Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@snehuuulienka no len ja neviem kedy ju mám očakávať (som po spontánnom potrate v 6tt, 29.4., krvácanie asi 6 dní, potom ešte špinenie 6 dní)... 🙂
@mirka6882 Teplotu nemerias? Ta by ti povedala, ci uz prebehla ovulka a kedy. Ake si mavala cykli pred potratom?
@ejuska2586 nemeriam, neberiem to až tak "vážne", ale už by som sa chcela opäť tešiť... predtým 28-30 dní, pravidelné. podľa hlienu myslím, že ovulka bola len minulý víkend.
@mirka6882 Podľa predchádzajúcich cyklov by si už mohla testovať. Ak bola ovulka ten víkend 20-21. tak by si už mohla tiež niečo vidieť.
Baby neviete mi niektora poradit...v decembri som mala potrat..teraz uz 2 mesiace sa snazime o babätko..ms by mi mala dojst v stredu no v sobotu som mala strasne tlaky v podbrusku a take spinenie ako ked mi konci ms ...v nedelu vobec nic a dnes znovu trosku spinenia.. Neviete z coho bybto mohlo byt? Nikdy pred ms som take nemala..
@ejuska2586 testla som dnes rano, ale negat (samozrejme, ze som to do svetla davala, aby som si mohla nahovorit, ze je tam aspon duch, ale rozum mi povedal, ze tam nic nie je, ked bude mat byt, tak bude ciarka viditelnejsia...) nevadi, pokial mrcha nechodi, tak je dobre, pockam este 🙂
Dnes 3 dpo este k vysledku snazenia daleko ale dnes mam spavu nemoc len na spanok ma berie nerobim si nadeje a rafsej nic mecakam ale neprestavam verit ze sa to mohlo podarit😎
@zlatovlaska79 drzim ti palce.jasne zensa vydari neboj. Ja mam dnes ovulku taze tiez cakam ze co sa bude diat..
@zlatovlaska79 to dufam ze pride konecne cas aj na mna.. Budeme sa snad tesit vsetky spolu.
@tonjadabik2 toto si stale hovorim aj ja ....alekeby nevislo nevadi maju mi spravit hormonalny profil tak by som aspon vedela ze kde je problem alebo som vporiadku
@zlatovlaska79 ahaa.. Ajnja sa xhystam uz asi dva mesiace ale cakam na spravny den..ale cinpride a kedy..neviem.
@tonjadabik2 preco ze cakas na spravny cas? Ved na to staci aby prisla mrcha 😉
@zlatovlaska79 ta snazime sa o babetko..tak som to myslela ze ku dr na potvrdenie..niekedy. Mrchu nechcem vidiet vobec
ahojte dievcata...rada by som sa s vami podelila o moju skusenost s opakovanymi pokusmi otehotehotniet...snazili sme sa 4 roky ... boli sme na roznych vysetreniach ja a aj moj manzel...vsade nam vraveli ze sme zdravi a treba byt trpezlivy...no po 4 rokoch nam uz bolo dlho a kamoska mi odporucila ako to ja volam Masinku ktora mi presne ukazala zaciatok a koniec ovulacie...kazdy den som si testovala moc a masinka mi ukazovala v akom stadiu som...po dvoch mesiacoch sme cakali nase prve babo 🙂 nakolko uz mame 2 deticky mne ju uz netreba a posuvam ju dalej ...ak by ste mali zaujem o blizsie info dajte vediet..
https://ostatne.bazos.sk/inzerat/73244805/Clear...
dievcata prosim vas, mate tu niektora skusenosti s plucnymi chlamydiami? akurat mi volala obvodna, ze ich mam pozitivne z krvi a musim brat ATB.
pisem to sem preto, lebo sa snazime 7. mesiac, minuly mesiac som mala biochemko - zatial mam vsetky vysetrenia OK (hematologiu, stitnu, HP), tak som uz zufala, preco sa nam nedari.. akurat dnes/ zajtra mam mat ovu a ja neviem, ci sa mame vobec snazit..
mozu stat plucne chlamydie za doterajsimi neuspechmi? a vobec.. treba aj v tomto pripade preliecit aj partnera.. lebo sa vraj prenasaju kvapockovou infekciou :(
@n1colette ahoj nie som lekar ale podla mna plucne chlamydie nemaju absolutne ziadnu spojitost s neplodnostou ak by islo o vaginalne chlamydie tak to je uz ina rec..moja mama mala plucne a tak som sla na vysetrenie aj ja ci nemam chvalabohu nie ale vtedy som sa pytala ci ked mam plucne mozu prejst az dole na pohlavne organy a povedali mi ze nie ze oni spolu vobec nesuvisia🙂
A teraz babo rad.Prvy krat si meriam bt dnes je to 4 den.Vcera bt 36,2 a teraz 36,7 a to som 8DC.Znaci to uz ovulaciu ci?Nejak moc skoro by bola?@alilka viem,ze uz sem nechodis,ale ak by si mi vedela poradit tak budem rada,dakujem 😉...a btw momentalne kazdy den som merala v rovnakom case,po prebudeni,bez toho aby som vstala z postele.Takze podmienky boli splnene 😉

@mooojko na stránke womenzone.cz