Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@slniecko527 no ja som včera už začala kus spinit takže predpokladám ze dnes sa to rozbehne.. A ďakujem 🙂 Tešíme sa už. A ovu teda podľa BT bola ci?
@tamarka9 dnes poobede ale sestricka kazala volat az v pondelok rano. Lebo ona by musela dnes volat za tie vysledky. Ale podla mna klesli. Lebo ked bolo hcg 50 tak boli testy slabunke a teraz uz boli biele. Az po 1 hodine sa tam ukazal miniduch. Myslim ze kleslo. Ale dutinka rastie aj sliznica rastie. Uz ma 25 mm. Tak to fakt nechapem. Asi je vacok prazdny.
@domisteve ahoj, neviem ci si pamätáš ale keď som zacala chodiť na MK tak si mi reagovala na príspevok týkajúci sa večne negatívnych ovulacnych testov. Napriek úplne pravidelnemu cyklu mam anovulacne cykly, potvrdila to folikulometria. Dr mi predpisal clostilbegyt. Pamätám si ze ty si ho brala tiež a pomohol ti. Chcela by som sa ta spýtať ci ti Dr pichal aj pregnyl na prasknutie folikulov alebo nie. Mne totiž folikul narástol (mal 20mm na 13DC) ale nepraskol. Zmenil sa na cystu. Môj Dr o pregnyle nehovoril nič ale pokiaľ viem (aj kocky tak písali), clostilbegyt pomáha rastu folikulov, nie ich praskaniu..vďaka za odpoveď!
@honeybuney ahoj, nie mne nepichol nic a tiez mi ani nic nevravel o pregnyle... mne praskol folikul sam na 20 den cyklu, vtedy mi aj ukazal ovulacny test ovulaciu a vtedy som aj otehotnela...kazdy lekar ma zrejme nejake ine postupy 😕
@honeybuney ahoj .aj ja som brala clostylbegit a tiež mi pregnyl nepichlala..praskali mi samé. 3ti mesiac mi pomohli. No tak neviem či pomohli ale otehotnela som ,lenže to bolo mimomaternicove. Čiže je diskutabilné či mi clostyl pomohol alebo skôr uškodil...ale o pregnyl sa pýtaj..aj ja som sa jej pýtala,vždy mi povedala že ešte počkáme či praskne sam a ak nie tak pichne pregnyl 😉
@domisteve vďaka za rýchlu odpoveď 🙂 čiže v podstate ti praskol folikul sám, to je super sprava.. Ze to ide aj bez pregnylu.. Dufam ze aj mne pomôže 🙂 ideme o týždeň na dovolenku a dnes som dostala ms čiže ovu - ak bude - bude tam a bolo by krásne vrátiť sa traja 🙂
@montblanc ja som mala toto isté pred 2 mesiacmi otehotnela som testy ukázali že som ale palička silnela pomaly po týždni zistenia som išla k dr.a ťa potvrdila že som no gest.vacok bol malinký a prázdny na to v koľkom ty som už mala byť a na druhý deň som začala mať výtok hnedý a tak som potratila....nechcem nikomu ublížiť nič ja len že tiež mám takú skúsenosť ....a HCG som mala ale vyššiu každým dňom stúpala ale to len pomaličky po troche
@alilka ďakujem za odpoveď 🙂 veľmi ste mi pomohli tým ze ste povedali ze folikul praskol sám aj bez pregnylu. Dáva mi to nádej. Ja som si totiž podla pokynov dr mala nasadiť clostilbegyt a ísť na folikulometriu aby sme to odsledovali.. Ale keďže ideme na dovolenku tak na folikulometriu nepôjdem tento mesiac. A rozmýšľam ci si ho nasadiť a proste uvidíme,mozno sa podarí.. Môže sa stať nie? Dnes som bol a u Dr len na konzultáciu a povedal nech si ho nasadim.. Ze potom po dovolenke pôjdem na usg a uvidíme ci ovu bola ci nie.. Pýtala som sa aj na tie vedľajšie účinky, konkrétne presne na riziko mimomaternicoveho tehu a povedal, že to sa môže stať aj bez clostilbegytu a ze nad tým nemám toľko uvažovať, že to aj tak neovplyvním a ze samozrejme môže sa to stať, ale nemusí.. Tak neviem..mozno ma aj pravdu..
@honeybuney určite to tak je 😁 keď ťa to mimomaternicove "čaká" tak tá neminie či budeš clostyl brat či nie 😁 ale myslím že to a tebou som minule písala ,a odporúčala som ti počkať ze!?a dupľom že idete na dovolenku..nechaj lieky doma a nezaoberaj sa tým keď sa vrátiš budeš mat ešte času dosť na lieky😁 ked si ich vezmeš na dovolenku stále budeš myslieť nad tým istým a neuzijes si ju tak .,rastu folikuly?prasknu!?otehotniem?kedy sexovať?som tehotná?a bla blaaaa. Vykasli sa teraz, na to .a uži si tu dovolenku ako "poslednú" lebo budúci rok s malým mimcom nikam nepôjdete 😁 toľko môj názor 😉
@honeybuney tak ja som dokaz, ze to ide aj bez pregnylu ☺ tiez som mala vkuse anovulacne cykly a popravde ked mi nasadil clostyl tak som vobec neverila, ze by hned zabral...a ked som videla, ze mam ovulku tak som neverila, ze hned sa aj zadari, aj ked moj muz mi stale vravel, ze jeho rychlostrelky to zvladnu 😂 😂😂a ono to vyslo hned na prvy krat 😊 tak ti drzim palce, nech vam to tiez cim skor vyjde..poznam ten pocit kazdy mesiac dufat a stale test negativny 😕 a na dovolenke sa pekne uvolni a velmi sa na to neupinaj, proste si uzivajte bez testov a vypoctov ☺
ahojte, je mi moc líto, co se tu dočítám. ☹ Ale neházejte flintu do žita, hlavu hore. Bude líp, babatko sa uchytí a vy budete šťastné a budete se těšit na probděné noci a dětský pláč. 🙂 My se s manželem snažíme od januára, a až tento měsíc jsem zjistila, že mám ovulaci úplně v jiné dny než bych fyziologicky měla mít. 😀 tak jsme tento měsíc snad zkoušeli v dobrou dobu. Taky teď měsíc beru femibion 1, a teď jsem týden před ms a už 2 dny cítím dělohu. přesně jako když mám ms. Nikdy před tim jsem to neměla, ale asi je to tim, že beru ten femibion a víc se pozoruji jak dřív. 🙂 Ale samozřejmě doufám, že je to úplně něčím jiným. 🙂
@sonazitnanova tak vela zien tu tento mesiac stratilo babo. Dnesne hcg mam uz len 9. Mam vysadit duphaston a cakat mrchu. Hadam pride skoro. Pokracujem s vitaminmy a hadam sa zasa podari. Drzim aj tebe palce ☺
@montblanc ďakujem ďakujem aj tebe.....no mne to trvalo dlhšie mne klesalo HCG veľmi pomaly .......to máš dobré že tak rýchlo kleslo a to máš dosť hneď ms?
@domisteve jej ďakujem ani nevies ako si ma potešila 🙂 presne tak, neberiem ani ovu testy ani nič. Tak či onak, či to vyslo, zistim po návrate 🙂
@sonazitnanova dr.povedal ze by sa mi mala spustit. Ale ja tomu moc neverim ze sa to tak rychlo same spusti. Ked dutinka aj sliznica stale rastu. Dufam ze potom aspon vyvolavacka zaberie.
@alilka ano ano pamatam si, že si mi pisala, nech este vydrzim..asi tak aj urobim, ved mozno slnko, more a drinky to vyriesia za nas 🙂 to by bolo uplne top! 🙂 Dakujem velmi velmi pekne za podporu a rady!!
@montblanc no podla mňa veď to nebude hneď ms ale najskôr sa musíš vyčistiť sama ..ty si aj krvácala? Či .......ja som 2 mesiac po a čakám kedy ms dostanem
@sonazitnanova cooo???a preco ti nedaju vyvolavacku? No ja nekrvacam vobec, ani ziadne bolesti. Mna vystrie ak budem musiet cakat 2 mesiace na ms. Mne povedal ze v utorok mam dojst ak nepride ms.

@montblanc tak mozno sa to este uchyti napis potom kolko si mala dnes hcg.ja by som este dufala na tvojom mieste.