icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alison11
29. máj 2017

@mooojko na stránke womenzone.cz

modroocko4201
29. máj 2017

Žienky nechodím tu stále , ale občas sledujem čo sa tu deje 🙂 Myslíte , že sa to už po štvrtom pokuse podarilo ? Môžem to brať ako pozitívne ? 🙂 Dnes je to 13dpo . Dúfam , že je to celkom dobre kvalita fotiek

mirka6882
29. máj 2017

@alilka stále mrcha neprišla, bolesti v podbrušku sem-tam stále mám. včera večer som myslela, že dnes to dostanem, tak som to cítila. ale zatiaľ nič. nechcem už mrchu dostať! ak by ozaj mrcha nechodila, do kedy mám čakať s tehu testami? také dva týždne by mohli stačiť, či?

snehuuulienka
29. máj 2017

@mirka6882 2-3 dní od očakávanej ms môžeš testovat☺

mirka6882
29. máj 2017

@snehuuulienka no len ja neviem kedy ju mám očakávať (som po spontánnom potrate v 6tt, 29.4., krvácanie asi 6 dní, potom ešte špinenie 6 dní)... 🙂

ejuska2586
29. máj 2017

@mirka6882 Teplotu nemerias? Ta by ti povedala, ci uz prebehla ovulka a kedy. Ake si mavala cykli pred potratom?

snehuuulienka
29. máj 2017

@mirka6882 tak to je iné ....

miska021
29. máj 2017

@modroocko4201
Držím palčeky, vyzerá to byť na dobrej ceste 😘

mirka6882
29. máj 2017

@ejuska2586 nemeriam, neberiem to až tak "vážne", ale už by som sa chcela opäť tešiť... predtým 28-30 dní, pravidelné. podľa hlienu myslím, že ovulka bola len minulý víkend.

ejuska2586
29. máj 2017

@mirka6882 Podľa predchádzajúcich cyklov by si už mohla testovať. Ak bola ovulka ten víkend 20-21. tak by si už mohla tiež niečo vidieť.

maja1819
29. máj 2017

Baby neviete mi niektora poradit...v decembri som mala potrat..teraz uz 2 mesiace sa snazime o babätko..ms by mi mala dojst v stredu no v sobotu som mala strasne tlaky v podbrusku a take spinenie ako ked mi konci ms ...v nedelu vobec nic a dnes znovu trosku spinenia.. Neviete z coho bybto mohlo byt? Nikdy pred ms som take nemala..

mirka6882
30. máj 2017

@ejuska2586 testla som dnes rano, ale negat (samozrejme, ze som to do svetla davala, aby som si mohla nahovorit, ze je tam aspon duch, ale rozum mi povedal, ze tam nic nie je, ked bude mat byt, tak bude ciarka viditelnejsia...) nevadi, pokial mrcha nechodi, tak je dobre, pockam este 🙂

zlatovlaska79
30. máj 2017

Dnes 3 dpo este k vysledku snazenia daleko ale dnes mam spavu nemoc len na spanok ma berie nerobim si nadeje a rafsej nic mecakam ale neprestavam verit ze sa to mohlo podarit😎

tonjadabik2
30. máj 2017

@zlatovlaska79 drzim ti palce.jasne zensa vydari neboj. Ja mam dnes ovulku taze tiez cakam ze co sa bude diat..

zlatovlaska79
30. máj 2017

@tonjadabik2 dakujem a drzim palce aj ja tebe nech sa mozeme tesit

tonjadabik2
30. máj 2017

@zlatovlaska79 to dufam ze pride konecne cas aj na mna.. Budeme sa snad tesit vsetky spolu.

zlatovlaska79
30. máj 2017

@tonjadabik2 toto si stale hovorim aj ja ....alekeby nevislo nevadi maju mi spravit hormonalny profil tak by som aspon vedela ze kde je problem alebo som vporiadku

tonjadabik2
30. máj 2017

@zlatovlaska79 ahaa.. Ajnja sa xhystam uz asi dva mesiace ale cakam na spravny den..ale cinpride a kedy..neviem.

tamarka9
30. máj 2017

@modroocko4201 tal len nech to silnie,trosicku je ju vidiet ☺

zlatovlaska79
30. máj 2017

@tonjadabik2 preco ze cakas na spravny cas? Ved na to staci aby prisla mrcha 😉

tonjadabik2
30. máj 2017

@zlatovlaska79 ta snazime sa o babetko..tak som to myslela ze ku dr na potvrdenie..niekedy. Mrchu nechcem vidiet vobec

katkaki
30. máj 2017

ahojte dievcata...rada by som sa s vami podelila o moju skusenost s opakovanymi pokusmi otehotehotniet...snazili sme sa 4 roky ... boli sme na roznych vysetreniach ja a aj moj manzel...vsade nam vraveli ze sme zdravi a treba byt trpezlivy...no po 4 rokoch nam uz bolo dlho a kamoska mi odporucila ako to ja volam Masinku ktora mi presne ukazala zaciatok a koniec ovulacie...kazdy den som si testovala moc a masinka mi ukazovala v akom stadiu som...po dvoch mesiacoch sme cakali nase prve babo 🙂 nakolko uz mame 2 deticky mne ju uz netreba a posuvam ju dalej ...ak by ste mali zaujem o blizsie info dajte vediet..
https://ostatne.bazos.sk/inzerat/73244805/Clear...

n1colette
30. máj 2017

dievcata prosim vas, mate tu niektora skusenosti s plucnymi chlamydiami? akurat mi volala obvodna, ze ich mam pozitivne z krvi a musim brat ATB.
pisem to sem preto, lebo sa snazime 7. mesiac, minuly mesiac som mala biochemko - zatial mam vsetky vysetrenia OK (hematologiu, stitnu, HP), tak som uz zufala, preco sa nam nedari.. akurat dnes/ zajtra mam mat ovu a ja neviem, ci sa mame vobec snazit..
mozu stat plucne chlamydie za doterajsimi neuspechmi? a vobec.. treba aj v tomto pripade preliecit aj partnera.. lebo sa vraj prenasaju kvapockovou infekciou :(

waleri17
30. máj 2017

@n1colette ahoj nie som lekar ale podla mna plucne chlamydie nemaju absolutne ziadnu spojitost s neplodnostou ak by islo o vaginalne chlamydie tak to je uz ina rec..moja mama mala plucne a tak som sla na vysetrenie aj ja ci nemam chvalabohu nie ale vtedy som sa pytala ci ked mam plucne mozu prejst az dole na pohlavne organy a povedali mi ze nie ze oni spolu vobec nesuvisia🙂

natalia11111
30. máj 2017

@katkaki pisem spravu

ikonica
30. máj 2017

@n1colette a partner ma nejake vysetrenia urobene? aspon spermio?

n1colette
30. máj 2017

@waleri17 dakujem.. idem rano pre ATB, tak sa na to rovno spytam.

@ikonica zatial nebol.. akurat vcera som si pre neho vypytala vymenny listok na SPG

zuzu2901
autor
31. máj 2017

A teraz babo rad.Prvy krat si meriam bt dnes je to 4 den.Vcera bt 36,2 a teraz 36,7 a to som 8DC.Znaci to uz ovulaciu ci?Nejak moc skoro by bola?@alilka viem,ze uz sem nechodis,ale ak by si mi vedela poradit tak budem rada,dakujem 😉...a btw momentalne kazdy den som merala v rovnakom case,po prebudeni,bez toho aby som vstala z postele.Takze podmienky boli splnene 😉

zuzu2901
autor
31. máj 2017

Moze to byt sposobene slabym spankom? Kedy som sa kazdu hodinu budila? 😐

lala1501
31. máj 2017

@zuzu2901 moz3 to byt sosobene ak slabym spankom ale moze to byt aj ovulacia ale ro budeme vediet a za dva dni podla toho aka bude teplota