icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
10. jún 2017

@alison11 jeeej prečo si myslíš? Dievčatko som vždy chcela 😍

natalia11111
10. jún 2017

@kima1404 gratulujem!🙂 ako dlho ste sa snazili?🙂

zuzu2901
autor
12. jún 2017

@linda1984 jej to je mile 😉...drzim silno paste nech vsetko prebieha ako ma 😉 u nas v rodine(sesterke) sa v sobotu narodil syncek Dominik tak sa vsteci vytesujeme 😉

zuzu2901
autor
12. jún 2017

@kima1404 ahoj gratulujem k otehotneniu a prajem aby vsetko prebiehalo v poriadku 💜

alison11
12. jún 2017

@linda1984 Ja len podľa seba,mne bolo zle do 17tt z oboma synmi 🙂

linda1984
12. jún 2017

@zuzu2901 super, babo spraví vždy radosť v rodine 😊👌 ty si aspoň môžeš nacvičiť niečo, ja som úplne neskusena s bábätkami 😀🙈

linda1984
12. jún 2017

@alison11 a tak všeličo sa hovorí, všelijaké výpočty sú, bola som v tom, že to bude dievča, ale vlastne vôbec nemusí 😀 tak sa snažím si nič nevymyslat a počkám si, síce ešte dlho ale nevadí 😊

natalia11111
12. jún 2017

Ahojte baby, dnes mi doktor predpisal Progesterone ladeepharma vaginalne tablety, mozte mi vysvetlit naco to je dobre? To aby ked dojde k ovulacii a oplodneniu aby sa plod udrzal? A podpori to aj ovulaciu niako alebo to je hlavne na topoovulacme obdobie, vobec sa v tom nevyznam🙂 dakujem🙂

nika7787
13. jún 2017

@natalia11111 progesteron je na udrzanie...ci to ovplyvnuje aj ovulaciu veru neviem. Ja beriem utrogestan co je to iste.

zuzu2901
autor
13. jún 2017

@linda1984 tak ja zas skusenosti s babatkami mam.U nas v rodine sme najstarsie vnucata.Cize vsetky deti(je nas 11) sa narodili po nas.A su mladsie o 10 rokov a viac.Cize skusenosti s prebalovanim mam 😂.A to bolo v case kedy sa nepoyizivai tak casto jednorazove plienky.No uz to je dlho co sa u nas v rodine narodilo babo.No skusenosti asi s tymto babom velmi nenaberiem.Kedze ja uz 5 rokov zijem v BA a sestednica byva v KE.No urcite sa tesim ked si budem moct pochovat tak malinke stvorenie 😉...A co sa tyka teba uvidis ako nahle sa ti to drobatko narodeni,sama nebudes vediet ako a vsetko ti pojde od ruky 😉

linda1984
13. jún 2017

@zuzu2901 haha veľmi som zvedavá, lebo také malé babo ja neviem ani chytiť 🙈😀

kima1404
13. jún 2017

Baby mna nejak picha lavy vajecnik🙄....nie vzdy a nie velmi,ale obcas ho proste citim....a potom niekedy aj pravy,ale skor ten lavy sa ozyva...zazila ste to niektora??dnes cca 5 tt......dakujem babulky😘

adria88
14. jún 2017

@kima1404 ja som to zažívala dosť dlho zo začiatku tehu, no potom už ani neviem.... neboj, bude to v pohode 😉

zuzu2901
autor
14. jún 2017

@linda1984 podla mna to zvladnes a ak nie myslim,ze sestricky ti pomozu pri prvych dotykoch.Pozri sestrenica vo ma teraz babo(ona je utiahnuta a zle jej rozumiet ked rozprava) a predstav si otehotnela prva a uplne v pohode dviha toho drobca na ruky a krmi ho. 😉 Takze ja verim,ze to je prirodzene ked zena poradi ako by instiktivne vie co ma robit a hlavne ako. Ja ti verim 😘
Ja mam Linda od detstva problem s rukami(trasu sa mi),zazila som si toho vela a cely zivot s tym budem bojovat.Trocha sa bojim ako zvladnem hlavne strihat tie drobne nechtiky,ale potom si poviem,ze su ludia na tom ovela horsie a zvladaju to.Dam to aj ja 😉
Mas jedinecnu prilezitost a ja verim,ze to zvladnes a budes dobra mamicka 😘

alison11
14. jún 2017

@linda1984 Hlavné je aby bolo zdravé babulko 🙂 A už sa dá z krvi zistiť pohlavie od 7tt a podľa testov Sódy bikarbóny pozri ne nete nájdeš to je od 10tt z tou sódou.A za test z krvi sa platí

linda1984
14. jún 2017

@alison11 ale zase tak mi na tom nezáleží, možno je to fráza ale hlavné je aby bolo zdravé. Nič viac nepotrebujem 😊 a pohlavie sa tak ci tak raz dozviem, už len počkať. Viem, že budem zvedavá 😊 plná očakávaní, tak si nechcem nič nahovárať a tešiť sa na určité pohlavie.

linda1984
14. jún 2017

@zuzu2901 jeej ďakujem ti Zuzka, krásne si to napísala. Moc sa nato teším, aj keď mam obavy, ale to asi veľa žien. Zvládli to aj iné, zvládnem aj ja 😊

zuzu2901
autor
14. jún 2017

@linda1984 dakujem 🙂..a este jednu povybudivu spravu ti napisem.Ja som z dvojciat.Moja mamina ked bola s nami tehotna cele tehtnstvo mylslela,ze caka jedno babo,len oco stale tvrdil,ze on pocuje 2 srdiecka.(ultrazvuk sa v ej dobe nerobil kazdej zene)...a tak mamina pri porode zistila,ze caka dvojicky...doktor si mylslel,ze ide odrodit placentu uz len a tu hups zrazu som bola na Svete ja:10 minut po mojom bratovi :P...a mamka zvladla nasu vychovu uzastne aj napriek tomu,ze si myslela,ze caka len jedno babo...a v januari to bude 30 rokov co sme na Svete :D...presne tak,zvladli to ine zeny,zvladnes aj ty :-*

kima1404
14. jún 2017

@adria88 faakt?no si ma ukludnila zlato,dakujem😘uz si mozno aj nahovaram,ako sa poznam😂

linda1984
14. jún 2017

@zuzu2901 haha 😂 no ja dúfam, že dve nebudú, síce mi to raz predpovedala astrologicka a aj babka je z dvojicok a dnes mi kolegyňa vravela, že jednovajecne sa môžu oddeliť až do 12 TT 😀
Ale jasne som videla jedno 😊 keby boli dve, aspoň to budem mat za sebou naraz 😀
A ďakujem ešte raz za povzbudenie 😙

lindarostandt
14. jún 2017

Ahojte kočky. Kedy najskôr Vám ukázal test pozitívny výsledok? Myslíte, že 10 dní po oplodnení už môže byť niečo vidno? Akože na teste, nie na mne 😂 Lebo zatiaľ nič, len príznaky sú. Točenie hlavy, nafúknutie bruška,... Tupa bolesť v podbrušku... Ďakujem vopred ❤

lala1501
14. jún 2017

@linda1984 lindus moja kamoska co bude rodit v auguste sa dozvedela ze caka 2ojicky az v 4 mesiaci😂

zuzu2901
autor
14. jún 2017

@lala1501 Len ju nestras chuderku :D...lebo nebude ani spavat :D...samozrejme ak by to bola pravda tak dvojnasobne budem drzat palce 🙂

zuzu2901
autor
14. jún 2017

@linda1984 nz moja s radostou...ak budes este potrebovat povzbudit dojdi a ja ta povzbudim 🙂

zlatovlaska79
14. jún 2017

Mrcha skoncila zaciname znova pracovat na nasom potomkovi 😄

nell_a
14. jún 2017

Ahojte baby, pridávam sa do klubu prvo - snažiliek, s manželom sme svoji cca rok a tento mesiac sme začali pracovať na rodinke..teším sa na Vaše príbehy a skúsenosti a vopred ďakujem za rady ☺ ❤

zuzu2901
autor
15. jún 2017

@nell_a ahoj Nella.Vitam ta medzi nami 😉 prajem uspesne snazilkovanie 😉....my s manzelom sme spolu od augusta minuleho roku a o babo sa snazime odvtedy cize uz takmer rok s mensou pauzou,zatial vsak sa nam nedari po tejto stranke 😐

adria88
15. jún 2017

@kima1404 ano faaaaakt 😀 neboj, juj, teším sa, ako mi pošleš alebo sem pridáš fotku z prvého sona 😍

nell_a
15. jún 2017

@zuzu2901 dakujem ☺ Držím palce aby sa to už prelomilo ☺ Môj manžel - lekár a optimista - myslí, že do mesiaca sme v tom 😀 Rada by som zdieľala jeho istotu, no obávam sa, že to nepôjde tak rýchlo...najmä keď čítam príspevky od báb tu na fóre...

adria88
15. jún 2017

@nell_a Ahoj, držím palce, nech sa čím skôr zadarí babatko 🙂