Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

a tieš si bola po transfere prechladnuta na moč lebo sa bojim ze mi to nevijde mal niekto stim skusenosty
@mirka779 ja nemam s tym problem ja som pocala normalne.ale bola som prechladena teraz asi dvakrat a cajik behom dvoch dni som bola zdrava. Odporucam
@mirka779 vydrz zaberie to. Nesed na zimnom a spodok vyhrievaj.pod dekou alebo tak.alebo sa vyhrej vo vani v dubovej kore
@tonjadabik2 moze sa vrely kupel ked je po umelom oplodneni?ked v tehotenstve by sa to nemalo.
my sme zacali so snazenim a 2 dni "po Tom" som dostala zapal mocovych ciest. :( vsetko stipe, pali.. a teraz neviem co si mozem dat a co nie.. keby nahodou..
@simka2433 nemoze to byt este uhniezdovanie ?ked ukazuje test ze si tehotna 1-2 tyzdne?
@mimiqa
@sophinka17 uz som na pohotovosti zobrali mi krv a cakam na hcg.. chceli si ma tu nechat az kym nebude nieco vidiet no povedala som ze budem doma poctivo lezat ani sa nepohnem.. mam traumu z poslednej navstevy nemocnice tak ja budem robit vsetko preto aby som doma bola v klude lebo v nemocnici by to bolo horsie a horsie:( :( :(
@arthemiis no ja si meriam bt a robim ovulacne testy.No pri keksiku nato nemyslim.Dvihnem ritku ako pise tonjadabik2 po,ale to je tak vsetko.No ked sme sa zacali snazit o babo tak podobne ako pises.Nic extra sme preto nerobili.No ked sa dlhsiu dobu nedari zacnes rozmyslat nad moznostami ako dopomoct tomu 😉...no dufam,ze to nebudes musiet podstupit a podari sa Vam co najskor 😉 drzim palce 😉
@misulqaaa tak takuto mrchu mam aj ja.Prve 2 dni so mna krvaca ako z kravy a potom uz,len spinenie.Sem tam krv a ja mam 4 DC.Kazda zena sme ina.Ci predtym si mala dlhsie cykly?Niektore maju 7 DC(uprimne nezavidim im to) a potom su zienky ktore maju to stastie a maju kratky cyklus.Ja mam kratky no zato bolesti riadne,obcas aj zvraciam a mam zvysenu teplotu.No ak sa ti ulavi treba to riesit urcite s gynekologickou.Ona uz bude vediet preco mas kratke cykly.Drzim palce aby vsetko bolo ok 😉
@simka2433 no oni nic este neuvidia...to by ti museli meskat aspon tri tyzdne...podla hcg zistia ci je v norme...tak tak..mne hrozi tiez nemocnica bo som len tyzden po potrate..ale hcg ne a ne zmiznut...verim ze tebe to nehroziiu....klud moja....bude dobre....daj vediet ako si dopadla....😘
@slniecko87 juj ja sa v ovu testoch vobec nevyznam..ja sa riadim podla toho ked viem ze mam taky hlien husty priesvitny a velku chut sa milovat 🙂
@slniecko87 toto je negatívny test, a nedá sa povedať kedy bude pozitívny. nefunguje to ako tehotenský, že už slabá čiarka niečo znamená a silnie. takže rob až kým nebudeš mať dve rovnaké čiarky🙂
@slniecko87 ja mam takuto druhu ciarku uz 4 den a testovat musim pokial nebude testovacia ciarka rovnaka alebo silnejsia. Takze len testuj urcite dalej ovu pride.😉Aky den cyklu si?Mas pravidelny cyklus?
@slniecko87 ja mám takéto testy skoro stále a pritom podľa teploty ovu prebehne aj keď je test negatívny.takze ja už tým testom neverím.aj hlien mávam taký ten ,,pravý,, a testy negatívne.moc sa na ne nespoliehaj.mam ich ešte pár tak dopouzivam a už viac nekúpim 😉
@zuzu2901
@mimiqa
@sophinka17 babulky som uz doma mam 3krabice liekov medzi nimi duphaston ci jak sa to vola plus fraxiparin injekcie. Musim lezat hcg bolo tusim 197,volaco tak povedala ze je to tehu akurat bud.tyzden mam ist na sono uz by malo byt vidiet. Ale bola skvela ta doktorka este cez pc kukla do karty ktoru mam na hematologii.. aj som jej to povedala ze takychto doktorov nie je casto vidiet. Hned ma zobrala a velmi bola mila!🙂 no nevylucila mimo. povedala ze uvidime
@simka2433 ja som isla na kontrolu hcg...teraz lezim v nemocnici ci ma budu operovat bo sa zvysil....som tu od 16stej....teraz pred hodinou som sa dozvedela ze mi konecne kleslo kedze som po potrate uz tyzden....ani nechci vediet ako som doteraz trpla...este rano zas krv na hcg....tak chcem uz klud...no musime byt silne...a my sme....viem ako sa citis..no mysli pozitivne...citaj knihy....
@simka2433 doma je doma..ne tu cakas co bude...zas mi brali krv..tak sa chcem vyhnut operacii...to by si tam musela byt dalsie dva tyzdne....och...lez...nic nerob naozaj....poznam zeny co cele tehotenstvo v nemocnici..no to bolo uz rizikove...ked to ma pomoct zase ved dobre...no aj tak...keby tak bolo vsetko ok....

@mirka779 jeej drzim palce. Staci urologicky cajik pit dva dni a to ti pomoze.aspon mne to pomaha. Precisti mocove cesty a zahoji zapal aj prechladenie.vyskusaj.