Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ggabika009 tu uz je to jasne gratulujem.joooj babulky presne toto tu potrebujem vidiet pozitivne testiky.dodava mi to nadej. 🙂
@modroocko4201 brusko ma boli stale..a aj prsia zacali dnes brutal.. ale to moze byt normal
@tonjadabik2 tak hlavne nepapaj žiadne tabletky proti bolesti 🙂 tak hlavne buť teraz v pokoji , ak mimi sa zabyváva 🙂 musíme počkať aspoň na 10 dpo 🙂
@modroocko4201 pred ovu som papala proti bolesti hlavy a v den ovu som aj vracala.. inak pohoda..vcera trosku stres..ale da sa to zvladnut..blizi sa nam prijimanie ta samy stres..este tyzden do nedele bude stres..
@tonjadabik2 Snaž sa byť v pohode , viem , že ľahšie sa vraví , ako koná ..poznám to z vlastnej skusenosti . Pracujem na smeny tak je to des....
@ggabika009 no tak tomu ver 😀 si tehuľka a hotovo... nestresuj sa a užívaj si tehu, nech o pár mesiacov vynosíš zdravé krásne bábo 👶
@modroocko4201 tak ja som ete na materskej takze sa to da..ta tiez na seba davaj pozor..len keby mi farar take nervy nerobil s tymi skuskami kazdy druhy den..hodinu a pol pomaly v kostole..ked ti je na odpadnutie a brusko mas bolestive..ale budem sa snazit neako prezit
@tonjadabik2 Tak to ti verím moja farar by mal praveže pochopiť , keď je niekomu zle :/ No dávaj na seba pozor 🙂 Ja mám fyzicky namahávu pracu v automobilke , tak ked pôjdem k dr tak sa jej opýtam aké mám možnosti .. chcem zdravé babo 🙂 aspoň budete mať malú oslavu ?
@modroocko4201 nechcem aby tu niekto u nas vedel.,tu su tak zli ludia..neverim tu nikomu a nikomu nic nehovorim..len mam svoj nazor a nebojim sa ho povedat. ale ano..pride par ludi tak snad nebudeme sediet do 13 v kostole lebo pan farara si to rad uziva..omsu predlzuje aj na dve hodiny ked treba.. musis na seba davat pozor..aby sa nieco nestalo.
@adria88 dakujem 😘
nesledujem tuto diskusiu, prisla som len dnes kvoli svojej otazke, ale babulky co na babatku pracujete, drzim palceky 🙏
@ggabika009 hlavne davaj na seba pozor.poznam to nam sa tiez prva podarila po siestich rokoch.drzim palce opatruj sa aj fazulku 🙂
@alison11 ahoj, ja sa do teplot moc nevyznam, len co som tu na koniku videla, ale nemoze to byt anovulak?? Ked ti tak skacu??

@ggabika009 podarilo saaaaa, gratulujem 🙂