icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mirka6882
2. jún 2017

baby co to je? mam 35 dni po spontannom potrate, v priebehu tyzdna mierne bolesti v podbrusku ako ked ma prist mrcha, vcera bolesti silnejsie, som myslela, ze teda uz pride a nic. dnes slaby ruzovy vytok ale malo zatial. samozrejme-ideme stale "naplno" 🙂 test v utorok negat.

labonita
2. jún 2017

Baby, mam 3 dni do ms. Myslite, že je to tam?🙂
Skoro som z kože vyletela, keď som konečne nevidela biely test 🙂

adria88
2. jún 2017

@labonita ano ano, čiarka pekne ružová, myslím, že ms sa už nedočkáš zopár mesiacov 😀 gratulujem

labonita
2. jún 2017

@adria88
Ďakujem :D teraz musim vymyslieť ako to poviem drahému :D nejake prekvapko musim vymysliet:D a to som si test robila len tak:D našla som este 2 v skrini a taky vnútorný hlas ma nabádal, aby som si ho spravila :D

adria88
2. jún 2017

@labonita no hovorí sa, že ženy majú 6. zmysel 😀 priprav fajnovú večeru alebo po nedeľnom sviatočnom obede, choďte sa prejsť a bude 😉 to budeš mať čiarku ešte silnejšiu o 2 dni... a testík mu nejako pekne zabaľ , nech má aj dôkaz

nepokojna
2. jún 2017

Ahojte babeny.No ja mam taky problem ze ma boli cele brucho,bradavky mam citlive a strasne som naladova.Neviem ako to mam brat..pred 2 dnami som mala velmi silny a husty vytok,vyzerak ako ked si date trosku s kremu na prst.S mojim to skusame ale stale nic...😢

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 ahaa a to si ako vyratala to sa da??? 🙂

nivea777
2. jún 2017

@labonita ja som drahému nechala v darcekovej taške ponožky .. v aute vzadu a keď ma vysadil doma,som mu napísala sms,že má vzadu darček a nech si ho pozrie keď bude sám..nie moc originálne ale nechcelo sa mi vymýšľať

modroocko4201
2. jún 2017

@tonjadabik2 Dá sa to ľahko vyrátať , tu máš obrázok 🙂 robila som to podľa toho obrázka a plus som si prečítala článok , je tam aj príklad ako to má žena vypočíať http://mamaaja.sk/clanky/snazilky/cinsky-kalendar . Je na to aj apka na nete , ale v angličtine a aj tam mi vyšlo dievčatko 👶

A tu máš už aj slovensku stránku , kde sa to dá vypočítať
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...

Niektorým to vyšlo a niektorým vraj nie ... táto technika vyšla mojej sesternici a jej svagrinej ... tak dúfam , že aj mne :D

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 ale ja este neviem ci nam to vobe vyslo..nechcem sa neako sklamat a robit si nadeje..

lensos29
2. jún 2017

@modroocko4201
Ahoj,prosim ta ako funguje ten cinsky lunarny kalendar?kde to najdem?

adria88
2. jún 2017

@modroocko4201 @tonjadabik2 baby, mne to napríklad nevyšlo, keď si to pozriem spätne, tak mi vychádza chlapec, no mám dievča...

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 ale mne vyslo dievcatkooo

modroocko4201
2. jún 2017

@lensos29 Ahoj , vypočítať si to môžem aj na tejto stránke http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...

alebo ti nájdem aj tu anglicku stránku ak budeš chcieť ...
Inak sa používa táto tabuľka

modroocko4201
2. jún 2017

@tonjadabik2 Kedy ti má prisť ďalšia MS ? Budem čakať s tebou , len mysli pozitívne a po ovu si kú grepový džus 🙂

labonita
2. jún 2017

@nivea777
Jeeej, ale to je celkom milé 🙂 no ja musim tiež niečo take vymyslieť 🙂 ale kebyže je doma, ked som si robila test, tak žiadne prekvapko by sa nekonalo 😂 Tak som sa začala chvieť a tesit :D naozaj naozaj som to nečakala :D ani som si nesledovala ovu ani nič. Len teda som ju citila, lebo ma strasne bolel pravy vaječník.

modroocko4201
2. jún 2017

@adria88
@tonjadabik2

No ako som písala nie každému to vyjde 🙂 nikdy nič nie je 100% .

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 mojko vraj az 12.6.. jasne kupim. ja uz asi mam po ovu..super aspon sa mozem tesit ze to somnou niekto bude prezivat..

modroocko4201
2. jún 2017

@tonjadabik2 jasné moja , vždy je lepšie vo dvojke čakať 🙂 My čo sme sa snažili tri mesiace nič .. a jedna dievča na koniku mi poradilo piť pri ovu a pár dni po nej grepovy džus a potom vymeniť za ananasovy ... a hneď sa nám zadarilo 🙂 Vraj grepy maju nejaký účinok pre podmienky pri uhniezdovaní , ale nezistovala som , tak neviem viac

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 oki super som rada budem cakat co bude zase rano a ako co pojde dalej.a dzusiky si kupim len mi to pripominaj.

modroocko4201
2. jún 2017

@tonjadabik2 Kontroluješ si niekedy krčok ? Ja som si ho sem tam kontrolovala , ešte pred MS , teraz už nie , nechcem tam nejako šupať ...

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 ano kazde rano..ale rano je iny a poobede je iny vcera bol zavrety a supal hore..dnes ani neviem..

modroocko4201
2. jún 2017

@tonjadabik2 tak vydržíme do Ms a dúfam , že už nepríde ❤ a budeme sa tešiť z //

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 ok teplotu meram ta uvidime snadneklesne tak skoro..uvidime

modroocko4201
2. jún 2017

@tonjadabik2 Určite neklesne , musíme byť pozitívne moja 🙂 Ja som si bazalku nikdy nemerala

tonjadabik2
2. jún 2017

@modroocko4201 ahaa a mala si neake priznaky okrem toho ze ti meskala ms?

modroocko4201
2. jún 2017

@tonjadabik2 Neskutočne ma bolelo podbruško , mala som tlaky a krče na pravej strane , nervozna som bola :D prsia ma tzrochu boleli , ale to všetko bolo ako pri Ms ... tak som už iba čakala na testovanie .

miroslavap
2. jún 2017

Mozem sa zacat tesit?

ggabika009
2. jún 2017

ahojte dievcata, myslite ze sa zadarilo? Minuly tyzden som pochopila vyznam slova vlci hlad, fakt som nechapala aka dokazem byt hned po jedle hladna 😇...tento tyzden uz druhe rano hnacka..citlive prsia..ten hlad uz az ak necitim. MS mala prist okolo 28.5., dve ciarky na teste boli...vid foto, neverila som, tak som jeden pruzok dala pod vodu..😂 uz len chodim na wc a modlim sa aby tie kramy neprisli...

katka1601
2. jún 2017

@miroslavap ja myslim ze ano.gratulujem nech silnie 😉