Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 a inac ja tiez zatial nic neuzivam.Uvidime ked sa nezadari do buduceho roku tak potom to zacnem riesit.Zatial som realitvne mlada(co sa tyka sance nato mat babo),zdrava.Takze zatial len snazilkujeme.A ovulaciu si nemeram,proste cca ked ma byt ovulacia tak to skusame.🙂
@zuzu2901 no ja som si bola takmer ista, ze to bude na prvu supu :D a vidis nic :/ a to som sa vzdy otehotnenia bala jak cert kriza :DDD fembion som zacala brat lebo je dobry uz ked sa planuje tehotenstvo este pred snazenim, aby sa pripravila maternica atd....no ale coraz viac ma chyta panika, nesuri ma babo to nie, keby viem, ze to pride o mesiac dva tri tak neriesim, ale takato neistota :/ co ked som uz stara, alebo mi nieco je :(
kotatko1232 moja aj ja tam vidim držim palčeky aby silneli. Ja nič som po ovu tak uvidim. Som teraz v robote.
Baby prosím vás beriete niektorá Inofolic? j som brala a zostalo mi posledných 20 tabletiek tak ci ich brat len jednu denne ci 2 a potom si uz asi kúpim len kyselinu listovú? Poraďte ak máte skusemost
@butterfly333 dakujem pekne.tak teda som zvedava....prijemnu pracu prajem...
@linda1984 fakt nechcem riskovat.Tie 2 mesiace mi zato stoja.Za prve to,ze ak by sa zadarilo nahodou a este by som to nevedela(letela by som a nieco by sa mohlo stat).A za druhe uz to mame aj zaplatene.Nie je to tak dlha doba.Keby to malo byt pol roka tak to by sme snazilkovali dalej,ale 2 mesiace mozme obetovat 😉 .
@zuzu2901 rozumiem 🙂 tak ci tak zelam vela stastia, nech to pride v tu pravu chvilu 🙂
Ja mam zajtra dostat MS a teda zacina aj nove snazenie, neviete niekto poradit ako najlepsie vyratat tu ovu a ako to funguje?kedy presne su plodne dni, mam cca 30 dnovy cyklus, dostanem ju vzdy v piatok/sobota kazdy 4 tyzden...obcas sa zadari stvrtok, ale viac menej je pravidelna. Apka mi rata ovu az na nejaky 15-17 den a teda da sa otehotniet len cez ovu alebo aj pred a po?
@zuzu2901 Ak ta mozem opravit, nie 14. den po mrche, ale 14 den od jej zaciatku.
@linda1984 niekedy to moze byt skor,niekedy neskor.Ak chces vediet kedy je ovulacia najsilnejsia kup si ovu testy a tyzden po mrche zacni testovat.Ak bude testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna tak vtedy je najvacsia sanca otehotniet.Sorry blbne mi to a hadze mi to skor tie prispevky. ☹
@myskahryzka moze.Presne tak som to myslela.Ja som to tak myslela,len asi to neviem dobre napisat,vysvetlit.Dakujem za opravu 😉
@dominik666 ked sa bojis co ti povie lekarka.Tak si kup tehotensky test a uvidis.Ked budes mat 2 ciarky si tehu a potom al

Dobrý deň, chcem sa popýtať už druhý mesiac mi mešká menštruácia prvý mesiac som mala príznaky v podbrušku mierne kŕče ako pred menštruáciou mala som nevoľnosti niekedy mi aj skoro cely deň nechutilo jesť a zväčšilo sa mi bruško. Po prvom meškaní menštruácie som si spravila test a mala som tam jednu celu čiarku a druhu takú slabšiu ale bolo ju vidno dokonca aj prsa ma odvtedy bolia a nadúva ma občas a aj výtok mám silnejší ako inokedy. Ďakujem vopred za rady. 🙂