icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
28. jún 2017

@simka2433 jeej to je krasne.Drzim naozaj silno b palce nech vsetko dopadne vyborne a verim,ze sa udrzi 💜😘

mimiqa
28. jún 2017

@zuzinka44 lekarka ti zobere krv a podla hcg zistia..drzim palec😘

simka2433
28. jún 2017

@tonjadabik2 dakujem velmi velmi pekne!!!🙂 no uz ma chyta strach:( prvotna radost ulahla a zacina strach! V utorok idem na hematologiu a asi mi zacnu pichat injekcie:-/ v 7tt mam ist gyn. nastastie bola taka zlata sestricka ze hned mi povedala moja ked budes potrebovat tak ta aj vypiseme🙂

tonjadabik2
28. jún 2017

@simka2433 a preco strach? Citam tu o neakych injekciach a tak.. Ale nechapem vobec o co ide..

simka2433
28. jún 2017

@tonjadabik2 mam problem so zrazanlivosou krvi a musia mi davat injekcie.. a celkovo na mna dolahol strach ci drobec vydrzi a bude bsetko ok

tonjadabik2
28. jún 2017

@simka2433 ale neboj sa teeaz sa da vsetko liecit..na vsetko su lieky taze by som sa vobec nebala byt tebou..

sophinka17
28. jún 2017

@simka2433 vyzen strach z hlavy!babatko je bojovnicek .❤ vsetko dobre dopadne uvidis :*

simka2433
28. jún 2017

@sophinka17 dakujeem:-* budem sa snazit🙂

katarinka1989
28. jún 2017

ahojte holky, je mozne ze ovu test odhali aj tehotenstvo? nieco sa tu o tom zomlelo... a dalsia vec... mrcha by mala dojst zajtra ale od pondelka ,,spinim" slabo a uz to tak vyzera ze to aj prestane... ziadne priznaky a na tehu test podla mna skoro kedze ovulka bola tyzden a pol dozadu cca18,19,20.07.
co mi na to poviete...? ozaj zacala som spinit pocas milovania sa s polovickou...pozor si nedavame vobec

mimiqa
28. jún 2017

@katarinka1989 tak uhniezdovanie trva tak do 10 dni kym prebehne cely priebeh a pises ze cca pred 10 dnami si aj mala ovulku...a kedze len spinis nooooo asi to je to xixi....drzim palec😉

adulka1989
28. jún 2017

@nivea777 dakujeeeem

mandevilla
28. jún 2017

Ahojte. Co prosim vas pouzivate na zvlhcenie sliznice? Kedze klasicke lubrigacne gely stazuju priechodnost spermiam, ci ich dokonca poskodzuju. Idem skusit objednat conceive gel v tube. Mate niekto s nim skusennost?
Vdaka

ja197
28. jún 2017

@mandevilla to chceš kvôli podpore otehotnenia alebo len po sexuálnej stránke?

nell_a
28. jún 2017

@katarinka1989 hmmm, ja na Tvojom mieste uz testujem 🙂 skus rano, mozno budes milo prekvapena 🙂

mandevilla
28. jún 2017

@ja197 koli tomu, ze bezne pouzivame klasicky lubrigacny. A to nieje dobre. Tak tento je vhodny a okrem toho aj podporuje a pomaha spermiam prist k vajicku bez ujmy. A ano..snazime sa počať babatko. Prve tehotenstvo sa podarilo ani nevieme ako na prvy raz. Aj druhe, ale to skoncilo MA. A teraz ideme odznovu. Tak nechcem klasicky lubrikant. V preklade chcem byt uz cim skor tehotna ako vsetky tu 🙂 a nechcem aby tomu nieco stalo v ceste. Zatial za uz nrlodarilo na šupu. Mozno sj preto, ze manzel sa par dni po sebe na dovolrnke saunoval o dusu. Je možné ze aj preto sa nam uz tak hned nepodarilo. Tak nechcem to tym spwrmiam stazovat este aj zlym lubrikantom.

mooojko
28. jún 2017

@mandevilla ja kokosový olej klasika

ja197
28. jún 2017

@mandevilla aha, už chápem, ja len že ak to chceš len čisto kvôli sexu, tak my používame len kokosový olej, zo všetkých krémov a neviem čoho ma pálila pomaly aj hlava takže sme skončili pri tomto, a je dokonca aj bio 😂😂😂

katarinka1989
28. jún 2017

@nell_a neviem ci milo.. ale ovulka bola minuly tyzden 18.19.20
podla mna skoro na testovanie sa

mandevilla
28. jún 2017

@mooojko
@ja197 dakujem baby za tip. Pogooglim okolo toho. Myslim, ze ten kokosak by mohla byt alternativa ;)

arthemiis
28. jún 2017

Ako to robite ze na to tak prehnane nemyslite? :D

misulqaaa
28. jún 2017

Zase len 2 dnovy menzes.. uz 4 mesiac.. ako som zacala s alchemilkou..vysledky ok, zdrava ako ryba, sliznica krasna folikuly velke a uz je to rok co bezuspesne :(

waleri17
28. jún 2017

@misulqaaa najhorsie je ked clovek nevie kde je problem a citi sa uz taky bezmocny 😕My to iste vsetko ok a nic sa nedeje uz druhy rok ...

zuzu2901
autor
28. jún 2017

@arthemiis mna zas skor zaujima kde je hranica prehnaneho myslenia? 😂Alebo co je prehnane? To,ze sa testujem ci je ovulka alebo ci si meriam bt? 😉Podla mna je tazke urctit co uz je prehnane.Ked to ma prist pride to.😉 Ja sa napriklad snazim mysliet na ine veci.No nie vzdy mi to vyjde 😂

zuzu2901
autor
28. jún 2017

@misulqaaa a neriesila di to s gynekologickou prwco mas 2 dnovi menzes? Ja som teraz mala 2dnovi,ale to bolo so stresu nadmerneho.Hlavu hore urcite aj na Vas sa usmeje stastie,treba verit 😉...mozno by som na tvojom mieste sa poradila s gynekologickou.Musi tam byt nejaka pricina preco mas len 2dnovi menzes😉

janasp28
29. jún 2017

Dievcaata tak mi napadlo, vsetky sa tu snazit tak ako aj ja....mozem vam poradit skuste akupunkturu....mne zrejme pomohla 😊 teda pomohla mi urcite preliecit to co bol moj problem plus mozno bude maly bonus 👶

zlatovlaska79
29. jún 2017

22DC, 5dpo druhy odber krvi na hp za mnou teraz 2 tyzdne cakania na vysledky dufam ze bude vsetko v poriadku

arthemiis
29. jún 2017

@zuzu2901 ja neviem ja na to myslim furt :D nic si nemeriam zatial ani nepisem snazim sa to neprehanat ale aj tak ako nahle mame sex hned myslim na to ci je tam nejaky maly bojovnik co najde moje opustene vajicko :D :D pridem si uz ako sibnuta a to je len prvy mesiac

tonjadabik2
29. jún 2017

@arthemiis ja robim po sexiku presbe to iste. Haha 😀 este dam hore dupu aby sa dostali hlbsie a aby sa oplodnilo vajicko..ach uz mi asi hrabe z toho.

misulqaaa
29. jún 2017

@zuzu2901 ono "riadny" je len 2 dni a slaby dosť a ešte zo 3 dni len spinim obcas kus... ked som bola pri gyneko tak to bol len 2.mesiac taky tak to este neriešila... teraz mam ist az o dva týždne po ovulke..

mirka779
29. jún 2017

dobry den ja som dnes prvi den po umelom oplodneny len ze som prechladnuda na moč moze to byt niejaky problem bojim sa ze mi to nevijde