icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
27. jún 2017

@sophinka17 ja som revala ked som to zbadala lebo som uz neverila🙂 a ptm uz ked som to maminke hovorila tak uz sa mi triasol hlas a ona uz vedela🙂
@mimiqa musim utekat hematologicke skor ako gyn.:( kazala mi ze hned ako zistim ze som tehotna musim dojst abudu mi davat injekcie:(

ejuska2586
27. jún 2017

@simka2433 Tak chod ku gynekologicke nech ti to potvrdi z krvi. To mas vysledok v ten isty den, prip. den potom. A s nimi mozes ist na hematologiu. Ja to mam tiez tak. Ak budem mat co i len ducha na teste, musim ist na krv a potom na reprodukcnu imunologiu pre injekcie a infuzie.

mimiqa
27. jún 2017

@simka2433 utekaj a vsetko dobre 😉

simka2433
27. jún 2017

@ejuska2586
@mimiqa ok tak zajtra jej zavolam a dohodnem🙂 dakujem vam baby!!!🙂

waleri17
27. jún 2017

@simka2433 boze aj ja revem ked to citam moc gratulujem a drzim palce nech silnie ... 😍✊️

kima1404
27. jún 2017

@adria88 ahoj zlatinko,dobre sa mame,pokracujeme 7tt😇uz som bola minuly tyzden,srdiecko bilo krasne,takze zatial vyzera byt vsetko ok🙏no dufam,ze to tak ak zostane a stastie nas uz teraz neopusti🙏😇a ty mojko akoooo???😘

adria88
27. jún 2017

@kima1404 super, gratulujem ku srdiečku a teším sa s tebou 🙂 neboj, všetko dobre dopadne a babatko vynosíš do šťastného konca ❤ kedy máš najbližšiu návštevu dr.? ja pokračujem s 12 dc, takže tak.. ale neberiem to nejako tragicky, že sa nedarí... asi to tak má byť a hotovo, som s tým zmierená 🙂 už to nie je ako kedysi, že musím mať babatko aj ja, keď som videla tehuĺku alebo nejakú maminku s kočíkom, nie som kvôli tomu ani smutná, beriem to tak, ako to je a bodka...

simka2433
27. jún 2017

@waleri17 strasne sme citlivky:D ale ked nato tolko cakame tak sa ani nedivim ze reveme🙂 moc dakujem dufam ze bude silniet

ja197
27. jún 2017

Čo poviete dievčatá?

tonjadabik2
27. jún 2017

@ja197 anooo hovorim Anoooo

kima1404
27. jún 2017

@adria88 dakujem krasne,modlim sa kazdy den🙏vies co moja,ja som sa uz tiez na to potom vyprdla,nejak som to prestala az tak chorobne riesit,zamakala som poriadne v praci,pustila to z hlavy a pozri....takze ja myslim,ze kazda z nas to ma tam hore niekde napisane a na kazdu z nas caka to babatko👶takze pihoda,klidek a tabacek,vyloz nohy a uzivaj si zivot🙄mas super postoj k tomu😘😉

adria88
27. jún 2017

@kima1404 ano, ja si užívam tieto pekelné dni maximálne, pri vode a podobne 😀 a nestresujem sa kvôli tomu, nechám to na toho hore 😉 a pohoda, klídek je, ale bez tabáčku.. 😝 kedysi bol aj tabáček, ale som sa toho vzdala a zatiaľ sa poctivo držím 😉

nell_a
27. jún 2017

@ja197 Nieco tam je! 🙂 🙏

sophinka17
27. jún 2017

@ja197 je tam duuuuch 🙂

mimiqa
27. jún 2017

@ja197 je tam🙂

waleri17
27. jún 2017

@simka2433 ved prave ked sa clovek konecne docka je to krasnee 🙂🙂

zuzu2901
autor
28. jún 2017

@simka2433 viem si predstavit.Ako poznam seba neviem ako dlho by som to dokazala udrzat v sebe,ze som tehotna.Ja by som hned vsetkym chcela zvestovat,ze cakame babo 😉...takze ani sa ti necudujem,ze si to povedala mamine aj ked este nic nie je iste.Je to radost.Drzim palce aby dusik silnel a babo sa udrzalo 💜

linda1984
28. jún 2017

@zuzu2901 ahoj Zuzi, čo to čítam? Hlavu hore 😊 uvidíš, že bude lepšie. Je leto, tak si ho pekne užívaj. Aj sa chystáte niekam na dovolenku alebo vypadnúť z domu na víkend? Aj to pomôže 😉

simka2433
28. jún 2017

@zuzu2901 dufam ze sa udrzi drobec🙂

sophinka17
28. jún 2017

@simka2433 je to tam 🙂 krasne bezproblemove tehulkovanie prajem! ❤

tonjadabik2
28. jún 2017

@simka2433 Zlatkooo Geatulujeeeem budete mat babetkooo babyyy 👶 tak predsa ti to vyslooo huraaaa ❤

mimiqa
28. jún 2017

@simka2433 jeeeejjj xixi😘

nivea777
28. jún 2017

@tonjadabik2 noo vyjde to lacnejšie ako Tatry alebo niekde na horách na Slovensku,preto tam chodíme ,Chorvátsko nás minule vyšlo 200€ na 7noci aj s dopravou a na Slovensku sme dali 200€ za 3noci v Mikuláši

adulka1989
28. jún 2017

@nivea777 a to ste ako isly cez aku spolocnost

nivea777
28. jún 2017

@adulka1989 v Nitre nejaká, nepamatan si už ale skúsim nájsť na nete

zuzinka44
28. jún 2017

Dobrý deň mamičky pred 2voma dňami som si robila test. Posielam foto. Test som zopakovala dnes ráno a nebolo tam nič, pritom predtým tam bola slabunká čiarka. MS mi mešká 6dní. Som už 4 mesiace na Duphastone, ale tento mesiac som ho neužívala. Zajtra idem k Dr, len chcem vedieť či s tým máte nejaká skúsenosť. Môžem byť tehu, alebo nie? Asi skor nie, že? Ach jaj snažíme sa už rok a nejak to nejde :(

ikonica
28. jún 2017

@zuzinka44 a ten prvy si robila rano ci vecer? mne pri pr om tehu ukazovalo vecer silnejsiu nech rano.. ale po dvoch dnoch by uz mal byt viditelny rozdiel....

nivea777
28. jún 2017

@adulka1989 eurocar tour..boli sme 3roky dozadu ale ceny sú len o niečo vyššie, minimálny rozdiel

zuzinka44
28. jún 2017

@ikonica ten prvý som robila večer a ten ďalší som robila nie hneď ráno, ale až na ďalší deň, čiže skoro dva dni rozdiel. Síce to bola iná značka testu, ale aj tak by to už malo zosilnieť nie? Uplne som zmätená. Prečo mi teda ten prvý ukázal slabulinku čiarku a o dva dni nič. Nemôže byť že ten prvý test čo ukázal čiarku, že tá čiarka len presvitala? Neviem si to vysvetliť

zuzu2901
autor
28. jún 2017

@linda1984 ahoj moja no mam problemy so sestrami.No vyriesila som to tak,ze prerusila som s nimi kontakt,pokial si same neuvedomia,ze som im nic nespravila.Donekonecna sa niekomu ospravedlnovat za nieco co som ani nespravila nema vyznam.A ked si myslia,ze im ja nadavam tak nevidim dovod sa s nimi bavit.Akurat predvcerom som to s manzelom riesili,ze mohli by sme niekam aspon na vikend vypadnut,velmi to potrebujem.Tak nieco zacal vyberat. Povedal,ze to budem mat k prvemu vyrociu svadby 😉...tak sa tesim,wellnes pobyt si dame niekde v Tatrach 😉a dakujem za povzbudenie moja 💜