Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@mimiqa ahoooj zuzka uz ma tusim hotovo:D sme v 6tt obcas ma nadrapne ale vobec nevracam.. len ma napne.. :-/ dnes trochu brusko pobolieva a prsia strasne:( ale inak nic ine nepocitujem ze by bolo onak ako predtym🙂 27.7.idem na kontrolu tak dufam ze srdiecko pojde na plne pecky a bude vsetko ok🙂 ty ako?🙂
@tonjadabik2 ahoj takze som sklamaná najviac ako sa len dá ....robila som ho a bola tam aj druhá čiarka ....no čuduj sa svete prave som dostala mrchu . Na tvojom mieste by som kupila inú značku .
@domidee ahaa
Dakujem za info mojka.je mi luto ze si to dostala..aj ja si myslim ze to dostanem..dalsi mesiac sa to podari uvidis ..
Ahojte 22.8 idem na prefuk vajecnikov ma niektora z vas s tim skusenosti a aka je pravdepodobnost ze sa nam po zakroku konecne podary tehu????
@mimiqa
@simka2433 caute zienky! Akurat dnes navarim,doopratujem obyvacku a mame hotovo.Buduci tyzden aj nafotim ako to vyzera.Teraz este neviem kde mi hlava stoji.Rano od 6:00 v praci a potom doma do 22:00 roboty vyse hlavy.Som rada,ze sme to nejak zvladli.Sice to nevyzera ako od profesionalou no dali sme to.A mimochodom farby vyzeraju super 😉...a Vy ako simka vsetko ok dufam? A mimqa drzim palce v tom Brne,vela sil Vam ptajem 😉...drzte sa dievcata 😉
@henuska82 mne asi tažko už sa nesnažime a testy ja nerobím si si ma zmylila.
@zuzu2901 prosiiim ta urcite to mate tip top;) no zatial som ok tuk tuk tuk🙂 kontrola 27.7. Este rychlo nosim saty ktore ptm nedam ani len na stehno:D @mimiqa a tie cysty nekontrolovali ci ich nemas rozlezene? Svine jedny!dufam ze uz ti nikdy nebudu robit sarapatu lebo si ich najdem a vysvetlim im kto si ty:D

@simka2433 ahhoojjjj moja..ako??? Krpcek rastie?? Zuzka ma vymalovane nevies??😝