icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mojvlk
4. jún 2017

Baby mozu byt vsetky pozitivne prvy vcera 10:30; potom 14;30 vecer okolo 20:00 a dnes o 10:00

kakatulik
4. jún 2017

@alison11 dakujem. Tento tvoj graf je jak hrebenovka v Alpach.
Co ja viem ci tam nieco je...sjmurs zajtra.

alison11
4. jún 2017

@kakatulik Veru taký graf som doteraz ešte nemala som veľmi zvedavá,ako to bude ďalej 🙂,len dúfam,že nebudem tehu.Tehu test mám už len jeden,tak z tým počkám ešte aspoň do piatku,ovu testy mám 🙂.

alison11
4. jún 2017

@mojvlk Jasné môžu byť koľký dc máš?Počas ovu môže byť 2 dni ak si po ovu môžu ukazovať aj tehotenstvo.

kakatulik
4. jún 2017

@alison11 v DM stoji Pepino nieco cez 1euro. A preco dufas,ze nie si?

mojvlk
4. jún 2017

posledne dva cykly som mala 35dnove a ovu na 21den, dnes 19 den predtym som len merala teplotu...tento mesiac zatial v dolnych hladinach...len ma to prekvapilo bo niektorych diskusiach pisu ze tie dve ciarky ani nezachytili a ja takto dlho

tamarka9
4. jún 2017

@alison11 tie fotky su fakt rozmazane,ale na tej vrchnej uplne normalne vidiet ciarku. Tak skus zajtra,alebo napozajtra ☺

selinaliana
4. jún 2017

@kakatulik ja dnes tiez 5dc sme na tom rovnako ;)

alison11
4. jún 2017

@kakatulik My máme dm na 33km, a momentálne sme fin.dosť zle,muža som mala na pn-ke vyše mesiaca kvôli tlaku a srdcu,preto sa neodvažujem mať ďalšie dieťa...nezvládli by sme a plánujem v septembri ísť pracovať,mladší pojde do škôlky,už som doma 7rokov,je to už dlho,z oboma som bola na rizikovom...skoro som sa otvárala a pri druhom aj kŕčové žily vyšli a samé stresy som mala v 8 mesiaci som musela sanitkov do ba sa trepať na kardiológiu na nejaké super sono kde super lekár pozrel drobčekovi cez sono srdiečko,nuž a má šelest...starší zas niečo z elekt..mutizmus či čo,neodpovedá učiteľkám a cudzím ľuďom a preto ostáva rok ešte v preškolskej samé ťažkosti,snimi a málo času na seba,unavuje ma to celé,pravda ľúbim ich nedala by som ich za nič,ale potrebujem už sa aj nadýchnuť ak chápeš a cítiť sa lepšie než od mesiaca do mesiaca,žiť za 6 rokov náš starší syn a za 3 náš mladší boli len vlani na výlete v Budapeštianskej zoo,stále len po lekároch snimi aj s nami beháme ani na škôlkársky výlet nemohol ísť ☹.Lebo od apríla muž bol v nemocnici a na pn-ke ☹ a tento emsiac len čo nám soc. poisť. dá čo je dosť málo ani 300eu je mi až do plaču,o 3 mesiace treba na svadbu,dane sú nevyplatené a v septembri veci do škôlky obom a aj na stravu a škôlku šetriť,len neviem z čoho...prepáč že sa toľko sťažujem,iste sú natom aj horšie.☹.Nejako to zvládneme z pomocou Božou,a svokrovcovov,ešteže ich máme.🙂 A verím,že od októbra sa aj slniečko na nás usmeje a bude lepšie a na babulko bude možno čas pozdejšie a aj zdravie slúžiť,teraz je hlavné zvládnuť deti,prácu a domácnosť.Ak si to tam ináč Všemohúci zmyslel,tak jasné že si necháme predca nie zajtra by sa malo narodiť 🙂 A dovtedy sa iste nejak pozbierame a bu to už lepšie ako teraz.

kakatulik
4. jún 2017

@selinaliana ale ja zu dnes 6😉. Ale jasne,je to skoro narovnako.

kakatulik
4. jún 2017

@alison11 jasne,chapem,ved mozno z toho nic nebude a vydychnes si....

selinaliana
4. jún 2017

@kakatulik no tak skorooo

tonjadabik2
4. jún 2017

@selinaliana cau co noveho?

selinaliana
5. jún 2017

@tonjadabik2 ahoh moa ja som dnes len 6dc tsk zatial nic a ty??

alison11
5. jún 2017

@kakatulik Veru,tak vyzerá,že mi dôjdú každú chvíľu,max. zajtra dosť ma bolí brucho od večera,a zas mám pokles 🙂 Tento graf je najzaujímavejší 😀

ejuska2586
5. jún 2017

@mojvlk Pozitivne boli tie dva vrchne, potom ti to uz bledne... Cize ovulka cca 12-48 hodin od tych pozitivnych. Ale hej, mozu byt pozitivne v niektorych pripadoch aj 3 dni za sebou. Ked je to uz viac, s najvacsou pravdepodobnostou je tam nejaky hormonalny problem, alebo cysta.

tonjadabik2
5. jún 2017

@selinaliana ahoj ta ja neviem zatial stale cakam

monika2101
5. jún 2017

@miroslavap kolko dpo si robila test?

kakatulik
5. jún 2017

@alison11 tak ten graf je ozaj desny!🙂

alison11
5. jún 2017

@kakatulik To hej,a je mi fakt všeliako :-/ neviem,čo sa to somnou deje...som však zvedavá ako to bude ďalej..

miroslavap
5. jún 2017

@monika2101 2 dni pred kramami.

miroslavap
5. jún 2017

Je to tam?

rula
5. jún 2017

@alison11 nestresuj, podla mna to bol anovulak, telo zblblo, pride ms. klud. A prajem Ti, aby sa to vsetko u vas doma vyriesilo a pokojne aby ste zili a mala si dobru pracu. 🙏

kakatulik
5. jún 2017

@miroslavap jasne ako facka.🙂

linda1984
6. jún 2017

Ahojte 😊
Tak tu je moje malé bubu 😀 dnes konečne prvý krát u lekára, zatiaľ vyzerá všetko OK, dúfam, že to tak aj zostane. Som 8+3tt a cítim sa až moc dobre 😊 až sa mi to nezdá, no doktor povedal, buďte šťastná ako to je. Tak som trošku spokojnejsia a zatiaľ to teda úspešne tajim v práci aj doma. Vieme to len my dvaja 💑 chcem počkať do toho konca prvého trimestra. Týmto som vás chcela povzbudiť, že bábätko určite príde, len treba ten správny čas ❤️

alison11
6. jún 2017

@linda1984 Ahoj,Gratulujem je zlatunké a veľa zdravíčka vám obom,nech len rastie a to je super,že sa cítiš dobre 🙂Buď rada,ja som z oboma do 17tt poldňa prevracala a sotva som vedela jesť aj to len slepačiu polievku.

alison11
6. jún 2017

Dnes takto.

alison11
6. jún 2017

@rula Ďakujem 🙂 Verím,že sa všetko nejako vyrieši a vykukne slnko 🙂.

alison11
6. jún 2017

@miroslavap Gratulujem je to tam a prajem veľa zdravíčka vám obom a nech rastie drobátko 🙂

tamarka9
6. jún 2017

@linda1984 jej krasa 💖💖💖 nech sa ti krasne tehulkuje ☺