Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte snazilky. Ja tak tiež s mojim manželom sa snažíme od januára o bábätko, zatiaľ sme to nesili ale teraz po pól roku by sme už prijali take miminko. Gynekologička mi odporučila Inofolic, užila som už 2 balík. Teraz mi už mešká MS 3 deň, len nemám žiadne príznaky ani bolesť Prs, nič len trosku unavená ale môžem byt unavená z práce. Čo sa týka Prs vždy mám boleli pred MS a teraz nič a ešte mi aj mešká, myslite že by výživový doplnok mi pomohol k otehotneniu či len upravilo MS.
Budem vďačná za každú radu 🙂
@smejulinko no ked ti uz tri dni meska,jednoznacne to chce test a podla toho uvidus ci je to tehu,alebo skor Infolicom. A sledujes ovulku? Nevies kolko dni oo ovu by si mohla byt?
@smejulinko Ahoj ja som z druhým synom brala len 1,5 mesiaca a otehotnela som z Inofolicom,tak si sprav tehu test držím palce 🙂
Ahojte dievčatá, môže byť bolesť pŕs, teda hlavne bradaviek, nejakým signálom? Som asi 35dc, cyklus mám ale rozhádzaný takže neviem ani poriadne kedy by sa mala dostaviť návšteva...nikdy ma tak bradavky neboleli, podprsenku som mala chuť dnes v robote vyzliecť a rovno hodiť do koša 😊😊 test som robila v sobotu ale bol negatívny, teda po 3 minútach som ho hodila do koša, potom neviem či sa na ňom niečo neobjavilo 😊
Dievcata tak sa k vam pripajam aj ja 🙂 momentalne mam ms, tak hned potom sa zaciname snazit. 🙂 Dostala som vitaminy Elevit. Tak snad pomozu 🙂 drzim vsetkym snazilkam palce, nech si co najskor najdete // 🌷
@nell_a no uz by sme velmi chceli 😉...moj manzel je zas programator a ten v tom ma jasno odkedy si meriam bazalnu teplotu tak sa smeje,ze nase dieta bude matematicke(myslel kvoli grafom)...aj my sme si na zaciatku mysleli,ze to pojde raz dva,ale rychlo prislo vytriezvenie...teraz poctivo uzivam nosifol,meram bazalnu teplotu a robim ovu testy ak nepomoze to v oktobri idem na preventivu ku gynekologicke a uvidime co poradi dalej 😉 nadej zomiera posledna...momentalne som cakatelka neprichodu mrchy...DC 22 😉
@smejulinko ahoj smejo no urcite treba vyskusat test 😉 mohol ti pomoct inofolic a uz sa zadarilo alebo mozno je to z neho aj ked neviem noo...inak drzim palce aby sa zadarilo 😉
@tryromy preto sa pytam lebo vajecniky bolia pocas ovulacia.My ked sme sa zacinali snazit ani som to nevedela.Myslela som,ze som jedina na Svete 😂...teraz uz sa do toho dostavam...skus merat bazalnu teplotu pri pcos by ti to asi dost pomohlo 😉...ja mam cyklus v poriadku akurat sa nam nedari zatial 😐
@zuzu2901 hm hm, no dúfam, že sa jej už nedočkáš 😉 ke na tom takto poctivo pracujete.. ja som rozmýšľala nad tým Inofolicom, ale cyklus mám pravidelný ako hodinky, tak zatiaľ asi neriešim žiadne pomocné látky, keď tak neskôr...
@sophinka17 tak to začíname snažilkovanie narovnako, držím palce ☺
Caute baby. V tejto skupine som uz akokeby 100 rokov ;) 2 potraty, roky snazenia sa. Dnes si moj syncek rozbil bradu a skoncili sme na pohotovosti. Uz som bola vycerpana z celeho dna, ale neviem preco som si kupila test. Sice spinim, a moze byt, ze to skonci placom, ale NA TO UZ NEMYSLIM! Dolezite je, ze si nas dusicka nasla. Drzim vam vsetkym palce! A ked si najdete v srdiecku chvilku, drzte aj nam ;) nech sa mozeme uz konecne tesit!
Babenky viem ze asi budem pisat od veci,ale chcem sa spytat ci mate skusenosti ked partner ma len 3aktivne spermie a 99%patologickych😭😭doktor povedal ze nam pomoze len umele oplodnenie?ake vysettenia nas este cakaju?dakujem

Ahojte ja sa tiez pridavam. Zajtra kontrola u dr a kedze ma vajecniky bolia uz tyzden aspon zistim preco a ci vobec sa tam nieco deje