icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tryromy
15. jún 2017

Ahojte ja sa tiez pridavam. Zajtra kontrola u dr a kedze ma vajecniky bolia uz tyzden aspon zistim preco a ci vobec sa tam nieco deje

smejulinko
15. jún 2017

Ahojte snazilky. Ja tak tiež s mojim manželom sa snažíme od januára o bábätko, zatiaľ sme to nesili ale teraz po pól roku by sme už prijali take miminko. Gynekologička mi odporučila Inofolic, užila som už 2 balík. Teraz mi už mešká MS 3 deň, len nemám žiadne príznaky ani bolesť Prs, nič len trosku unavená ale môžem byt unavená z práce. Čo sa týka Prs vždy mám boleli pred MS a teraz nič a ešte mi aj mešká, myslite že by výživový doplnok mi pomohol k otehotneniu či len upravilo MS.
Budem vďačná za každú radu 🙂

tamarka9
15. jún 2017

@smejulinko no ked ti uz tri dni meska,jednoznacne to chce test a podla toho uvidus ci je to tehu,alebo skor Infolicom. A sledujes ovulku? Nevies kolko dni oo ovu by si mohla byt?

tamarka9
15. jún 2017

@nell_a ty nic po forach necitaj,presne tak sa nastav ako tvoj muz,bude za chvilu 😉 drzim palce ☺

alison11
15. jún 2017

@smejulinko Ahoj ja som z druhým synom brala len 1,5 mesiaca a otehotnela som z Inofolicom,tak si sprav tehu test držím palce 🙂

kima1404
15. jún 2017

@adria88 urcite zlatko😉😘inak u teba ako?dosla madam??

adria88
15. jún 2017

@kima1404 dnes 35DC, takže zajtra má poslednú šancu ešte 😀

ja197
15. jún 2017

Ahojte dievčatá, môže byť bolesť pŕs, teda hlavne bradaviek, nejakým signálom? Som asi 35dc, cyklus mám ale rozhádzaný takže neviem ani poriadne kedy by sa mala dostaviť návšteva...nikdy ma tak bradavky neboleli, podprsenku som mala chuť dnes v robote vyzliecť a rovno hodiť do koša 😊😊 test som robila v sobotu ale bol negatívny, teda po 3 minútach som ho hodila do koša, potom neviem či sa na ňom niečo neobjavilo 😊

kima1404
15. jún 2017

@adria88 to uz neni nejako vela??sa mi to nezdaaa😉

tamarka9
15. jún 2017

@ja197 urcite ano,vela bab opisuje rozne druhy bolesti prsnikov v tehu. Od soboty uz vela casu,skus zajtra opat,ked mas priznaky,mohlo by uz byt nieco vidiet 😉

adria88
15. jún 2017

@kima1404 neeee, 32-36 mávam cykly.. ale práve dorazila 😀

ja197
15. jún 2017

@tamarka9 počkám ešte do soboty, keď som v robote tak sa mi ráno o 6 nechce lietať s testami 😊 ale ďakujem, uvidíme či to niečo bude...nesledujem sa nejako extra ale takáto bolesť sa nedá prehliadnuť, hlavne keď môj drahý príde z roboty 😋😋

tamarka9
15. jún 2017

@ja197 jasne ved ked vydrzis tak den hore dole, dufam ze budete mat pekny vikend 😉

sophinka17
15. jún 2017

Dievcata tak sa k vam pripajam aj ja 🙂 momentalne mam ms, tak hned potom sa zaciname snazit. 🙂 Dostala som vitaminy Elevit. Tak snad pomozu 🙂 drzim vsetkym snazilkam palce, nech si co najskor najdete // 🌷

zuzu2901
autor
15. jún 2017

@nell_a no uz by sme velmi chceli 😉...moj manzel je zas programator a ten v tom ma jasno odkedy si meriam bazalnu teplotu tak sa smeje,ze nase dieta bude matematicke(myslel kvoli grafom)...aj my sme si na zaciatku mysleli,ze to pojde raz dva,ale rychlo prislo vytriezvenie...teraz poctivo uzivam nosifol,meram bazalnu teplotu a robim ovu testy ak nepomoze to v oktobri idem na preventivu ku gynekologicke a uvidime co poradi dalej 😉 nadej zomiera posledna...momentalne som cakatelka neprichodu mrchy...DC 22 😉

zuzu2901
autor
15. jún 2017

@tryromy ahoj vitam ta medzi nami 😉 a vies aj aky den cyklu si? 😉
Drzim palce aby sa podarilo a co najskor si si nasla // ciarocky 😉

zuzu2901
autor
15. jún 2017

@smejulinko ahoj smejo no urcite treba vyskusat test 😉 mohol ti pomoct inofolic a uz sa zadarilo alebo mozno je to z neho aj ked neviem noo...inak drzim palce aby sa zadarilo 😉

tryromy
15. jún 2017

@zuzu2901 dakujem za privitanie. Som 23dc. Zatial sa len pokusam odhalit ovulku :'D mam pcos. Tak uidime 🙂

zuzu2901
autor
15. jún 2017

@ja197 ahoj jj aj bolest je priznakom tehu no moze to znamenat aj prichod mrchy...treba skusit testnut este raz 😉

zuzu2901
autor
15. jún 2017

@tryromy preto sa pytam lebo vajecniky bolia pocas ovulacia.My ked sme sa zacinali snazit ani som to nevedela.Myslela som,ze som jedina na Svete 😂...teraz uz sa do toho dostavam...skus merat bazalnu teplotu pri pcos by ti to asi dost pomohlo 😉...ja mam cyklus v poriadku akurat sa nam nedari zatial 😐

tryromy
15. jún 2017

@zuzu2901 meriam asi od 10dc ale zatial to le zkave hore dole po kostole 🙂 preto aj zajtra idem l dr lebo krize bolia uz tyzden vajecnik pravy bolel min tyzden Le ovi testy teda nic neukazali. Tak som tento mesiac z toho mimo

nell_a
15. jún 2017

@zuzu2901 hm hm, no dúfam, že sa jej už nedočkáš 😉 ke na tom takto poctivo pracujete.. ja som rozmýšľala nad tým Inofolicom, ale cyklus mám pravidelný ako hodinky, tak zatiaľ asi neriešim žiadne pomocné látky, keď tak neskôr...

@sophinka17 tak to začíname snažilkovanie narovnako, držím palce ☺

tained
15. jún 2017

Caute baby. V tejto skupine som uz akokeby 100 rokov ;) 2 potraty, roky snazenia sa. Dnes si moj syncek rozbil bradu a skoncili sme na pohotovosti. Uz som bola vycerpana z celeho dna, ale neviem preco som si kupila test. Sice spinim, a moze byt, ze to skonci placom, ale NA TO UZ NEMYSLIM! Dolezite je, ze si nas dusicka nasla. Drzim vam vsetkym palce! A ked si najdete v srdiecku chvilku, drzte aj nam ;) nech sa mozeme uz konecne tesit!

kakatulik
15. jún 2017

@tained Jejooo a zu ti meska?

tained
15. jún 2017

@kakatulik no este nie...

sophinka17
15. jún 2017

@nell_a dakujem a aj tebe vela stastia 🍀 drzim palce 🙂

kakatulik
15. jún 2017

@tained tak to je potom paradny testik.🙂

tamarka9
16. jún 2017

@tained no to je paradny test! A bola si oo tych potratoch aj na vysetreniach? Synatorovi nech sa brada rychlo zahoji ☺

tained
16. jún 2017

@tamarka9 dakujeme 🙂 si zlata! ano bola som na hematologii, nic nezistili ziadnu pricinu, skor mam pocit ze to bolo v hlave. Uvidime, ci sa to podari tentokrat! no Bachovky som si uz nasadila nech som v klude cely cas 🙂

radka159
16. jún 2017

Babenky viem ze asi budem pisat od veci,ale chcem sa spytat ci mate skusenosti ked partner ma len 3aktivne spermie a 99%patologickych😭😭doktor povedal ze nam pomoze len umele oplodnenie?ake vysettenia nas este cakaju?dakujem