Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tonjadabik2 dakujem velmi velmi pekne!!!🙂 no uz ma chyta strach:( prvotna radost ulahla a zacina strach! V utorok idem na hematologiu a asi mi zacnu pichat injekcie:-/ v 7tt mam ist gyn. nastastie bola taka zlata sestricka ze hned mi povedala moja ked budes potrebovat tak ta aj vypiseme🙂
@simka2433 a preco strach? Citam tu o neakych injekciach a tak.. Ale nechapem vobec o co ide..
@tonjadabik2 mam problem so zrazanlivosou krvi a musia mi davat injekcie.. a celkovo na mna dolahol strach ci drobec vydrzi a bude bsetko ok
@simka2433 ale neboj sa teeaz sa da vsetko liecit..na vsetko su lieky taze by som sa vobec nebala byt tebou..
@simka2433 vyzen strach z hlavy!babatko je bojovnicek .❤ vsetko dobre dopadne uvidis :*
ahojte holky, je mozne ze ovu test odhali aj tehotenstvo? nieco sa tu o tom zomlelo... a dalsia vec... mrcha by mala dojst zajtra ale od pondelka ,,spinim" slabo a uz to tak vyzera ze to aj prestane... ziadne priznaky a na tehu test podla mna skoro kedze ovulka bola tyzden a pol dozadu cca18,19,20.07.
co mi na to poviete...? ozaj zacala som spinit pocas milovania sa s polovickou...pozor si nedavame vobec
@katarinka1989 tak uhniezdovanie trva tak do 10 dni kym prebehne cely priebeh a pises ze cca pred 10 dnami si aj mala ovulku...a kedze len spinis nooooo asi to je to xixi....drzim palec😉
Ahojte. Co prosim vas pouzivate na zvlhcenie sliznice? Kedze klasicke lubrigacne gely stazuju priechodnost spermiam, ci ich dokonca poskodzuju. Idem skusit objednat conceive gel v tube. Mate niekto s nim skusennost?
Vdaka
@katarinka1989 hmmm, ja na Tvojom mieste uz testujem 🙂 skus rano, mozno budes milo prekvapena 🙂
@ja197 koli tomu, ze bezne pouzivame klasicky lubrigacny. A to nieje dobre. Tak tento je vhodny a okrem toho aj podporuje a pomaha spermiam prist k vajicku bez ujmy. A ano..snazime sa počať babatko. Prve tehotenstvo sa podarilo ani nevieme ako na prvy raz. Aj druhe, ale to skoncilo MA. A teraz ideme odznovu. Tak nechcem klasicky lubrikant. V preklade chcem byt uz cim skor tehotna ako vsetky tu 🙂 a nechcem aby tomu nieco stalo v ceste. Zatial za uz nrlodarilo na šupu. Mozno sj preto, ze manzel sa par dni po sebe na dovolrnke saunoval o dusu. Je možné ze aj preto sa nam uz tak hned nepodarilo. Tak nechcem to tym spwrmiam stazovat este aj zlym lubrikantom.
@mandevilla aha, už chápem, ja len že ak to chceš len čisto kvôli sexu, tak my používame len kokosový olej, zo všetkých krémov a neviem čoho ma pálila pomaly aj hlava takže sme skončili pri tomto, a je dokonca aj bio 😂😂😂
@nell_a neviem ci milo.. ale ovulka bola minuly tyzden 18.19.20
podla mna skoro na testovanie sa
Zase len 2 dnovy menzes.. uz 4 mesiac.. ako som zacala s alchemilkou..vysledky ok, zdrava ako ryba, sliznica krasna folikuly velke a uz je to rok co bezuspesne :(
@arthemiis mna zas skor zaujima kde je hranica prehnaneho myslenia? 😂Alebo co je prehnane? To,ze sa testujem ci je ovulka alebo ci si meriam bt? 😉Podla mna je tazke urctit co uz je prehnane.Ked to ma prist pride to.😉 Ja sa napriklad snazim mysliet na ine veci.No nie vzdy mi to vyjde 😂
@misulqaaa a neriesila di to s gynekologickou prwco mas 2 dnovi menzes? Ja som teraz mala 2dnovi,ale to bolo so stresu nadmerneho.Hlavu hore urcite aj na Vas sa usmeje stastie,treba verit 😉...mozno by som na tvojom mieste sa poradila s gynekologickou.Musi tam byt nejaka pricina preco mas len 2dnovi menzes😉
Dievcaata tak mi napadlo, vsetky sa tu snazit tak ako aj ja....mozem vam poradit skuste akupunkturu....mne zrejme pomohla 😊 teda pomohla mi urcite preliecit to co bol moj problem plus mozno bude maly bonus 👶
22DC, 5dpo druhy odber krvi na hp za mnou teraz 2 tyzdne cakania na vysledky dufam ze bude vsetko v poriadku
@arthemiis ja robim po sexiku presbe to iste. Haha 😀 este dam hore dupu aby sa dostali hlbsie a aby sa oplodnilo vajicko..ach uz mi asi hrabe z toho.
dobry den ja som dnes prvi den po umelom oplodneny len ze som prechladnuda na moč moze to byt niejaky problem bojim sa ze mi to nevijde

@simka2433 jeej to je krasne.Drzim naozaj silno b palce nech vsetko dopadne vyborne a verim,ze sa udrzi 💜😘