Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 ja som merala predtym a cez ovulaciu ale potom sme isli prec na 3 dni a zabudla som teplomer😂Takze teraz uz nemeriam. Len som ocikala vcera a dnes ovulacny test a vysiel mi pozitivny🙂Ale vraj to este nic nemusi znamenat. Tak to je super znamenie ze je teplota hore len nech sa tam pekne aj drzi🙂✊🏻
Baby padám odtiaľ aj ja..podrzim sa tu na MK už len jednej diskusie 😊 držím palce nech ste čím skôr tehotne a máte v rukách voňavé malé krásne a hlavne zdravé bábätka 😃😃
@lala1501
@simka2433 áno naučila som sa tu veľa. Ale. Neviem .fakt ma začína chytať to že kto je tu vždy aj potrati atď. A aj všetko okolo..chcela som vytvorit novu skupínu "Snazilky do Úspešného konca" ale neviem ako 😂😂 ,e vás tam všetky pozveme..ale neviem. Fakt ako..možno to prinesie viac pozitívnych veci ako tu ☺
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazilky-do-uspesneho-konca-2017/
Baby poďte pridajte sa. Dúfam v pozitívny energiu a sama tehu zdravé až do konca 😉
@montblanc no lebo ja som sa dlho čistila mala som furt v sebe vacok a pokiaľ miestom vyčistená ms nepríde ale ja som možno iný prípad ja som mala HCG 360 až a až potom pomaly klesalo ako som sa čistila
@simka2433 inak ja som vcera tiez testla ovu 😂 nebol pozitivny, ale vcelku tmava bola ta ciarka..
Pri prvom som mala pozit.ovu test, az potom som testla tehu, bolo to v case ocakavanej mrchy resp.tesne pred nou..teraz netusim, kedy mam ani dostat..zajtra ak neklesne teplota rano, skusim testnut tehu.

@montblanc jooooooj 😕 tak som bola rada keď si písala že si v tom 😤 ale nič už ide sa ďalej bude dobré už len..verím v to 😀