Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Musíme sa asi dievčatá v lete zabaviť s niečím iným, aby sme na to toľko nemysleli...neviem, či sa to dá...je to veľmi ťažké..ja som sa (opäť raz) dala na chudnutie, nakoľko aj to môže byť príčinou a nakoľko mám skoro 2 mesiace voľno, chccem sa veľmi hýbať - beh, bike, chôdza...čokoľvek na čo bude chuť. Nestresovať sa a snáď sa zadarí. To je môj recept do konca augusta :D Dúfam, že odbudne aspoň 5 kg a pomôže nám to 🙂 Pre moju psychiku je dôležité hlavne nebyť doma, byť s ľudmi, aby som prišla na iné myšlienky... Prajem vám krásny sviatočný večer 🙂
@nadej1111 akurat ho pouzivam. Potom poviem. Zatial vyhovuje. To ostatne uvidime.
@simka2433 Super. Gratulujem. Tak teraz len relaxovať a užívať si to, aby aj bodečka bola v pohode...
@mimiqa
@ejuska2586 dakujem dievky moje!!🙂 oddychujema uz som ozaj kludna uz sa zacinam aj trosku tesit🙂 nemozem este uplne aby som sa nedotesila
Jedna baba tu celý modrý koník okomentuje stále keď čítaj odnej komenty dajte niekým aj inú temu a veľa šťastia prajem všetkým aj tím ktorim nechcete odpovedať na otázky
Zienky mam otazocku na tie co si sleduju aj krcok mam po ms ktora bola jeden a pol dna a potom len slaby vytok jeden den teraz mam krcok nizko makky a otvoreny...
Som 5dc

@simka2433 vsetko je v poriadku aj bude...jasne ze trosku krce mas ved sa maternica zvacsuje..babo rastie....aaa byva ti zle??