Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Pomaly som zacal citat celu diskusiu ale kedze je toho veeelmi vela budem to mat ako nejaky roman 🙂 rada by som sa k vam pridala aj ja 🙂 moje prve neuspesne tehu mam za sebou a prave sa snazime druhykrat ...snad uspesne 🙂
@mimiqa v robote pohoda teraz je odstavka.Pracuje sa,ale robia sa len take upratovacie prace,inventura a podobne(pracujem vo vyrobe).U nas je odstavke 3 tyzdne no nikto nema dovolenku cele 3 tyzdne.Ja som robila ten stredny tyzden.Od dnes uz volno znova.Len vela toho ked som cely tyzden vstaval 4:20 do prace,prisla som domov,prezliekla som sa a malovala a upratovala.Kazdy den som isla spat o pol 11 vecer takze som sa nevyspala velmi a potom som bola strasne unavena.No uz je dobre akurat ideme smer Donovaly s manzelom na vikendovy pobyt.
A k tebe viem citala som,ze az v auguste no nevadi aj tak drzim palce aby vsetko dopadlo ok 😉

@n1colette vyskusaj 😘y