icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mimiqa
5. júl 2017

@simka2433 vsetko je v poriadku aj bude...jasne ze trosku krce mas ved sa maternica zvacsuje..babo rastie....aaa byva ti zle??

simka2433
5. júl 2017

@mimiqa dnes rano ma zas ponatahovalo ale nevracala som nastastie🙂

nivea777
5. júl 2017

@simka2433 skus si dat pri postel bebe sušienky,ciste bez ovocia a jednu-dve si dat pred tým ako vstanes..ja som prvy mesiac ficala na bebe,tuc,tycinkach

simka2433
5. júl 2017

@nivea777 dakujem velmi pekne za radu🙂 skusim to od zajtra;)

mimiqa
5. júl 2017

@simka2433 ajeje....ale tak patri to ktomu no..zvladnes😉

simka2433
5. júl 2017

@mimiqa nastastie je to zatial ok🙂 parkrat ma napne a idem dalej:D ty ako? Citis sa trosku lepsie?🙂

mimiqa
5. júl 2017

@simka2433 v noci ma to dost bolelo..bolo mi zle aj..vsak som den po operacii..ono za par dni budem ok....to si este pockam ked budem uplne fit....chce to cas

nadej1111
5. júl 2017

Baby mate niekto skusenost s gelom conceive plus?

sugarinka10
5. júl 2017

Musíme sa asi dievčatá v lete zabaviť s niečím iným, aby sme na to toľko nemysleli...neviem, či sa to dá...je to veľmi ťažké..ja som sa (opäť raz) dala na chudnutie, nakoľko aj to môže byť príčinou a nakoľko mám skoro 2 mesiace voľno, chccem sa veľmi hýbať - beh, bike, chôdza...čokoľvek na čo bude chuť. Nestresovať sa a snáď sa zadarí. To je môj recept do konca augusta :D Dúfam, že odbudne aspoň 5 kg a pomôže nám to 🙂 Pre moju psychiku je dôležité hlavne nebyť doma, byť s ľudmi, aby som prišla na iné myšlienky... Prajem vám krásny sviatočný večer 🙂

mandevilla
5. júl 2017

@nadej1111 akurat ho pouzivam. Potom poviem. Zatial vyhovuje. To ostatne uvidime.

sugarinka10
5. júl 2017

@nadej1111 mňa by to tiež zaujímalo 🙂

simka2433
6. júl 2017

@mimiqa neboj bude to ok🙂 oddychuj a nenervovat sa🙂 ja som u doktora som zvedava co povie🙂 podarilo sa mi prist dnes tak mam trosku strach

mimiqa
6. júl 2017

@simka2433 moja drzim palec..hned pisss...no len sa nestresuj...je to skoro dakedy az v 7 tyzdni je vsetko vidiet..klud hlavne..tes sa

jaruskatt
6. júl 2017

môj graf po dlhej dobe 🙂 zdá sa sľubný, ale už 2 dni ma pobolieva podbruško a mám pocit že každú chvíľu začne menzes :-/ test negatívny ☹

simka2433
6. júl 2017

@mimiqa je v poriadku drobcek je vmaternici a taka mini bodka:D jooj taky kamen zo srdca mi padol ze az.. 27.7.tam mam ist znova dufam a budem sa modlit aby vsetko islo tak ako ma🙂

ejuska2586
6. júl 2017

@simka2433 Super. Gratulujem. Tak teraz len relaxovať a užívať si to, aby aj bodečka bola v pohode...

mimiqa
6. júl 2017

@simka2433 jeeejj super..tak uz mozes byt kludna..je tam..a raduj sa....pekne oddychuj

simka2433
6. júl 2017

@mimiqa
@ejuska2586 dakujem dievky moje!!🙂 oddychujema uz som ozaj kludna uz sa zacinam aj trosku tesit🙂 nemozem este uplne aby som sa nedotesila

mirka779
6. júl 2017

Jedna baba tu celý modrý koník okomentuje stále keď čítaj odnej komenty dajte niekým aj inú temu a veľa šťastia prajem všetkým aj tím ktorim nechcete odpovedať na otázky

mimiqa
6. júl 2017

@simka2433 mozes uolne co najviac...ak uz bol plod vidno moja..uz je vsetko v poriadku😘

simka2433
6. júl 2017

@mimiqa prejdu tri kriticke mesiace a bude ok;) joj ale tesim tesim velmi🙂

milasik10
6. júl 2017

@simka2433 jeeej,gratulujem 😘 davaj na seba pozor aby sa to tam pekne udrzalo... a papkaj kyselinu listovu 🙂

zuzanka_h
6. júl 2017

Baby robi pepino test duchov? Ked ho podsvietim vidim take rysy

waleri17
6. júl 2017

@zuzanka_h presne aj mna by to zaujimala tiez som ho dnes robila a zdal sa mi duch tak som aj druhy a aj tam sa zda duch a oba pepino tak je to mozne 😕

simka2433
6. júl 2017

@milasik10 dakujeem🙂 tu chrumem kazde rano plus zinok a b komplex🙂

janasp28
6. júl 2017

@simka2433 gratulujem...ja som priblizne v takom tt ako ty len ja som este nebola u gynekologa..idem az buduci tyzden..tak sa modlim aby vsetko bolo ako ma a snad uz budeme mat aj srdiecko

mimiqa
6. júl 2017

@zuzanka_h pockaj dva dni a pootttoommm uvidis..drzim palecky..verim ze sa😘 uz nevies dockat

adulka1989
6. júl 2017

@waleri17 kiezby bol ten duch skutocny drzim ti palce

gladiola28
6. júl 2017

Zienky mam otazocku na tie co si sleduju aj krcok mam po ms ktora bola jeden a pol dna a potom len slaby vytok jeden den teraz mam krcok nizko makky a otvoreny...
Som 5dc

mimiqa
6. júl 2017

@simka2433 tak tak po tretom si mozeesss spievat veselo😀