Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte babeny.No ja mam taky problem ze ma boli cele brucho,bradavky mam citlive a strasne som naladova.Neviem ako to mam brat..pred 2 dnami som mala velmi silny a husty vytok,vyzerak ako ked si date trosku s kremu na prst.S mojim to skusame ale stale nic...😢
@tonjadabik2 Dá sa to ľahko vyrátať , tu máš obrázok 🙂 robila som to podľa toho obrázka a plus som si prečítala článok , je tam aj príklad ako to má žena vypočíať http://mamaaja.sk/clanky/snazilky/cinsky-kalendar . Je na to aj apka na nete , ale v angličtine a aj tam mi vyšlo dievčatko 👶
A tu máš už aj slovensku stránku , kde sa to dá vypočítať
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...
Niektorým to vyšlo a niektorým vraj nie ... táto technika vyšla mojej sesternici a jej svagrinej ... tak dúfam , že aj mne :D
@modroocko4201 ale ja este neviem ci nam to vobe vyslo..nechcem sa neako sklamat a robit si nadeje..
@modroocko4201
Ahoj,prosim ta ako funguje ten cinsky lunarny kalendar?kde to najdem?
@modroocko4201 @tonjadabik2 baby, mne to napríklad nevyšlo, keď si to pozriem spätne, tak mi vychádza chlapec, no mám dievča...
@lensos29 Ahoj , vypočítať si to môžem aj na tejto stránke http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...
alebo ti nájdem aj tu anglicku stránku ak budeš chcieť ...
Inak sa používa táto tabuľka
@tonjadabik2 Kedy ti má prisť ďalšia MS ? Budem čakať s tebou , len mysli pozitívne a po ovu si kú grepový džus 🙂
@nivea777
Jeeej, ale to je celkom milé 🙂 no ja musim tiež niečo take vymyslieť 🙂 ale kebyže je doma, ked som si robila test, tak žiadne prekvapko by sa nekonalo 😂 Tak som sa začala chvieť a tesit :D naozaj naozaj som to nečakala :D ani som si nesledovala ovu ani nič. Len teda som ju citila, lebo ma strasne bolel pravy vaječník.
No ako som písala nie každému to vyjde 🙂 nikdy nič nie je 100% .
@modroocko4201 mojko vraj az 12.6.. jasne kupim. ja uz asi mam po ovu..super aspon sa mozem tesit ze to somnou niekto bude prezivat..
@tonjadabik2 jasné moja , vždy je lepšie vo dvojke čakať 🙂 My čo sme sa snažili tri mesiace nič .. a jedna dievča na koniku mi poradilo piť pri ovu a pár dni po nej grepovy džus a potom vymeniť za ananasovy ... a hneď sa nám zadarilo 🙂 Vraj grepy maju nejaký účinok pre podmienky pri uhniezdovaní , ale nezistovala som , tak neviem viac
@modroocko4201 oki super som rada budem cakat co bude zase rano a ako co pojde dalej.a dzusiky si kupim len mi to pripominaj.
@tonjadabik2 Kontroluješ si niekedy krčok ? Ja som si ho sem tam kontrolovala , ešte pred MS , teraz už nie , nechcem tam nejako šupať ...
@modroocko4201 ano kazde rano..ale rano je iny a poobede je iny vcera bol zavrety a supal hore..dnes ani neviem..
@tonjadabik2 tak vydržíme do Ms a dúfam , že už nepríde ❤ a budeme sa tešiť z //
@tonjadabik2 Určite neklesne , musíme byť pozitívne moja 🙂 Ja som si bazalku nikdy nemerala
@tonjadabik2 Neskutočne ma bolelo podbruško , mala som tlaky a krče na pravej strane , nervozna som bola :D prsia ma tzrochu boleli , ale to všetko bolo ako pri Ms ... tak som už iba čakala na testovanie .
ahojte dievcata, myslite ze sa zadarilo? Minuly tyzden som pochopila vyznam slova vlci hlad, fakt som nechapala aka dokazem byt hned po jedle hladna 😇...tento tyzden uz druhe rano hnacka..citlive prsia..ten hlad uz az ak necitim. MS mala prist okolo 28.5., dve ciarky na teste boli...vid foto, neverila som, tak som jeden pruzok dala pod vodu..😂 uz len chodim na wc a modlim sa aby tie kramy neprisli...

baby co to je? mam 35 dni po spontannom potrate, v priebehu tyzdna mierne bolesti v podbrusku ako ked ma prist mrcha, vcera bolesti silnejsie, som myslela, ze teda uz pride a nic. dnes slaby ruzovy vytok ale malo zatial. samozrejme-ideme stale "naplno" 🙂 test v utorok negat.