie je stratene ale netreba sa na to moc upinat. Hcg nam povie viac. Kedy budu vysledky?