icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mimiqa
14. júl 2017

@zuzu2901 vsetko ma cas..
Aj ja chcem dakam zas vypadnut...som mohla skocit do kufra😂

zuzu2901
autor
14. júl 2017

@mimiqa no vidis byvas niekde po ceste?Mame velky kufor 😂👍...skuste mozno nejaku prechadzku aspon alebo vylet na nejaku pamiatku v okoli.Ci nie ste moc na vylety? My s muzom velmi 😉

mimiqa
14. júl 2017

@zuzu2901 jjuujjj sme uz tento rok 2x Tatry..2x Budapest.Praha..tyzden Rumunsko pobehali kazdy den inde...zajtra ideme na Tale po krpatu je tam v tabore tak aspon Chopok kukneme....ja stale chcem dakam ist xixi

zuzu2901
autor
14. júl 2017

@mimiqa tak to mame nieco spolocne...my s manzelom tiez radi chodime po vyletoch.Uz sa tesim ako budeme mat deti a budeme ich bravat na vylety tak ako kedysi nas bravali 😉Slovensko je krasne a stale tu je co obdivovat a pozerat 😉...tak si to uzi a snaz sa mysliet,len a len pozitivnw.Uvidis v tom Brne pomozu a verim,ze cochvila sa nam budes chvalit // ciarkami 😉👍

mimiqa
14. júl 2017

@zuzu2901 panecku uz aby..no teraz aj seba musim dat dokopy...ako psychiku a vsetko pride....Slovensko je krasne to ano...vela pobehane mam uz tu...oddychuj...

simka2433
14. júl 2017

@zuzu2901 no ty si riaadna sikula!!zasluzis oddych riadmy;) ja by som tiez taka rada sla ale bojim sa:-/ drahy ide ucit na 4dni v auguste do oscadnice mala som ist s nim lebo polovicky maju celodenny wellness.. no asi budem čučať doma.. co nespravim pre drobceka🙂

zuzu2901
autor
14. júl 2017

@mimiqa ako pises uz aby...verim ti a uplne ta chapem 💙...

mimiqa
14. júl 2017

😇

zuzu2901
autor
14. júl 2017

@simka2433 to ti verim,ale ako pises ja by som asi tiez radsej doma ostala kvoli drobcovi.Prilezitosti na oddych a na wellnesovanie este bude vela 😉
A dakujem 😉

olafienko
14. júl 2017

@updatevani vitaj🙂 mne akurát končí ms a máme plán snažiť sa každý deň tento mesiac. ale dnes sme sa pohádali a teda ja to nedávam:D😅

mojezlate
14. júl 2017

@olafienko ahoj no mne pre zmenu dnes začali takže musim počkat 6dni a možem začat

simka2433
14. júl 2017

@zuzu2901
@mimiqa baby teraz som zacala trochu jest a po par lyzickach totaalne nadrapovanie:( boze hladnaa som a krpec nie a nie to pochopit:-/

n1colette
15. júl 2017

@mimiqa ahojj, tak doki mi zvysil davku duphastonu, sono mi nerobil.. krv nezval (lebo i tak odlietame zajtra na dovcu, nemali by sme to ako sledovat), tak len dufam, ze to dobre dopadne a malicke sa udrzii 🙏😇🍀

updatevani
15. júl 2017

@olafienko mne skoncili v stredu...🙂 tak sa uz snazime ale kazde tri dni udajne su vtedy su spermie najaktivnejsie 🙂 ci je to pravda neviem... no tri kamosky po dlhom snazeni na odporucanie svojich lekarov vyskusali takto v kombinacii s kyselinou listovou a zadarilo sa hned 🙂 tak uvidime...tebe ako aj ostatnym babam budem drzat prsteky nech to vyjde 🙂 a budeme sa tu co chvila vytesovat 🙂

zuzu2901
autor
15. júl 2017

@simka2433 no malemu sa asi nepacilo co si papala 😉..uz je,ale dobre ci? Musis to,len vydrzat nejako 😔

simka2433
15. júl 2017

@zuzu2901 kazdy den sa mu nelubi co jem🙂 a uz mu posielam takee mnaminky a furt nic:-/

updatevani
15. júl 2017

@simka2433 inak ja ked som bola prvykrat bohuzial neuspesne tehotna ...mne bolo tak priserne zle ako pises ty nie len ze som nic nemohla v sebe udrzat ale este ani postavit sa z postele ..ako tak vsetko som mala znesitelne ked som lezala...tak ta uplne chapem a prajem aby cim skor ti bolo dobre 🙂 a uzivala si tehotenstvo

mimiqa
15. júl 2017

@simka2433 xixi....ti da zabrat este moja. .vydrzat😘

mimiqa
15. júl 2017

@n1colette drzim palec😇

simka2433
15. júl 2017

@updatevani
@mimiqa baby ale mam riadny strach ci je vsetko ok. Kontrola az 27ho mala by som prvykrat pocut srdiecko. Bojim sa o drobca riadne:( lieky beriem poctivo a injekcie vzdy preskučim v bokestiach len aby bolo vsetko v poriadku. Toto cakanie je strasne

simka2433
15. júl 2017

@updatevani ak sa mozem spytat co bol dovod potratu? Je mi to naozaj velmi luto a moc ti drzim palce aby si sa coskoro tesila zo zdraveho drobceka!!

simka2433
15. júl 2017

@mimiqa
@updatevani ale tusim po dohovore od buduceho tatinka krpcek posluchol a dnes ma nechal normalne sa najest dokonca aj kakaove rezy som schrumala🙂 juchuuu

updatevani
15. júl 2017

@simka2433 jasne mozes...ono to bolo cele komplikovane od zaciatku..najprv si mysleli ze to je mimomaternicove tak po dvoch dnoch som bola na kontrolu a videli sme tam dve bublinky len zial ostalo len pri nich po dalsich dvoch tyzdnoch som bola znovu a dalej sa to neposunulo a nebolo vidiet plody... cize to bol missed abortion... tak som v 8tt bola na keryt....dakujem pekne teraz skusame nanovo cize snad uz uspesne 🙂

updatevani
15. júl 2017

@simka2433 neboj sa inak vsetko budes mat ok 🙂 budem drzat prsty len si pekne uzivaj a oddychuj , je to tvoje prve tehotenstvo?

simka2433
15. júl 2017

@updatevani ja som zacala v 4tt spinit tak som utekala na pohotovost no nic nebolo este cidno tak tiez si mysleli zi mimom.ptm som o tyzden isla na kontrolu a uz bolo vidno drobca takze sa dobre uhniezdilo no ale srdiecko este samozrejme nebilo tak sa bojim ci je vsetko ok a vyvija sa dobre.. toto je moje prve tehotenstvo preto vsetko tak prezivam a bojim sa:( vobec neviem ake bolesti su ok ci je v pohode ze ma iba napina.. je to fuska 🙂

mimiqa
15. júl 2017

@simka2433 nicoho sa ty neboj...papaj vsetko to ze krpcek sposobi to ze to pojde von tak pojde....klud...je to uuuplne normalne..niektore prevracaju cele tehu aj z vody....posielam😇

mimiqa
15. júl 2017

@zuzu2901 tak ako??? My sme uz dosli Taloch..idem prosim pekne baby na futbal..moj je do toho blazon..tak si idem pozret sexi pevne stehna a prdelky aalleee pssssst😀

simka2433
15. júl 2017

@mimiqa :D ty si dobry pacient:D moj zas sporty nejak nemusi na futbal ma od malicka nazor ze ci je ux ozaj tak blby aby hral futbal? Najprv kopnem do lopty a ptm zas za nou utekam aby som ju zas odkopol:D:D to ked mi svokra povedala skoro som umrela od smiechu:D

zuzu2901
autor
15. júl 2017

@simka2433 ale vobec nic v sebe neudrzis?Cely den ti je zle? 😔

zuzu2901
autor
15. júl 2017

@mimiqa ahoj moja vyborne uzastny den dnes od rana.Najprv ranajky, mala tura po donovaloch.Potom chvilku oddych a tak sme isli do harmaneckej jaskyne(poviem Vam kopcisko riadne 45min.do kopca)Dokopy sme dnes nachodili 7 km.Potom sme dali wellness(ale boli tam nejake decka 20r. a strasne hucali).Cim som starsia tym viac mi vadia taketo decka.Teraz ideme na veceru a potom si dame romantiku so sampanom.Takze mega super den.
Takze ty takto hej na cudzie zadovky ides pozerat? 😂 Tak prijemny kulturny zazitok prajem 😉