Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@maja1819 no ja som si aj test spravila poobede ale nic tam nevidim:D idem pridat foto:D
A vrchny je tehotensky a dole ovulacny, neviete mi prosím poradit niekto skusenejsi preco mam ovulacny takyto?
@natalia11111 ja som test este neskusala ..ale zajtra asi kupim a vyskusam...no ked nedojde ms dovtedy 🙂
@kakatulik ale ten dolny je len ovulacny🙂 horny tehotensky a tam ked som to pozrela teraz vecer uz nic nieje🙂 rano vyskusam a hodim to sem:D ale mam v sebe taky zvlastny pocit pokoja neviem preco asi ze uz nemam stresy zo skoly :D
@natalia11111 ja som pozerala na tahotensky. Urob opät rano a uvidis. Ja tam vidim ruzoveho dusika a to som si ani okuliare nasadit nemusela.😝
@natalia11111 ja tiez vidim ruzoveho ducha na tehu teste,drzim palce,nech to silnie 😉
@natalia11111 aj ja vidim na tehu ciarocku nech silnie musiii. Aj ovulka no..drzim palce.skus tehu za dva dni.
@tonjadabik2 dakujem 🙂 som strasne stastna a dufam ze to uz teraz dotiahneme do stastneho konca 😍
No caute baby ja cisto biele :D :D uz budem testovat len ked bude tyzden meskat skor nie:D
@natalia11111 ovulacny test vie odhalit aj tehotenstvo ale musi byt uplne pozitivny (lebo on môze mat druhu ciarku pocas celého cyklu) pridam fofo môjho ovu testu den pred ocakavanou ms (14dpo) a potom este dva tehu testy. uz ti ms meska? resp. vies kedy bola ovu?
ale nieco sa tam crta??
@lensos29 Každý deň sa musím utvrdzovať , že je tam 🙂 tak som si kúpila clearblue digital :D a je to tam na istotu 🙂 2-3 je 4-5 týždeň čo sedí 🙂 každej želám //❤ 🤰
@modroocko4201 Gratulujeeem no vidis ved si to vedela.u dr si uz bola? tak super len sa drzkaj
@tonjadabik2 Jj vedela som to 🙂 len to také utvrdzovanie :D K dr idem budúci štvrtok 🙂
@modroocko4201 kolko si dpo? kedy si robila prvy testik? pytam sa kvoli sebe..
@tonjadabik2 Dnes som 17 dpo a prvý tes som si robila 11 dpo , ale bol negatívny . Až od 12 dpo som mala slabého dušika 🙂 a potom už iba //❤
@modroocko4201 ahaa dakujem.som rada ze ti to vyslo. dufam ze bude dievcatko 👶
@tonjadabik2 Ja želám aj tebe , aby si sa mohla tešiť z dvoch // 😘 podľa činského lunárneho kalendára by to malo byť dievčatko :D :D tak uvidíme či to bude dievčatko👶

@linda1984
@adria88 caute dievky no veru ani ja neviem,tento mesiac som urobila posledne dva ovu testy,krasne ukazali ovulku,aj tutu mutu bolo,ale tak to bolo aj minuly mesiac a nic,takze som to akosi vypustila z hlavy a nechavam to na osud....plus tento mesiac sa zblaznili vsetci rodicia,nonstop som v praci,mysel v praci,domov si beriem pracu...takze ak sa nieco plodi,najskor to budu moje vedomosti😂😂....no ale uvidime😉dufam,ze ty si ok,vsetko je tak,ako ma byt😘❤a kedze sme my s adri tentoraz take "neaktivne"tak mozno prave teraz to pride😎😉😘❤