Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte baby, dnes mi doktor predpisal Progesterone ladeepharma vaginalne tablety, mozte mi vysvetlit naco to je dobre? To aby ked dojde k ovulacii a oplodneniu aby sa plod udrzal? A podpori to aj ovulaciu niako alebo to je hlavne na topoovulacme obdobie, vobec sa v tom nevyznam🙂 dakujem🙂
@natalia11111 progesteron je na udrzanie...ci to ovplyvnuje aj ovulaciu veru neviem. Ja beriem utrogestan co je to iste.
@linda1984 tak ja zas skusenosti s babatkami mam.U nas v rodine sme najstarsie vnucata.Cize vsetky deti(je nas 11) sa narodili po nas.A su mladsie o 10 rokov a viac.Cize skusenosti s prebalovanim mam 😂.A to bolo v case kedy sa nepoyizivai tak casto jednorazove plienky.No uz to je dlho co sa u nas v rodine narodilo babo.No skusenosti asi s tymto babom velmi nenaberiem.Kedze ja uz 5 rokov zijem v BA a sestednica byva v KE.No urcite sa tesim ked si budem moct pochovat tak malinke stvorenie 😉...A co sa tyka teba uvidis ako nahle sa ti to drobatko narodeni,sama nebudes vediet ako a vsetko ti pojde od ruky 😉
Baby mna nejak picha lavy vajecnik🙄....nie vzdy a nie velmi,ale obcas ho proste citim....a potom niekedy aj pravy,ale skor ten lavy sa ozyva...zazila ste to niektora??dnes cca 5 tt......dakujem babulky😘
@linda1984 podla mna to zvladnes a ak nie myslim,ze sestricky ti pomozu pri prvych dotykoch.Pozri sestrenica vo ma teraz babo(ona je utiahnuta a zle jej rozumiet ked rozprava) a predstav si otehotnela prva a uplne v pohode dviha toho drobca na ruky a krmi ho. 😉 Takze ja verim,ze to je prirodzene ked zena poradi ako by instiktivne vie co ma robit a hlavne ako. Ja ti verim 😘
Ja mam Linda od detstva problem s rukami(trasu sa mi),zazila som si toho vela a cely zivot s tym budem bojovat.Trocha sa bojim ako zvladnem hlavne strihat tie drobne nechtiky,ale potom si poviem,ze su ludia na tom ovela horsie a zvladaju to.Dam to aj ja 😉
Mas jedinecnu prilezitost a ja verim,ze to zvladnes a budes dobra mamicka 😘
@linda1984 dakujem 🙂..a este jednu povybudivu spravu ti napisem.Ja som z dvojciat.Moja mamina ked bola s nami tehotna cele tehtnstvo mylslela,ze caka jedno babo,len oco stale tvrdil,ze on pocuje 2 srdiecka.(ultrazvuk sa v ej dobe nerobil kazdej zene)...a tak mamina pri porode zistila,ze caka dvojicky...doktor si mylslel,ze ide odrodit placentu uz len a tu hups zrazu som bola na Svete ja:10 minut po mojom bratovi :P...a mamka zvladla nasu vychovu uzastne aj napriek tomu,ze si myslela,ze caka len jedno babo...a v januari to bude 30 rokov co sme na Svete :D...presne tak,zvladli to ine zeny,zvladnes aj ty :-*
@zuzu2901 haha 😂 no ja dúfam, že dve nebudú, síce mi to raz predpovedala astrologicka a aj babka je z dvojicok a dnes mi kolegyňa vravela, že jednovajecne sa môžu oddeliť až do 12 TT 😀
Ale jasne som videla jedno 😊 keby boli dve, aspoň to budem mat za sebou naraz 😀
A ďakujem ešte raz za povzbudenie 😙
Ahojte kočky. Kedy najskôr Vám ukázal test pozitívny výsledok? Myslíte, že 10 dní po oplodnení už môže byť niečo vidno? Akože na teste, nie na mne 😂 Lebo zatiaľ nič, len príznaky sú. Točenie hlavy, nafúknutie bruška,... Tupa bolesť v podbrušku... Ďakujem vopred ❤
Ahojte baby, pridávam sa do klubu prvo - snažiliek, s manželom sme svoji cca rok a tento mesiac sme začali pracovať na rodinke..teším sa na Vaše príbehy a skúsenosti a vopred ďakujem za rady ☺ ❤

@alison11 jeeej prečo si myslíš? Dievčatko som vždy chcela 😍